Yardım etmeyi isterdim kardeşim;ama elimden birşey gelmiyor malesef bu konulardan fazla anlamıyorum inşallah bulursun çözümünü ama clientten olabilir mi diye aklıma geldi ?
quote:
Orjinalden alıntı: FlightAttendant
Yardım etmeyi isterdim kardeşim;ama elimden birşey gelmiyor malesef bu konulardan fazla anlamıyorum inşallah bulursun çözümünü ama clientten olabilir mi diye aklıma geldi ?
Vallahi bi bilsem çözümünü cok mutlu olucam ama pfff Yinede cok tesekur ederim...
Kardeşim malesef ram alacaksın.Ram almaktan başka çözüm yolun yok.Verdiği hatayı başka bi yazılım açmaya çalıştığında da verebilir...
format atmayı dene
quote:
Orjinalden alıntı: Judas Kiss
Kardeşim malesef ram alacaksın.Ram almaktan başka çözüm yolun yok.Verdiği hatayı başka bi yazılım açmaya çalıştığında da verebilir...
Alakası yok benm ram daha düşük ama her türlü pw serverda oynadım..
format at.. ancak client i yüklediğin cd de yada usb de virus olmadığına emin ol. gerekirse yeni client indir. temiz usb ye at. bu hata virusden dolayı çıkar. dediğim gibi yap ve format at.
benim eski pcmde böle deil ama sağ altta sanal bellek çok düşük die yazı çıkıordu bende şöyle yaptım sende bir dene belki düzelir
ßilgisayarım>Özellikler>Gelişmiş>(orda performans die sekme var)ordan ayarlar>açılan pencerede Gelişmiş>en allta sanal bellek deiştir yazar oraya tıkla ordaki rakamı arttır benim normalden baya bi yüksek şimdiki pcde çok rahat oynuorum bu ayarı deiştirdikten sonra
ekran kartın çok düşük büyük ihtimalle de onboard onboard ekran kartı 1299 için uygun değil daha doğrusu çalıştırmaz(istisnalar olabilir)
senin iyi bir upgardee ihtiyacın var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme