Şimdi Ara

YARDIMCI OLURSANIZ SORUMU CEVAPLAYIP SEVİNİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bir sorum olacaktı daha doğrusu forumdaki playstation kullanıcılarına da danışayım dedim. ps3 kullanıcısydım 4 yıldır ve hala tertemiz duruyor çok vakit geçirdim kendisiyle bu yıl üniversite hazırlık nedeniyle pek oynayamadım ve yaz tatili geldi çattı bende oyuna açım tabi. istediğim oyunlar destiny bf4 ve gta5 bunlarla vakit geçiricem ve gta ve bf ps3ümde var almıştım. Şimdi soruma gelecek olursak 1.500 tl sayıp ps4 alıp o oyunları tekrardan ps4üme alayım mı (bf4 aktarılıyor biliyorum) yoksa destiny'nin ps3 ünü alıp ps3 ile yoluma bu yazda devam edeyim mi? grafik için 1.500 tl saymama değer mi yani. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

• Bence Ps4 al.Bf ve GTA disinda Far Cry,Witcher 3,Dying Light gibi muhtesem acik dunya oyunlari al.Eger butcen cok zorlanmicaksa bu oyunlarla birlikte Ps4 al.Cok ta guzel zaman gecirirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarında tabi ki grafik farkı var.Ancak ps3 oyunlarındaki grafik seni tatmin ediyorsa kullan destiny almanı önermem.Yok grafiği sevmediysen ps4 al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler, bölüm kuralları 8. Madde;

8) ­ Basit sorularınız için yeni konu açmak yerine sorularınızı mevcut konularda dile getirmeye çalışınız. Oyunlarla ilgili geçemediğiniz bölümlerde, mevcut oyunun Ana Konusunda yardım almaya dikkat ediniz. Arama yapmadan konu açmamaya özen gösteriniz. Bu tür konular kilitlenip mevcut ana konulara yönlendirilebilir.

Oyunlar hakkında kritik haberler, yamalar, güncellemeler ve bilimum önemli içerik; harici konularda konuşulabilir. Ayrıca yardım almak istediğiniz bir hususta " Yardım Lütfen, Soru, Bakar mısınız " şeklinde konu içeriğini açıklamayan başlıklar kullanmak yerine sorunuzu özetleyen kısa bir başlık kullanarak yeni konu açmaya gayret ediniz. Cevabını alamadığınız sorular için tekrar yeni bir başlık açmayınız. Konunun muhatabının o an forumda olamayabileceğini de düşünerek hareket ediniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.