Televizyonda reklamını gördüm Turkcell' in 500 tl lik alışverişlerde 50 tl indirim varmış
Ama ne kadar süresi var bilmiyorum ama böylece galaxy gio yu 450 tl ye getiricem gibi
bütceyi yükseltebilirsen gio da iyi tercih olur , ancak wave 525 te yabana atılacak bir telefon degil fiyatına göre gayet iyi ve özellikle beyaz rengi çok karizma
Wave sadece bada işletim sistemli olduğu için pek sıcak durmuyo bizimkiler kabul ederse gio alırım açıkçası android mi? bada mı? deseler android'i seçerim , ama izin vermezlerse de wave'i düşünebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: kawasaki06 Wave sadece bada işletim sistemli olduğu için pek sıcak durmuyo bizimkiler kabul ederse gio alırım açıkçası android mi? bada mı? deseler android'i seçerim , ama izin vermezlerse de wave'i düşünebilirim
kesinlikle bende oyle tercih ederdim hocam
Teknosa'da 500 tl ye 50 tl indirim varmış.Fiyatı orda 549 tl 50 tl indirimle 499 oluyomuş bende 420 civarı bi para olucak o zamana bizimkilerden rica ederim yarımdım ederler artık
Kararım yavaş yavaş oturuyo sanırım galaxy gio alıcam gibi ama ilk önce görmem lazım telefonu...
gio nun forumunu incele ben kötülemek istemiyorum ama baya kişi telefonun titreyip kapanmasndan şikayet ediyor araştır derim biraz
Wave 525
Açıkçası android sistemli bir telefon karşımdayken gidip bada almam
Ayrıca o kapanma sorunu 2-3 kişinin başına gelmiş sanırım ?
Bilmiyorum ama galaxy gio'ya daha sıcak bakıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme