Şimdi Ara

Yardımınıza ihtiyacım var. RESİMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aldığım bir hata var. Desteğinize ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Yardım eden arkadaşa ufak bir hediyem olcak. Karşılıksız kalmasını sevmiyorum. Çok mutlu olurum.
    Natro Hosting Kullanıyorum.
    Not :connection string de sorun var sanırım. Database ile bağlantı kuramıyorum sanırım.

Yardımınıza ihtiyacım var. RESİMLİ Yardımınıza ihtiyacım var. RESİMLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liposcus -- 26 Ekim 2015; 8:57:40 >

• <connectionStrings>
    <add name="ApplicationServices" connectionString="Data Source=kislaliyiz.com,13000;Network Library=DBMSSOCN;
    Initial Catalog=onemli;User ID=****;Password=*****; MultipleActiveResultSets=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
    </connectionStrings>
    benim uzak baglantım bu şekilde boşluklar quot gibi fazlalıkları at
  • natro da veritabanı olan sayfaları açamıyordum,nedeni ise trust seviyesinin medium olmasıydı...açabilmek için trust level in full olması gerekiyormuş bende başka hostinge geçtim çünkü natro full yapmak için biirsürü para istiyordu.

hocam veritabanı olmayan normal bir sayfayı da çalıştırır mısın hostta...mesela bir textbox at oyle dene bakalım...çalışşıyorsa dediğim sorundur...bu arada publish ediyorsun değil mi sayfayı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    8 yıl önce açıldı
    yardıma ihtiyacım var
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.