Öncelikle selamun aleyküm.Neden böyle bir yola başvurdum bilmiyorum fakat artık başka çarem kalmadı.2 arkadaşımla birlikte klasik bir öğrenci evinde yaşıyorum.Ailemin durumu pek iyi sayılmaz,kıt kanaat geçiniyorlar demek doğru kalır.Bende kyk'nın bana verdiği bursla ve birazda babamın yolladığı para ile geçinmeye çalışıyorum,fakat bu ay harcamalarım biraz olsa artınca çok zor duruma düştüm.Evimin kirası,faturası,yemeği,şusu busu var.Kaç ay arkadaşlarım benden fazla verdi de, öyle ödedik herşeyleri ama artık yüzüm iyice kızarmaya başladı ve iyice mahcup olmaya başladım.Çünkü onlar benim payım olan ödemeleri yapmak zorunda değiller.Ama sağolsunlar hiç laf etmediler.aha ödemem gereken yaklaşık 15.000 TL kyk kredi borcumda olacak,onun altından nasıl kalkacağım, o da ayrı bir dert konusu.İntihar etmeyi düşünmedim değil, fakat herşeye rağmen bu hayatın yaşanılır olduğuna ikna ettim kendimi.
"Neden çalışmıyorsun?" dediğini duyar gibiyim,haftanın 3 günü saat 17.00, 2 günü saat 16.00 da çıkıyorum ve okuldan eve otobüsle gitmek yaklaşık 45 dakika.Sonrasında ise nerede nasıl çalışılır,kim işe alır sizde biliyorsunuzdur sanırsam.Çok denedim çalışmayı fakat olmadı.okul ve iş bir arada gitmiyor,çünkü saat 1-2 gibi okuldan çıkmıyorum.
Bana inanmayabilirsiniz.her yerde yalancı,dolandırıcı,sahtekar dolu,sizide anlarım.Acıtasyon yapıyor diyebilirsiniz onuda anlarım.çünkü sizde haklısınız.Fakat artık yoruldum gerçekten.Artık içinizden ne gelirse,gönlünüzden ne koparsa yardımınızı beklıyorum.Gönlünüzden hiçbirşey kopmasada canınız sağolsun. Dünyanın sonu değil ya :)