Şimdi Ara

yardımınızı bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten sağlam isterim diyorsan kesinlikle Blade aç.Çünkü her türlü builde kolay kolay yatmaz...Ama Blader kasmak gerçekten büyük bir sabır ister.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Gerçekten sağlam isterim diyorsan kesinlikle Blade aç.Çünkü her türlü builde kolay kolay yatmaz...Ama Blader kasmak gerçekten büyük bir sabır ister.

katılıyorum,blader kolay kolay yatmaz ama yeni başlayan birini de bladerle daha işin başından sıkmaz hoş olmaz bence...
    bana sorarsan bow derim...daha sonra glavie aç istersen...

• Hybir(2str 1int)Bow Öneririm Ben Hybird Bow Kasıyorum Ve Çok Memnunum Nedenmi :
    1)Glavier,Blader vs phy Vuranlardan Fazla Yemiyorum
    2)wiz,Nuker vs Mag Attack Yapanlardanda Fazla DMG Yemiyorum
    Bu Yüzden Hybir Bowu Çooook Seviyoruum(Botla Kasmasıda Çok Kolay)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih1994

Hybir(2str 1int)Bow Öneririm Ben Hybird Bow Kasıyorum Ve Çok Memnunum Nedenmi :

full int Bowda güzel oluyor forumda biri vardı ismini unuttum devamlı lordu kesiyordu , ama yeni başlıyacaksan Bowla başla
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

quote:

Orjinalden alıntı: fatih1994

Hybir(2str 1int)Bow Öneririm Ben Hybird Bow Kasıyorum Ve Çok Memnunum Nedenmi :

full int Bowda güzel oluyor forumda biri vardı ismini unuttum devamlı lordu kesiyordu , ama yeni başlıyacaksan Bowla başla

haklısın

• ama bi de kişilik çözümlemesi yaparsak..magicial charlardan daha fazla hoşlanıyorsun gibi geldi bana.avatarına bakılırsa nukeci sana uygun şaka bi yana bow benim önerim zaten söylemiştim ama sıkılmam diyorsan blade olabilir(sağlam olsun yatmasın dersen). ya da başka bir seçenek full int spear yap o da güzel...

Edit:yanlış yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyapponzashi -- 22 Temmuz 2008; 14:16:43 >
  • Yatmak istemiyorsan kolay kolay blade aç derim çünkü yatır batır ve de block özelliği var.. Tank diyenler bile var bladerlere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeaD_DeaLeR -- 22 Temmuz 2008; 15:57:24 >
  • çok teşekkür ederim şuan kasılıorum blader açtım arkadaşım 89 lvl blader oda dedi bladfer aç şuan kasıyor bni baya sp biriktirdim 35 lvl bile oldum dün gece bota bıraktı bnde çarı bıraktım yattım bugünde kastı sabahtan beri 37 olacak çar saolun o güzel yorumlarınız için ağzınıza sağlık bn glavie açacaktım ama arkadaşımda blader dedi bazı kişilerde blader dedi ondan bladeri uygun gördüm çok teşekkür ederim

valla KO dan çok daha güzel silkroad
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmer21

çok teşekkür ederim şuan kasılıorum blader açtım arkadaşım 89 lvl blader oda dedi bladfer aç şuan kasıyor bni baya sp biriktirdim 35 lvl bile oldum dün gece bota bıraktı bnde çarı bıraktım yattım bugünde kastı sabahtan beri 37 olacak çar saolun o güzel yorumlarınız için ağzınıza sağlık bn glavie açacaktım ama arkadaşımda blader dedi bazı kişilerde blader dedi ondan bladeri uygun gördüm çok teşekkür ederim

valla KO dan çok daha güzel silkroad

sen bi yüksek lvl ol 70+ sro daha güzel olacak . blader açmakla en iyisini yaptın, 90 lvl full farm ol istediğine come pvp'e yaz hiç korkun olmasın.

• valla bncede kendim kasıncada hep block koyuyom ve kombolar çok süper
  • kardeş sen bow aç bow düşük lewelde belki farketmezsin ama ileride faydasını görürsün kafan hala bi char stiline yatmadıysa bence hiç oynama daha iyi sonra bize sövmezsin en azından
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Gerçekten sağlam isterim diyorsan kesinlikle Blade aç.Çünkü her türlü builde kolay kolay yatmaz...Ama Blader kasmak gerçekten büyük bir sabır ister.

kardeş ben 37 lwlde sp ve ex ticekti aldım 9 günde 52 oldum ve ben FULL STR BALDERİM KASMAK ÇOK ZEVKLİ SKİLLER HARİKA ZTN HACI YATMAZ
    KARDEŞ FOREWER BLADE PWP de kaç kişin arasından çıkıo kalkanında glz oldumu tmm ve pwpde skiller fln çok hoş takla fln
    yani demem o ki BLADE BLADE and BLADE
  • evt arkadaşlar dün akşam açtım çarı 40 lvl oluorum dediğim gibi 89 lvl arkadaşım var o kasıyor ve full botla kastı gerçekten bn bole 1 haftada 60 ı geçerim gibime geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.