Şimdi Ara

Yardımınıza İhtiyacım Var (S3 mü S4 mini mi ?) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Orijinalden alıntı: BrkCtnn

1000 liraya daha güzel cihazlar olabilir biliyorum ama samsung kullanmakta kararlıyım çünkü ileri dönük bi yapısı var ve senede bir telefon alabilen bi insan değilim.

Samsung ileriye mi dönük ? Güldürme Allah aşkına.İleriye dönük istiyosan htc desire 500,htc 8x(wp8),Lumia modelllerini öneririm.)Ayrıca s3 kullananı gördüm 7 ay olmus adam oyun oynamıyo virüs yok kasıyo.wp8 stabilitedir,rahat 5 sene götürür seni.

ÇAYLAK hatırladın mı beni sana kapak yapan kişi wp 8 marketi eski köylerdeki bakkallar gibi gelişmemiş.adamı güldürme diye artislencene adam akıllı yorum yap.burada fikir düşünce paylaşılır artislik değil.

• quote:

Beyler yeni telefon almayı düşünüyorum bin tl civarında bütcem var. Samsung s3 mü alsam yoksa s4 mini mi karar veremiyorum. Tekniksel ve kullanımsal açıdan hangisi daha iyidir sizce. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

1000 tl ye ileriye dönük tlfn bulamazsın.ben bile yıllarca samsung kulandım bunu dh formunda söyledim de herkeze boşunaymış.kasa çöptürtür klasik sey yazmak istemiyorum.senin kafan servisti herkezin elinde var bu alanlar boşuna mı almış diyosun alma.sana 1000 tl ye önericem tlfn l925 ama market boş marketi gelişmemiş eski köylerdeki bakkala benzetiyom.şehre gazte gelir 1 2 hafta sonra köye gelir.vssss.en stabil ios dur.ben sevmediğim halde andoid iyidir candır marketi çok iiidiir çöpüde çoktur ama kişilerin isteklerini karşılar.bütçeni artırabilsen nexus 5 derim.güncelleme uzun süreli rahat alırsın.haaaa bu arada bende lg pro 2 yi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 2 Mart 2014; 8:04:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

1000 liraya daha güzel cihazlar olabilir biliyorum ama samsung kullanmakta kararlıyım çünkü ileri dönük bi yapısı var ve senede bir telefon alabilen bi insan değilim.

Samsung ileriye mi dönük ? Güldürme Allah aşkına.İleriye dönük istiyosan htc desire 500,htc 8x(wp8),Lumia modelllerini öneririm.)Ayrıca s3 kullananı gördüm 7 ay olmus adam oyun oynamıyo virüs yok kasıyo.wp8 stabilitedir,rahat 5 sene götürür seni.

ÇAYLAK hatırladın mı beni sana kapak yapan kişi wp 8 marketi eski köylerdeki bakkallar gibi gelişmemiş.adamı güldürme diye artislencene adam akıllı yorum yap.burada fikir düşünce paylaşılır artislik değil.

artislikmi bu kendinin yaptığına bak.sen git androidde yarısı çop.yok kapak yapmısın ezdiler seni o konuda milelte artislik yapma burda.wp8 gelişen bi market.neyi eksik yaz hadi.androiddeki virüslü çöplermi yoksa sapık hikayelermi!

• Beyler s3 aldım. Nokia'nın telefonunu kullanmak istemiyorum. Arayüzüdür simgeleridir hiç hoşuma gitmiyor bunu daha öncede söyledim. Nexus 5 ide almaya para yetmedi. Neyse hayırlısı artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.