Şimdi Ara

Yardımınız gerekli 8.1Yapılandırma SsLi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8.1Str Hybrid bir charım var 90LVL Şuan Blader FF Ve pvpde istediğim damageleri bazen alamıyorum moblarda baya farkediyor biraz düşük vuruyor gibiyim strlere göre Ama pvpde bazende öle bir vuruyorki hiç olup olmadık kişilere anlamıyorum ne yapmam gerek bu charın yapılandırmasını kafam karışık.
    Str 8.1Hybrid hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 17 Şubat 2009; 0:31:12 >

• Tam anlayamadım 8 int 1 str ise, blader olman saçma.. spear olman lazımdı ..

8str 1 int se sil çarı ama bowcu iyi giderdi
  • 8str 1 intse normaldir öyle bir blade yapılandırması bir işe yaramaz ama intse spear olacaksın
  • Bir sn bekleyin size çıplak ve giyinik statlarını atıcam:)
    Benim için çok önemli
    Char int ağırlıklı değil str ağırlıklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 17 Şubat 2009; 0:24:44 >
  • Çıplak statları budur Silver Pre var Str3 İnt3 Veriyor bunlarıda düşünerek yazın:)
     Yardımınız gerekli 8.1Yapılandırma SsLi
  • @onderweb 8 str / 1 int blader olur kotu de olmaz ama full str blader deki esneklik olmaz boyle bir charda ...
    Full str blade de Light onermem mesela ben ama misal bu charda 90 Light olmali ... Cunku piercing force serisi gerekli olur bu chara ... el yakmasiz vuruslari cok duser ... elindeki blade in phy oldugu kadar mag atagida iyi olmali ... ustbas icin str kadar intleride fullemek gerekir ...
    Fakat kafandaki soru isaretlerinden anladigim kadari ile senin icin onemli olan light acik olmali piercing force buff acik olmali bu vuruslarini baya degistirir ve imbue da vuruslarda cok etki yapar ... bazen cok - bazen az vuruyor dedigin durumlarin sebebi buyuk ihtimal bu ikisi yani piercing force buff olmazsa ya da imbue olmadan vurur isen cok dusuk vurur ...
  • Charım Şuan FF'dır bir takas sonunda almıştım char acil olduğu için Şuan Fire Bicheon Cold90FF 30Light
    Light açmayı düşündüm ama defansdan çok kaybedip ölmektende korktum sayılır
    Charın setinde Şuan 5Str eksiği var 6Da İnt eksiğim Setim+5 Elimdekiler Çift+7 Blade Shield 89 90İtemim yok %Leri biraz kötü onlarda canımı sıkıyor yani kararsızım napmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 17 Şubat 2009; 0:44:05 >
  • Char full str olsa mevcut sekli iyi olurdu ama hybrid str icin Cold kapatip Light acin derim ...
    30 coldun %23 snow shieldini surekli kullanir iseniz defansi biraz olsun dengeler ... 89-90 itemleride bir sekilde edinir iseniz defans eskisi kadar iyi olur ... Ama dedigim gibi Light 90 ataklarinizi cok artirir ... Yani Light i 90 yapmaz iseniz charin hybrid olma durumu sizin icin hicbir avantaj getirmedigi gibi dezavantaj getirmis olur ...
  • Çok sağol gerçekten ilgilendiğin için bu dediğini en yakın zamanda uygulamaya başlıcam FF olmama rağmen hala kasıyordum Cold 90 Geri çeksem Light kaç yapar acaba puff
  • Hocam fazladan int vermişsen o zaman snow shield kullan derim ama Snow shield li bir blader ile kimse pvp yapmak istemez
  • @TuzsuzDELiBEKiR güzel söylemişsin

benim de birkaç görüşüm vardı madem bu kadar yüksek char adam edelim light 90 olması lazım bicheon zaten 90 bunlar olması gerekenler

diğer birşeye gelince str hybridler genelde şöyle bir taktik uyguluyor atıyorum 83light veriyor 37cold veriyor vs vs fazla kafanı karıştırmıyım ama araştırırsan ve iyi sonuçlar elde edersen(kesin olacak) bunları yapabilirsin onun dışında benim görüşüm de @TuzsuzDELiBEKiR arkadaşımızla aynı giyeceğin set pro olsun deim ama garment varsa da zararı yok

pro ol dememdeki amaç bazı bladerlar bile pro giyiyorlar ufak bir mag def açıkları olduğundan sen hybridsin sana daha yardımcı olur diye düşündüm. Ama paran yoksa hiç uğraşma ilk önce skilleri düzelt...
  • 83Light ile 37Cold olmasının sebebi nedir neden öle yapıyorlar eğer açıklaman varsa hemen ayarlayabilirim Skilleri buna göre Şuan charım FF 90 Cold Fire Bicheon Garment setim var
  • Hybrid blader kulağa pek hoş gelmiyor bence bowa çevir charı uniq kesersin pvpde de idare eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.