Şimdi Ara

Yardımınıza ihtiyacım var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şuan çok çıkmaz bir durumda olduğmdan size bahsedeyim.Benim kafamı karıştıran çok soru var ve konuşabileceğim birine ihtiyacım var donanım konusunda konuşmaktan sıkılmıcak birisine. Konuya gelirsekte ben bilgisayar toplamak istiyorum ancak çok fazla bütcem yok üni öğrencisiyim kendi kendime toplamaya çalışıcam hatta bir tane kredi kartı çıkartıp borç batağına gireceğim. Bu yüzden bana minimum masraf maksimum performans lazım :) (tıpkı kimyadaki minimum enerji maksimum düzensizlik kanunu gibi :D )
    İkinci el parçalarada yönlendirebilirsiniz beni size konuyu açıyorum ve bu sadece net bir soru değildir bunun altına uzuncana bir konuşma yapabilirim günlerdir araştırıorm ve biçok yere baktıkça hergün biligm arttıkça kafamı karıştıran şeylerde artıyor işin içinden çıkamaz oldum bilen birilerine ihtiyacım var bana ne neden analatabilcek birilerine...Ekran kartı anakart işlemci ram uyumluluk kullanım alanı nesil farkı mhz durumu gb durumu vs vs. @Deney Tüpü

• pm yolla yardımcı olayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapkara Kartal kullanıcısına yanıt
    hocam ks bakma yeniyim pm yollar derken iletinin yanında pm yazıo ordan özel msj gönderdim sna onu kastediyorsun sanırım öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olkanakarkan

hocam ks bakma yeniyim pm yollar derken iletinin yanında pm yazıo ordan özel msj gönderdim sna onu kastediyorsun sanırım öyle değil mi?

evet mesajlara girin oradan mesajlaşaım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.