Şimdi Ara

Yardımcı olurmusunuz-forumu okudukça kafam karıştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Aslında başlık açmadan iki gündür forumu okuyorum ama maalesef okudukça kafam daha çok karıştı. 5 sene boyunca beni hiç üzmeden kullandığım hyundai accentimi sattım. Artık bi çoçuğum var ve daha güvenli bir araba almak istiyorum. otomatik vites tercihimdir. yıllık 10 bin kilometreden az yol yaptığım için dizel-benzinli farketmez. Arabalardan pek anlamam ben. o yüzden size bir kaç soru sormak istiyorum.

-forumda araç tercih kısımlarını okurken bir çok yerde "dsg" şanzımandan uzak dur denmiş. bunun nedeni nedir.
    -bütçem taş çatlasın 45bin, 46bin bile veremem yani. bu fiyata ne alınabilir.

• Dsg sık sorun çıkarttığı için öyle deniyor. Araba garantiken zaten sorun yok servis ücretsiz değişim yapıyor, garanti bittikten sonra iyi niyet garantisi var ama nemenem birşeydir meçhul. Kriterleri daha detaylı verirseniz yardimci olmaya çalışırız. Sedan , hatchback , sınıf?
    Mesela benim ilk aklıma focus ve Astra benzinli modeller geldi.
  • Toyota yaris benzin otomatik full ünü alınırsanız uygun olur bebek arabası varsa bagajdan sıkıntı yaşarsınız
    Aslında hiç binmedim ama internetten arastirmistim

Perde hava yastigi filan var

Sedan bakarsaniz zaten linea accent sembol filan var

Honda jazz a da bakabilirsiniz benz oto

Polo dizel comfortline versiyon alabilirsiniz manuel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

Toyota yaris benzin otomatik full ünü alınırsanız uygun olur bebek arabası varsa bagajdan sıkıntı yaşarsınız
    Aslında hiç binmedim ama internetten arastirmistim

Perde hava yastigi filan var

Sedan bakarsaniz zaten linea accent sembol filan var

Honda jazz a da bakabilirsiniz benz oto

Polo dizel comfortline versiyon alabilirsiniz manuel
    Sıfır mı ikinci el mi belirtmemişsiniz. Ama o bütçeyle sıfır CVT vitesli Honda Jazz alabilirsiniz. Bütün beklentilerinizi karşılayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

Sıfır mı ikinci el mi belirtmemişsiniz. Ama o bütçeyle sıfır CVT vitesli Honda Jazz alabilirsiniz. Bütün beklentilerinizi karşılayacaktır.

Alıntıları Göster
    Madem çocuk var ve güvenlik ön plana çıkartılıyor.
    Güvenlik donanımı düşük ve arıza olasılığı yüksek otomatiklerden uzak durmak gerek.
  • Mitsubishi lancer 1.8 cvt 2010 model
    Gerek sorunsuzluk gerek güvenlik gerekte genişlik ol olarak sizi üzmeyecek bi araç
  • 2. el tercih ederseniz volvo s40 alıp kafanız rahat aileniz güvende olur.
  • otomatik ve 45 bin lira ikilisine 2012 civic premium diyorum ben.piyasasını bilmiyorum ama audi a3 ler uygunsa daha güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayarakMüdahale

Mitsubishi lancer 1.8 cvt 2010 model
    Gerek sorunsuzluk gerek güvenlik gerekte genişlik ol olarak sizi üzmeyecek bi araç
    Cevaplar için teşekkürler, mitsubishi olabilir diye düşünüyorum. Peki cvt 4 ileri otomotik vitesmi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyabi

Cevaplar için teşekkürler, mitsubishi olabilir diye düşünüyorum. Peki cvt 4 ileri otomotik vitesmi oluyor

Alıntıları Göster
    uzun yola da çıkıyorsanız geniş sağlam ve yalıtımı iyi olan(yol-rüzgar sesi almayan) bir araç tercih edin bence. biraz eski de olsa mercedes c ve ya a4 lere bakardım ya da volvo s60 olabilir. 2005 üzeri s60 larda kronik bir şanzıman arızası da mevcut değil. ben olsam o kadar para verdikten sonra sorunsuz bir D segmenti seçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluell

uzun yola da çıkıyorsanız geniş sağlam ve yalıtımı iyi olan(yol-rüzgar sesi almayan) bir araç tercih edin bence. biraz eski de olsa mercedes c ve ya a4 lere bakardım ya da volvo s60 olabilir. 2005 üzeri s60 larda kronik bir şanzıman arızası da mevcut değil. ben olsam o kadar para verdikten sonra sorunsuz bir D segmenti seçerdim.

