Şimdi Ara

yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun yeni bir ekran kartı aldım msi gtx 960 2 gb 128 bit ddr5 yanlız bilgisayarım genel olarak eski bu parçadan yenilemeye karar verdim ekran kartını taktım aktif hale getirdim driver vs yanlız diğer parcalarımla uyumlumu bilmiyorum darbogaz muhabbeti vamıs anakartım GA-EP45T-UD3LR gigabyte işlemcim intel core 2 quad q8300 ramlerim 12 gb kingston hyperx 1600mhz psu high power 600w suanda tam performans alamadıgımı düşünüyorum cs go en yüksek ayarlarda 90-100 fps alıyorum gta 5 i yüklemeyi düşünüyorum eğer bu bileşenlerle olmaz derseniz işlemci anakart tavsiyesi bekliyorum tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rooney_ -- 1 Şubat 2016; 2:01:49 >

• Bence masraf etme. Çünkü anakart işlemci alırsın çok fazla masraf olur yeni bir bilgisayar almış gibi olursun. Darboğaz muhabbeti olacağını da sanmıyorum bence işlemci ekran kartın için yeterli. GTA 5 yükle, bi bak nasıl çalışıyor
  • Tabikide ilk once bi yukleyip deniyicem call of duty ghost yukledim extra yuksek ayarlarda hic problemsiz oynadim gtada sonuc ne olucak bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımcı Olur Musunuz??
    24 yıl önce açıldı
    yardımcı olurmusunuz
    6 yıl önce açıldı
    Lütfen yardımcı olun
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.