Şimdi Ara

Yardımlarınızla kasayı tasarladım son rötuslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sıstemımı kurdum sızın de yardımlarınız cok oldu cok tesekkur ederım pıyasa cok degıstıgınden hıc bısı bılmez duruma gelmıstık yardımıma sız ve donanım haber geldı artık son rotuslarımı da yapıp ayın sonunda kasayı almayı planlıyorum sızınde son solıceklerınızı alabılırım gercekten yardımcı olan herkezden allah razı olsun butcem:2300 lıra oyun ıcın kurdum sızın de yorumlarınızı alabılırsem sevınırım.

INTEL CORE I5 2500K SOKET 1155 3.3GHZ 6MB CACHE 32NM İŞLEMCI

MSI P67A-GD65 (B3) INTEL P67 SOKET 1155 DDR3 2133MHZ (O.C.) SATA 3.0 ANAKART

GSKILL 8GB (2*4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

SAPPHIRE HD6950 GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI

WD 3.5" 640GB CAVIAR BLACK SATA 3.0 7200RPM 64MB CACHE HARDDISK

Cooler Master HAF RC-922 750W Seasonic Güç Kaynaklı Mid-Tower Siyah Kasa

Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu

LG GH-22NS50 22X SİYAH DVD-RW SATA

2287tl

• Sistem dort dortluk olmus hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.Her parca gayet iyi ancak 8 gb rami ne icin kullanacaksin ?
  • ya aslında gelecek sene solemedım ama bılge adamdan grafık tasarım derslerı alıcam ve saglam ram olması lazımmıs galıba bende en ıyısı olsun dedım olmusken ben bıde pınpırıklıyımdır 2 adet vırus koruma kullanırım sıkıntıya gırmek ıstemedım onadan
  • Virüs korumayı 2-3 yıldır kullanmıyorum hiç bir sorunda yok.Herşeyide yapıyorum.Belirli aralıklarla Combofix'i güvenli modda açarım tamamdır.
  • HDD olarak Samsung HD502HJ/HD103SJ tavsiye ediyorum. Piyasada bulabileceginiz en hizli, sessiz HDD'lerden birisidir. Onun disinda sistem gayet iyi. Simdiden hayirli olsun diyorum
  • önerilen sistemlere benzer eğer photoshop(graif tasarlama kullanmayacaksan) 8 gb ram gerek yok 6 veya 4 gb al ikincisi hdd samsung modellerini al
  • sessizlik açısından hdd samsung spinpoint olabilirdi yinede gayet iyi bir sistem olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.