öncelikle herkeze merhabalar benim yaşım 20 sorunumun şu ana kadar hiç kız arkadaşımın olmaması aslında benim çekingenliğimden kaynaklanan bir sorun bu hayır aslında her kızin dikkatini çekebilecek bi tipim vardır tip konusunda kendime güvenim sonsuz kızların çoğu ağzıma bakıyo resmen üstüne bir kaç kişi de teklif etti ama ben konuyu başka taraflara çevirdim, veya dalgaya aldım ama öyle birisi var ki şu an bi içim su erkekler ağzına bakıyoo onunla muhabbet edebilmek için ama kız onlara karşı hep negatif, gel gör ki o kız benim yanıma geliyo ufak diyaloglar filan ama ben bir türlü açılamıyorum hep kaçıyorum yhaa kızdan ısrarla üstüme yükleniyor karşı cinsle göz göze geldiğimde başımı öne eğebiliyorum ancak içime titreme giriyo bir kaç defa cesaretlenyim dedim korkucak ne var diyorum oda benim gibi insan sonuçta, kızın yanına yaklaşınca yine sudan çıkmış balık misali oluyorum, arkadaslarım bile salaksın kız sana yüz veriyo ama kaçıyorsun gibi cümleler vs. söylüyorlar cesaret edemiyorum gözlere bakmaya konuşmaya fırsatı elimden kaçırmak istemiyorum da ama benim gözümde kızlar kutsal tanrıça gibi bi hale büründü resmen yani foruma bile 4 gündür şu konuyu açıyım mı düşüncesi var, ciddi cevaplar yazarsanız veya bana önerebileceğiniz bi yöntem bi yol filan varsa minnettar kalırım yardım edin bana !!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme