Şimdi Ara

Yardımcı olurmusunuz ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Televizyonda reklamını gördüm Turkcell' in 500 tl lik alışverişlerde 50 tl indirim varmış

Ama ne kadar süresi var bilmiyorum ama böylece galaxy gio yu 450 tl ye getiricem gibi
  • bütceyi yükseltebilirsen gio da iyi tercih olur , ancak wave 525 te yabana atılacak bir telefon degil fiyatına göre gayet iyi ve özellikle beyaz rengi çok karizma
  • Wave sadece bada işletim sistemli olduğu için pek sıcak durmuyo bizimkiler kabul ederse gio alırım açıkçası android mi? bada mı? deseler android'i seçerim , ama izin vermezlerse de wave'i düşünebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kawasaki06
    Wave sadece bada işletim sistemli olduğu için pek sıcak durmuyo bizimkiler kabul ederse gio alırım açıkçası android mi? bada mı? deseler android'i seçerim , ama izin vermezlerse de wave'i düşünebilirim

kesinlikle bende oyle tercih ederdim hocam
  • Teknosa'da 500 tl ye 50 tl indirim varmış.Fiyatı orda 549 tl 50 tl indirimle 499 oluyomuş bende 420 civarı bi para olucak o zamana bizimkilerden rica ederim yarımdım ederler artık

Kararım yavaş yavaş oturuyo sanırım galaxy gio alıcam gibi ama ilk önce görmem lazım telefonu...
  • gio nun forumunu incele ben kötülemek istemiyorum ama baya kişi telefonun titreyip kapanmasndan şikayet ediyor araştır derim biraz
  • Wave 525
  • Açıkçası android sistemli bir telefon karşımdayken gidip bada almam

Ayrıca o kapanma sorunu 2-3 kişinin başına gelmiş sanırım ?

Bilmiyorum ama galaxy gio'ya daha sıcak bakıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.