arkadaslar sıstemımı kurdum sızın de yardımlarınız cok oldu cok tesekkur ederım pıyasa cok degıstıgınden hıc bısı bılmez duruma gelmıstık yardımıma sız ve donanım haber geldı artık son rotuslarımı da yapıp ayın sonunda kasayı almayı planlıyorum sızınde son solıceklerınızı alabılırım gercekten yardımcı olan herkezden allah razı olsun butcem:2300 lıra oyun ıcın kurdum sızın de yorumlarınızı alabılırsem sevınırım.
Sistem dort dortluk olmus hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.Her parca gayet iyi ancak 8 gb rami ne icin kullanacaksin ?
ya aslında gelecek sene solemedım ama bılge adamdan grafık tasarım derslerı alıcam ve saglam ram olması lazımmıs galıba bende en ıyısı olsun dedım olmusken ben bıde pınpırıklıyımdır 2 adet vırus koruma kullanırım sıkıntıya gırmek ıstemedım onadan
Virüs korumayı 2-3 yıldır kullanmıyorum hiç bir sorunda yok.Herşeyide yapıyorum.Belirli aralıklarla Combofix'i güvenli modda açarım tamamdır.
HDD olarak Samsung HD502HJ/HD103SJ tavsiye ediyorum. Piyasada bulabileceginiz en hizli, sessiz HDD'lerden birisidir. Onun disinda sistem gayet iyi. Simdiden hayirli olsun diyorum
önerilen sistemlere benzer eğer photoshop(graif tasarlama kullanmayacaksan) 8 gb ram gerek yok 6 veya 4 gb al ikincisi hdd samsung modellerini al
sessizlik açısından hdd samsung spinpoint olabilirdi yinede gayet iyi bir sistem olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme