Bildirim
yardımınızı bekliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ramin ddr 400 mhz twinmos alabilirsin ben olsam 1gb alırım eskisini çıkarırım ikisi bir arada iyi performans vermez -
yane 1 gblık ram kullanablilirim öylemi -
60 -70 ytl arası -
peki bilgisayrımın hızını artırmak için ram dan başka bişeyi de deiştirmem gerekir mi?
işlemciyi mesela? ama sen şuanki işlemcin 1gb ddr rami kaldırırdiosun yane? -
işlemcinin özelliklerini yaz O.C yapalım ramlerle birlikte -
-
Konu başlığını sorunla ilgili olması gerek, konu silinebilir veya kilitlenebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 28 Ocak 2008; 17:37:57 > -
işlemcin 1.7 ghz fsb 101 x 17 çarpan
fsb yi 140 a getir biostan işlemcin 2.4 ghz e çıkar sıcaklıklara da bak everestden -
quote:
Orjinalden alıntı: pegasus arda
işlemcin 1.7 ghz fsb 101 x 17 çarpan
fsb yi 140 a getir biostan işlemcin 2.4 ghz e çıkar sıcaklıklara da bak everestden
hönk?
-
biosdan O.C menüsüne gir şuan işlemcinin fsb si 101 mhz de onu 140 a getircen bu kadar sonra sonuçlarına bakalım gerekirse biraz voltaj veririz cpu ya -
ben sana bıos un görünümünü veriyorum onun dışında dediklerini anlamadım
-
ok vaz geçtim biosa bilgisayarı açar açmaz delete tuşuna basarak giriyosun yada f2 ye basarak biosa göre değişir sen vazgeç bu sevdadan -
lol :D benim amacım zaten 0dan bilg. toplamak deil yada bilg. toplamayı öörenmek bunların uyumlu olup olmadığını öörenmek sadece -
bunu da bıos olmadan yapamıcaama göre neyse saol sen yinede en azından ddr kullanacağımı öörendim tşkler -
önemli değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X