Bildirim
YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
harddisk zarar görmüş olabilir bir ihtimal...valla bilmiyorum ama laptopta elektrikle çalışıyorsanız mutlaka pil üstünde olmalıdır...illa pili çıkaracam diyorsanız da kesintisiz güç kaynağı kullanmak lazım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetilsalisilikasit -- 9 Ekim 2007; 1:06:51 > -
%100 doğru. Cihazın sürekli pilde kullanılmasıyla ilgili defalarca topik açıldı. Keşke birini yakalamış olsaydınız. Umarım cihazınız zarar görmemiştir. Türkiye şartlarında UPS veya pilsiz bilgisayar çalıştırmak cinayet bence -
quote:
Orjinalden alıntı: yuzuakyener
%100 doğru. Cihazın sürekli pilde kullanılmasıyla ilgili defalarca topik açıldı. Keşke birini yakalamış olsaydınız. Umarım cihazınız zarar görmemiştir. Türkiye şartlarında UPS veya pilsiz bilgisayar çalıştırmak cinayet bence
Aynen katılıyorum. Varsın pilin ömrü azalsın. Ben laptopumdan mı olayım -
hadi ya tırstım valla şimdi :D ozaman ben ürünü aldıgım bimeks e götürüüm dimi web cam dada sorun vardı alalı 17 gun oldu -
peki arkadaşlar şimdi sorun benden kaynaklanıyo diye garanti kapsamından çıkıcakmı makina ben onu analamdım bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın -
valla insaflarına kalmış biraz...sanmıyorum değiştireceklerini ama daha arızasını bile bilmiyorsun ki...sorunların devam ediyorsa servise gönderirler...ama bizimkiler tamamen tahmin tabii ki... -
Arkadaşlar biraz once servisten geldim ve pc ye format atıldı eliktrik kesintisiyle bir alasi yokmuş olay vista günceleşmesiyle alakalıymış bu ara bu sorun bir çok kişide olmuş 10 gun filan gunceleştirme yapmamamı soylediler bilmiyorum siz gunceleştirme yapıyormusunuz ama isterseniz sizde son gunceleştirmeleri bir 10 yapmayın bu arada ilgilenen arkadaşlara tekraradan çok teşekkur ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X