Arkadaşlar normalde huawei ideos x5 alıcaktım ama ailem biraz problem çıkarttılar o yüzden dah ucuz bir telefon alıcam gibi :/ İnternette yaptıgım küçük çaplı araştırmaya göre huawei t10 ve samsung monte dikkatimi çekti bütçem 300-450 arası rahat rahat internetime girmek , oyun oynamak istiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim
Sana önerim optimus me hocam, bi bakmanı öneririm hem fiyat olarak ucuz hemde işletim sistemi android 2.2 froyo, o fiyata cok kaliteli bi cihaz..
quote:
Orijinalden alıntı: y n s c n
Sana önerim optimus me hocam, bi bakmanı öneririm hem fiyat olarak ucuz hemde işletim sistemi android 2.2 froyo, o fiyata cok kaliteli bi cihaz..
Aileni kandır ideos x5 al
quote:
Orijinalden alıntı: ultiMance
Aileni kandır ideos x5 al
Alıntıları Göster
Söylemesi kolay internette bulamadım fiyatını optimus me nin ne kadar ?
quote:
Orijinalden alıntı: kawasaki06
Ben sadece fikrimi belirttim optimus me 350-400 lira civarında sanırsam.Ama almanı hiç tavsiye etmem ekran çöznürlüğü düşük ve işlemcisi yavaş flaş desteklemez
quote:
Orijinalden alıntı: ultiMance
quote:
Ben sadece fikrimi belirttim optimus me 350-400 lira civarında sanırsam.Ama almanı hiç tavsiye etmem ekran çöznürlüğü düşük ve işlemcisi yavaş flaş desteklemez
Alıntıları Göster
Evet bende internetten baktım şimdi hakkında baya bi olumsuz eleştiri yapılmış
Sence ne alabilirim yukarıda dedigim iki seçenek arasında sanırım oyun konusunda android telefonlar daha iyiymiş fakat benım bütçeye göre android bi telefon yok
quote:
Evet bende internetten baktım şimdi hakkında baya bi olumsuz eleştiri yapılmış
Sence ne alabilirim yukarıda dedigim iki seçenek arasında sanırım oyun konusunda android telefonlar daha iyiymiş fakat benım bütçeye göre android bi telefon yok
Baştada belirttigim gibi bütçem 300-450 arası benımde aklımda galaxy gio ama bi 50 lira daha zorlarsam bizimkiler vıdı vıdı eder gibi geliyo İnternette LG Gt540 ' ın 400 oldugu yazıyo android miş sizce nasıl bi telefondur ?
quote:
Baştada belirttigim gibi bütçem 300-450 arası benımde aklımda galaxy gio ama bi 50 lira daha zorlarsam bizimkiler vıdı vıdı eder gibi geliyo İnternette LG Gt540 ' ın 400 oldugu yazıyo android miş sizce nasıl bi telefondur ?
wave 525 daha iyi.Ekranı daha hassas.Galaxy mini aldır bence en iyi oyunlar onda
quote:
Orijinalden alıntı: Silent Guardian
quote:
wave 525 daha iyi.Ekranı daha hassas.Galaxy mini aldır bence en iyi oyunlar onda
Alıntıları Göster
Açıçası hem internet hem de oyun için almak istiyorum ama 50 tl daha artırabilirmiyim tekliflerini bilemem 450 yaptırıcam diye canım çıktı ama bi deneyim belki bişi demezler
Galaxy gio android ti sanırım yanlış hatırlamıyorsam ?