Şimdi Ara

YARDIMINIZA MUHTACIM LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 ay once araba almaya karar verdım.Ve kendime göre bi araba araştırmaya başladım.Arkadaşlarım ve internet sayesınde bir focus almaya karar verdım. Hızla pek işim olmaz fakat gaza basınca arabanın altımdan kayıp gıtmesını,az yakıt tüketmesi,rahat,donanımlı vede sessiz bir araba istiyorum.Ve bana cevremdeki insanlar focus 2 tdci Ghia önerdiler.

Şimdi size bir soru Focus Bana Göre bir arabamı.Bana göre bir arabaysa 2.el focus 2 tdci Ghia'nın Fiyatları nelerdir.

NoT: Arabalardan anlamıyor deilim Yaşım 22 pek tecrübeli deilim ama 4 yıldır araba kullanıyorum bundan önce Fiat Palio ve Opel corsa araclara sahip oldum iki arabadada memmun deildim.İnş Focus beni tatmin eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.SuaL89 -- 26 Temmuz 2010; 16:10:04 >

• sessiz diyorsan ford dizelini almıycaksın... traktör gibi hırıltılı araba duyduğun anda focustur demen gerekir.. rüzgar sesini kesmek için en az 1.000 tl harcamalısın, az da yakmaz öyle. normal yakar. ama megane nin dizeli kadar da az yakmaz... ama onun dışında kalıplı arabadır ve güven verir. ha ben olsam gider woswos alırım veya opel alırım. sesi çok daha az alıyor içeriye..
  • Yorumun için Teşekkürler.
    Yakıt Tüketimi pekde onemli degil aslında ama arabanın içeriye ses alması ve motorun hırıltısı gerçekten kötü bir unsur.
    Opel ve WW onermissin daha önce benzinli opel corsa kullandım gercekten sesiz ve rahat bir araba fakat gerek peeformans gerek yol tutuşu gerek güven konusunda pek memmun deildim.Ww içinde arkadaşımın jettası var onada danıştım araba alma konusunda oda bana asla bır jetta'nın focus'un performansını veremeyecegını söyleyınce haliyle focus a yoneldım.

Focusu secmemdeki en büyük etken motor gücü ve yol tutuşu.

Fakat kararım degişe bilir.Motor gücü ve yol tutuşu Focus kadar iyi olan bir araç oneriniz varmıdır?
  • hocam motor aynı aslında jetta ile focus tdci lerin ancak tork gücü yüksek. yani focusların benzinliside dizelide ani sıçramaları çok iyi yapar. tdci ler ise 2.500 devirden soona fırlar. ama daha sonra uzun yolda motor güçleri aynı olması nedeniyle eşitlenir.. ilk sıçramada farkediyor sadece. motor gücü 110 bg nin üzerinde ise farketmez önemli olan sessiz ve güvenli sürüş. ben c-max ile mesela uzun yola çıkmak istemiyorum.. rüzgar sesi ve arabanın hırıltılı çalışması sinir ediyo bi vakitten sonra ki ne yaparsanı yapın geçmiyor..yol tutuşu diyosanız ve sessiz olsun diyosanız wv grubundan passat alın. tabi biraz pahalı onlar..veya insignia alın. veya toyotanın avensisini alın.. mükemmel üst segment araçlar ve acayip sessizler..
  • Corsada yaşadıgım takihsizliklerden dolayı opelden sogudum.Buyüzden insigna olmaz.
    Focustan önce avensis almak istiyordum fakat fiyatı bana uygun gelmedi.Bence biraz pahalı (dizeller).
    Jetta için birazdaha araştırıyım belkide yeni arabam jetta olur.

Anladıgım kadarıyla arabalardan iyi anlıyorsun.Chevrolet Cruze nasıl bir araçtır özellikle focus ve jetta kadar iyi midir?
  • yav anladığımızdan değil ama bi şekilde ilgiliyiz. chavrolet cruise full+full bi araç içinde yok yok. ve çok da iyi gidiyor az da yakıyor. ama tek handikapı ikinci elinin fazla olmaması. malum türkiyede belli başlı bi kaç araç tutuluyor ve anında satılabiliyor ve değer çok fazla kaybetmiyor. 201/ modelini 35 civarını alabalirsiniz cruze nin 115 bg gücü var.. leterli ve torklu bi motoru var. ama üst düzey bi tork beklemeyin.. o yüzden ben olsam passat veya jetta alırdım..
  • %70 Focus
    %30 jetta
    Kararsızım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 45 e kadar çıkabiliyorsa jetta al 1.4 tsi(38-40), lpg taktır ( 2500tl landi renzo tsi için özel) , paşa paşa bin.

focus a filan o kadar para verme, içinin plastiği çok kalitesiz , yol sesi , motor sesi , rüzgar sesi var... aldıktan sonra uğraşır birsürü para yedirirsin ama ses önemli değil, güven hissi yeterli, araba ile uğraşmayı seviyorum dersen focus al git. 2. eli de çok kuvvetli ama vw daha az değer kaybeder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.