Şimdi Ara

Yardımcı olursanız sevinirim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben shank(daha çıkmadı ama olsun onunkinide hazır edeyim),limbo,lara croft arcade oyunun full sürümünü indirmek istiyorum yani yaklaşık olarak 3500 point lazım yanılmıyorsam peki bu puanı nasıl alcam ben yani bunu satın alınca normal gold üyelik şifresi gibi bişeymi girince şifreyi hemen yükleniyomu 2 inci sorum ebay da çok degişik fiyatlar var birisi 4000 puna 50dolar isterken digeri 25 dolar istiyorur nasıl iş anlamadım bide benim bölge kodum pal ona uyumlu olması da gerekiyo sanırsam acaba en uygun nerden alabilirim cevaplarınız için şimdien çok teşekkürler arkadaşlar....

• http://cheapxboxlivecodes.com/

Buradan 4200 EU alacaksın dostum.Paypal ile yap ödemeyi,şifrede Paypal'e kayıtlı mail adresine gelsin.Paypal üye değilsen sitesinden üye olabilirsin.

Şifreyi de gamepad'in ortasındaki guide tuşuna bastığın zaman çıkan redeem code bölümüne gireceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 22 Ağustos 2010; 2:47:01 >
  • 50 euro diyo sanırsam bu sitede çok degilmi ebayda neden öle o zaman fiyatlar 25 dolar diyo birisi ebayda...
  • şimdik bu alacagım 3 oyun yaklaşık 3200 tutar diye tahmin ediyorum 800 linbo,1200 lara croft , shank de heralde 1200 olur 3200 tutuyo 3200 point olarak yada 3500 olarak satan biyer varmı bildiginiz yada ebay dada olur da onun linki lazım bulamadım ben bizim bölge koduna uygun bide fiyatı 30 dolar olsa hemen alıcamda bulamadım bulan arkadaş varsa yollayabilrimi acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantine3 -- 22 Ağustos 2010; 3:05:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.