Bildirim
yardımcı olurmusunuz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
öncelikle ksk'li olduğun için seni tebrik ediyorum
ama erkek arkadaşını böyle kullandığın için de kınıyorum
çok genel bir soru sormuşsun ; ama eğer sorduğun türkiyede alabileceğin en iyi mp3 player ise i-river H340'ı öneririm . 40 gb hafıza (20 liği de var)ve içinde yok yok , fiyatı eğer pahalı gelirse (erkek arkadaşın kesesini bilmediğimiz için alternatifler sunuyorum ) creative zen touch 40 gb'ı öneririm . i-river'ı hiç dinlemedim ama yerli yabancı okuduğum tüm incelemelerde en iyisi olarak gösterildiği için önerdim ama creative'i dinledim ve ses kalitesi mükemmel , kesinlikle tavsiye ederim . Bu da 40 gb (bunun da 20 liğini de bulabilirsin) ama içinde bazı yok lar var (renkli ekran ve radyo) ; eğer sana alınacaksa teknolojik aletleri kullanmaya aşikar birisi değilsen , ses benim için çok önemli değil ortalıkta çıkarim şekil olsun hava atim , hem erkek arkadaş işi ne ? versin 750 ytl yi alsın bir tane diyosan o zaman bir tane i-pod al , ses kalitesi bu 2 sinden kötü olsada şekli şemali çok güzel , bir de kullanımı kolay ; 20 lik ve 60 lık seçenekleri var . Haaa benim ceplerim çok küçük ayrıca bana 20 lik yeter diyorsan o zaman bir sony hd-3 al ; ben pek önermem ama bu çok kötü olduğu anlamına gelmiyor , sadece bu 3 ü varken o'nu tercih etme derim ben. Haa bir de şu var benim bilgisayarımda topu topu bir kaç gb mp3 var naapim ben bunları dersen ; bir tane creative zen micro öneririm 5 yada 6 gb lık versiyonları vardı sanırım . son olarak da bunlar hdd'li ben çok hiperaktifim düşer kırarım bana flash diskli bir tane öner dersen onlardan anlamıyorum bak başka arkadaşlar yardımcı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilcivil -- 14 Ekim 2005, 14:33:11 >
-
ya civil civil çok teşekkürler
yazdıkların için -
ne demek
biz karşıyaaakaaalıyıııııııız -
flash mı aldırcan
yoksa dısk lı mı ?? -
@CİVİLCİVİL
NEDEN MUVO2 Yİ ANLATMADIN ?
-
samsung ve iriver 1 gb lık modellerı var..
ıkısınınde AA pılle calısan modellerı mevcut
40 kusur saat pıl omru var..
yada muzıo, sarjlı , cıft kulaklı cıkıslı modellerı var.. ustelık renklı ekran ( ne ıse yarıcaksa )
creatıve ın flasları hıc hosuma gıtmıyor.
bence ıpod shuffle da alma
MPIO larda gayet guzel!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSS_02 -- 14 Ekim 2005, 15:56:44 > -
yolsun erkek arkadaşını boşver
ama bak yakamoz bir de muvo 2 var evet , creative'in 4 gb'lık mp3 playerı ; küçücük (6cmx6cmx2cm) ve ses kalitesi mükemmel ve de 4 gb ki fazlasıyla yeterli , en büyük özelliğiyse tüm bunlar sadece 250 ytl . Kötü yan denebilecek sadece ekranı ve tuşları biraz küçük ve radyosu için ayrı birşey satın alman gerekiyo ki zen micro ve i-river'lar dışında creative ve apple'ın hiçbir modelinde radyo standart olarak gelmiyo
-
ayıp ama ya hem karşı yakalısın hemde erkek arkadaşına parayı sorun hiç ettirmeden mp3 çalar aldırıyrsun olmazki
bence ne en iyisi sen git şöyle 512 mb veya 1 gb lik bir şey aldır tamama ıriver felan al kaliteli olsun ama çocuğu da batırmanın alemi yok bende amma avukat kesildim be -
quote:
Orjinalden alıntı: tyesto
ayıp ama ya hem karşı yakalısın hemde erkek arkadaşına parayı sorun hiç ettirmeden mp3 çalar aldırıyrsun olmazki
bence ne en iyisi sen git şöyle 512 mb veya 1 gb lik bir şey aldır tamama ıriver felan al kaliteli olsun ama çocuğu da batırmanın alemi yok bende amma avukat kesildim be
ayıp ayıp karşıyakalılar en iyilerine layiktir , hele ki sevgilisi göztepeliyse falan
-
kafam çok karıştı ama ipodu düşünüyorum
erkek arkadaşımıda düşünmenize gerek yok
onun parası çok -
quote:
Orjinalden alıntı: civilcivil
yolsun erkek arkadaşını boşver
ama bak yakamoz bir de muvo 2 var evet , creative'in 4 gb'lık mp3 playerı ; küçücük (6cmx6cmx2cm) ve ses kalitesi mükemmel ve de 4 gb ki fazlasıyla yeterli , en büyük özelliğiyse tüm bunlar sadece 250 ytl . Kötü yan denebilecek sadece ekranı ve tuşları biraz küçük ve radyosu için ayrı birşey satın alman gerekiyo ki zen micro ve i-river'lar dışında creative ve apple'ın hiçbir modelinde radyo standart olarak gelmiyo
muvo2 süpermiş yaaa
-
parası çoksa o zaman kalite diyorsan i-river şekil diyosan i-pod ; ama ses kalitesi özellikler vs tüm teknik özelliklerde i-river daha iyi ; i-pod'da daha karizmatik . Tercihine göre seç birisini -
ipod çok şekil işi ve sana daha çok yakışır gibime geliyor..
bize de birileri böyle ısmarlasa yahuu -
iRiver al, rahatına bak. -
kullanma amacına bağlı , bende ona önerdim ama beklentileriyle alakalı birşey
quote:
Orjinalden alıntı: phatoshwest
iRiver al, rahatına bak.
-
quote:
Orjinalden alıntı: civilcivil
kullanma amacına bağlı , bende ona önerdim ama beklentileriyle alakalı birşey
quote:
Orjinalden alıntı: phatoshwest
iRiver al, rahatına bak.
Eğer şekil yapmak gibi bir amacın yoksa (ki iRiver'ında bana göre gayet şekil modelleri var) bütün beklentilerini fazlasıyla karşılar.
Ah birde biraz daha ucuz olsaydı.
Ama şimdi dikkat ettimde sen bayansın sanırım. (Yeni farkettim valla. (E tabi bir erkek, erkek arkadaşına niye MP3 çalar alsın ki (Gerçi alabilir ama benim öyle erkek arkadaşım yok(Hemen yeni arkadaşlar edinmeliyim )))). Sana tavsiyem iPod yada Creative Zen Neeon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 15 Ekim 2005, 0:58:55 >
-
cowon x5 -
MİNTON AL EN SÜPERİ.......... -
quote:
Orjinalden alıntı: danskiman
cowon x5
Bu da iRiver'dan daha kaliteli bir markadır fakat Türkiye'de bulabilir misiniz orasını bilemem.
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- mediamarkt ödeme reddedildi
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklığın sesi azaldı
- soundcore sleep a20
- en iyi bluetooth kulaklık
- ipod touch 8. nesil
- ikko active buds
- airpods pro 2. nesil özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X