Alıntıları Göster
    dsg garantiden değişsede satarken bu değişim karşınıza çıkacak sonuçta serviste vida değişse oraya işlenir kayıt altına alınır ne gerek var saatli bi bombaya binmenin..

ayrıca bende sizle aynı durumdayım geçen yıl bebeğimiz oldu eşime araç baktık ilk kural otomatik ve güvenlikti..

en sonunda yeni kıa rıo cvvt at te2012 karar kıldık euro encap birincisi olmuş sınıfında bunun en temel sebebi güçlendirilmiş çelik kapı barları 6 hava yastığı esp abs bas edl gibi üstün güvenlik sistemleriydi.. sıfır 45 civarı 2. elde de 36-39 arası blabilirsin katlanır bebek arabasıda bagajına çok rahat sığıyor araç B+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öcüü.. -- 23 Ekim 2013; 14:29:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

dsg garantiden değişsede satarken bu değişim karşınıza çıkacak sonuçta serviste vida değişse oraya işlenir kayıt altına alınır ne gerek var saatli bi bombaya binmenin..

ayrıca bende sizle aynı durumdayım geçen yıl bebeğimiz oldu eşime araç baktık ilk kural otomatik ve güvenlikti..

en sonunda yeni kıa rıo cvvt at te2012 karar kıldık euro encap birincisi olmuş sınıfında bunun en temel sebebi güçlendirilmiş çelik kapı barları 6 hava yastığı esp abs bas edl gibi üstün güvenlik sistemleriydi.. sıfır 45 civarı 2. elde de 36-39 arası blabilirsin katlanır bebek arabasıda bagajına çok rahat sığıyor araç B+

Alıntıları Göster
    Ford Focus 1,6 125 Ps Trend X donanımlı Hatchback 45.500 4 hava yastığı ve ESP var. Hız sabitleme var. 4 cam elektrikli 6 litre/100 km karma tüketim.
    Seat Toledo 1,6 TDI Reference donanımlı 44.500 4 hava yastığı var. ESP yok. Hız sabitleme yok. Ön camlar elektrikli, arakalar manuel. Ama dizel. 4,4 lt/100 km karma tüketim.
    Focus daha büyük bir araç. Performans olarak daha önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Ford Focus 1,6 125 Ps Trend X donanımlı Hatchback 45.500 4 hava yastığı ve ESP var. Hız sabitleme var. 4 cam elektrikli 6 litre/100 km karma tüketim.
    Seat Toledo 1,6 TDI Reference donanımlı 44.500 4 hava yastığı var. ESP yok. Hız sabitleme yok. Ön camlar elektrikli, arakalar manuel. Ama dizel. 4,4 lt/100 km karma tüketim.
    Focus daha büyük bir araç. Performans olarak daha önde.

Not: Bunlar manuel vitestir. Otomatikten vazgeçerseniz diye önerdim.
  • İlk baştaAllah'A haleBabalı büyütsün diyelibm .Benimde Yeni Cocuğum oldu Şimdi Araba alacak olsam ilk tercihim Clio Sportourer olurdu
  • İlk baştaAllah'A haleBabalı büyütsün diyelibm .Benimde Yeni Cocuğum oldu Şimdi Araba alacak olsam ilk tercihim Clio Sportourer olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: salserol

İlk baştaAllah'A haleBabalı büyütsün diyelibm .Benimde Yeni Cocuğum oldu Şimdi Araba alacak olsam ilk tercihim Clio Sportourer olurdu
    hocam madem durum böyle sorunsuz otomatik vitesi olan honda civic alacaksınız bineceksiniz. birde kaliteli bir lpg kiti olduktan sonra banamısın demez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

hocam madem durum böyle sorunsuz otomatik vitesi olan honda civic alacaksınız bineceksiniz. birde kaliteli bir lpg kiti olduktan sonra banamısın demez.

Alıntıları Göster
    2011-2012 2.el temiz bir mazda 3 sedan işinizi görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 23 Ekim 2013; 20:00:04 >
  • quote:

cvt'de vites dişlisi olmadığı için vites sayısı da yoktur. scooter gibi düşünebilirsiniz.
    otomatik alacaksanız cvt olmasına gayret edin...
  • quote:

Mitsubishi Lancer 1.8 cvt diğer Lancer modellerinden çok farklı bir araç. Bir kere yalitim bir üst Sinif gibi. Donanım olarak özellikle güvenlik ve konfor şuan fiyat performans diyebilirim. 2. Elde ucuza aldiginiz için zarar etmeden satabilirsiniz.

Performans olarak sizi cvt şanzımanla kesinlikle tatmin eder. Yakıt tüketimi 1.8 olmasına rağmen civic 1.6 at gibidir. Bunu mivec motora ve sanzimana bağlayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Mitsubishi Lancer 1.8 cvt diğer Lancer modellerinden çok farklı bir araç. Bir kere yalitim bir üst Sinif gibi. Donanım olarak özellikle güvenlik ve konfor şuan fiyat performans diyebilirim. 2. Elde ucuza aldiginiz için zarar etmeden satabilirsiniz.

Performans olarak sizi cvt şanzımanla kesinlikle tatmin eder. Yakıt tüketimi 1.8 olmasına rağmen civic 1.6 at gibidir. Bunu mivec motora ve sanzimana bağlayabiliriz.

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. mazda veya lancer arıyorum artık :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.