Arkadaşlar yaşım 28,öğretmenim.Kendi okuluma bu sene gelen genç bir öğretmenle yaklaşık 2 aylık bir ilişkim oldu.Şöyle: Arkadaşlar kızla ilişkimin genelinde sevgisini yeterince gösteremediğinden dolayı tartıştık.Baştan itibaren bir gelişme olmuş olsa da sonuna kadar beni tatmin etmedi.Ama bunlara rağmen bu kısa sürede evlenmeye karar verdik.Aile arasında söz nişan bir arada yapacaktık.Yüzükler,elbiseler,hediyeler alındı ve davetlilere haber verildi.Herşey tamam.Bir de buzamana kadar olan tartışmalarda haklı da olsam haksız da olsam hep ben gittim barışmak için hiç naz yapıp uğraştırmadı da barıştık bi şekilde.Neyse ben ailemi almaya gittim memlekete sömestr tatilinde.Yolda arabada giderken Ufak bir tartışma oldu yine aynı konuda.Neden geç aradın falan diye kızdım ben buna ama uzamadı fazla.Fakat tartışma sonunda ani bir çıkışla git kendine göre birini bul artık alttan alamıyorum sorun yok diyosun ama hep kızıyosun aynı şeylerden diyip çıktı ve bende bişey demeden konu kapandı.Neyse vardım memlekete bekliyorum ki en azından vardınmı sağ alim diye arasın tık yok.Bende hiç aramadım.Aradan 4 gün geçti ve hala tık yok.Sonra mesaj attım yoldayız geliyoruz diye.Cevap olarak ben istemiyorum yazmış.Bende neden bekledin bukadar dedim ya gerçekten gelseydik.Aramadım seni anlamadınmı diyince ağzıma geleni saydırdım.Bana bir gerekçe sölemeden böle bir şerefsizlik yaptı.Neyse ailemi almadan geldim görev yaptığım yere.Konuşmak istedim neden yaptın vazgeçtin bişey yoktu diye sormak istedim.Gelmedi yüzyüze görüşmeyi istemedi.Sevgime inanmadın sevmediğime de inanmıcaksın dedi.Çok sinirlisin artık katlanamıyorum soğudum falan dedi.Çok kırdın kalbimi hakaretlerinle dedi.Üstüne evine çiçekler yolladım.Ama asla yalvarıp aşırı ısrarcı olmadım.Bişey değşmedi.Okullar açıldı yüzüne bile bakmadım karşılaşıyoruz arada ama tektaş yüzüğümü hala geri vermedi.Facebooktan silmedi ben sildim artık.Hala içimde bir hırs var intikam almak istiyorum.bana gerekçe göstermeden yanlış yaptı.Birde gittik çiçek gönderdik falan.Anlamadım hala neden vazgeçti son güne kadar bişey yoktu.Artık bende konuşmaktan vazgeçtim.Okulda görüyorum ama artık adım atmak istemiyorum konuşmak için.Bilmiyorum ne olacak.Çok doldum paylaşmak istedim.
en iyisini yapmışsın boş ver yüzüğüde istersen tahin al git.
arkadaşım birtek sen vermişsin öz olsa da teşekkürler bende öle yapmaya çalışıyorum