Bildirim
Yardımınıza İhtiyacım Var (S3 mü S4 mini mi ?)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1000 liraya daha güzel cihazlar var alıp. İkisinden birini alıp pişman olmaktansa biraz daha araştırma yapmanı öneririm -
Butceyi arttırıp nexus 5 alabilirsin ya da g2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 liraya daha güzel cihazlar olabilir biliyorum ama samsung kullanmakta kararlıyım çünkü ileri dönük bi yapısı var ve senede bir telefon alabilen bi insan değilim. -
600 den 1000 liraya çıktım öğrenciyim kendim ödücem dahada fazla çıkıp kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: BrkCtnn
1000 liraya daha güzel cihazlar olabilir biliyorum ama samsung kullanmakta kararlıyım çünkü ileri dönük bi yapısı var ve senede bir telefon alabilen bi insan değilim.
Samsung ileriye mi dönük ? Güldürme Allah aşkına.İleriye dönük istiyosan htc desire 500,htc 8x(wp8),Lumia modelllerini öneririm.)Ayrıca s3 kullananı gördüm 7 ay olmus adam oyun oynamıyo virüs yok kasıyo.wp8 stabilitedir,rahat 5 sene götürür seni. -
nexus 5 almalisin
http://www.ereyon.com.tr/urun/samsung-galaxy-s4-mini-deep-black.aspxquote:
Orijinalden alıntı: MAXSTAR
nexus 5 almalisin
bu yeni çıkmış simsiyah ve note 3 gibi deri arka kapaklı,elimde 5s olmasına rağmen sipariş verdim çok karizmatik olmuş -
Birisi geçen yılın amiral gemisi.
Diğeri ise bu senenin amiral gemisinin Mini si.
Geçen yılın amiral gemisini almalısın
Bırak mini gibi şeyleri. Hangisine destek fazla gelir söyle bakam?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
S3 alma mınıyıde alma ama ılla alacam dersen s4 mını daha ıyı olur suan evde s3 var ben kullanmıyorum dun elıme aldım yaklasık 1 saat kurcaladım o kadar yavas kı anlatamam son guncelleme ıle berbat oldu zaten 4.4 gelmeyecek dıye soylentılerde var vıne uygulamasına gırdım dondu menuye gırmedı 2 dakıkda falan bataryayı taktım cıkardım cok fazla dondu ılk aldıgında olmaz ama 5-8 ay sonra cok yavaslar artık androıd ıcın 1 gb ram yetmemeye basladı ıkıncı el 4s veya wındowsphone onerırım
Kasıntı falan ileriye dönük istiyosan lumiaya yada android olarak htc ye bak şu anda param olsa android güzel cihaz olarak htc yada sony alırım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-77479BCDA
S3 alma mınıyıde alma ama ılla alacam dersen s4 mını daha ıyı olur suan evde s3 var ben kullanmıyorum dun elıme aldım yaklasık 1 saat kurcaladım o kadar yavas kı anlatamam son guncelleme ıle berbat oldu zaten 4.4 gelmeyecek dıye soylentılerde var vıne uygulamasına gırdım dondu menuye gırmedı 2 dakıkda falan bataryayı taktım cıkardım cok fazla dondu ılk aldıgında olmaz ama 5-8 ay sonra cok yavaslar artık androıd ıcın 1 gb ram yetmemeye basladı ıkıncı el 4s veya wındowsphone onerırım -
Nasıl ki s3 mini, s2 den üstün ise.
s4 mini de S3 ten daha üstün.
Ikisi de güncelleme almaz fakat donanımsal olarak s4 mini daha üstün ;)
Samsung ayrıca ileriye dönük değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ileriye donuk mevzusunu tartismiycam zira samsung hala ayni cumle icinde gecmesi bilr komik duruyor,soruna gelirsek illa ikisi arasinda ise s4mini daha iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstadım telefon harbiden on numaraymış çok hoşuma gitti. -
Destek konusunda haklısın hocam bişey diyemem. S3 daha iyi olabilir bilmiyorum ama geçen yılın teknolojisini alırsam kaç yıl daha kullanabilirim ki o telefonu. -
S3 ve S4mini karşılaştırmaları izlediğimde öyle şeyler duydum ama ben? -
Htc yada lumia kullanmak istemiyorum. Arayüzleridir görünümleridir hoşuma gitmiyor hiç benim. Babamda lumia vardı oyun indirmek işkence gibiydi. Üstelik adam akıllı uygulaması bile yoktu. -
quote:
Destek konusunda haklısın hocam bişey diyemem. S3 daha iyi olabilir bilmiyorum ama geçen yılın teknolojisini alırsam kaç yıl daha kullanabilirim ki o telefonu.
Hocam iPhone 4 , 4 sene önceki telefon ve hala destek devam ediyor.
Samsung dan örnek verirsek S2 geçen yıla kadar 2 yıllık telefondu ve Android 4 getirmişlerdi.
S3 . . -
lumia 925 1000 tl bütçeye alınabilecek en iyi telefon bence bende öğrenciyim aldığıma hiç pişman değilimquote:
Orijinalden alıntı: eren..34quote:
Destek konusunda haklısın hocam bişey diyemem. S3 daha iyi olabilir bilmiyorum ama geçen yılın teknolojisini alırsam kaç yıl daha kullanabilirim ki o telefonu.
Hocam iPhone 4 , 4 sene önceki telefon ve hala destek devam ediyor.
Samsung dan örnek verirsek S2 geçen yıla kadar 2 yıllık telefondu ve Android 4 getirmişlerdi.
S3 . .
Alıntıları Göster
-
quote:
Beyler yeni telefon almayı düşünüyorum bin tl civarında bütcem var. Samsung s3 mü alsam yoksa s4 mini mi karar veremiyorum. Tekniksel ve kullanımsal açıdan hangisi daha iyidir sizce. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Karar senin bişey diyemem.Sen onları bırak Nexus 4 al,kesinlikle tavsiye ederim.Alternatif olarak Motorola Moto G,Iphone 4,Huawei Ascend P6,Lg Pro Lite.Bunlardan hepsi o dediklerinden iyidir.S3 artık alınmaz.Bi konu vardı forumda S3 artık alınır mı diye göz at oraya.nexus 1.150 civarı olmaz dersen motorola moto g iyidir.
Benzer içerikler
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- pttavm den telefon alınır mı
- global telefon ne demek
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- secure folder nedir
- telegramda video izleme
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon tavsiyesi 2024
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X