Şimdi Ara

' yardımm !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öprenciyim ben öğrenci ewnide kalıyorum televizyonumuzun kumandası bozuldu benim telefona uygun tw kumanda programı verirseniz sewinirim telefonumun moddeli nokia 5700.
    cevaplarınızı bekliorum.
    SAYGILARIMLA...

• Symbian 9.1 3rd ed. için henüz kumanda programı çıkmadı. Ama Psiloc firması büyük ihtimalle bu yıl içinde çıkaracak. Yanlış bilmiyorsam ; N70 veya 6600 ı olan arkadaşların varsa o tel.ler için vardı bu program.
    Bir de hatırlatma : Telefonun ile ilgili soruları ya telefonun kendi ana başlığında veya telefonun S60 3rd ed. olduğu için Symbian 9.1 ana başlığında sormalısın. Aksi halde açmış olduğun konu ya kilitlenir, ya da gösterimden kaldırılır.
    Saygılarımla.
  • symbian 9.2 telefonun işletim sistemi gerçi 9.1 e yoksa 9.2 ye heralde hiç yoktur :)
  • arkadasim sen bana adres ver ben sana kumanda alip yollayayim benim icin cok daha kolay olacaktir bu
  • teşekkür ederim :)
  • ya saka falan degil harbi diyom istanbulda kumanda fiyatlari 4-5 lira
    vallah simdi senin modelin icin bir program aramak bulmaktan bana daha kolay geldi yanliş anlama
  • yok yanlış anlma deilde çarşıya gitmeye eriniom açıkcası :) kim çrşıya gidipte kumanda alacak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    airbag yardımm
    19 yıl önce açıldı
    ARKADASLAR LUTFEN YARDIMM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallah program olsaydi dükkan senindi
    ama murtah cevabini verdi zaten
    saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: byburti

yok yanlış anlma deilde çarşıya gitmeye eriniom açıkcası :) kim çrşıya gidipte kumanda alacak :)

abi buna da pes doğrusu. ya yolun hiç mi düşmüyor çarşıya. başka işin için gidince alıver.
  • ya işim illaki düşüo da yine hiç yoktan 2-3 gün gitmm çarşıya o 2-3 günü artık ayağa kalkıp kalkıp kanal değştirmekle geçecek hepinize teşekkür ederim
  • sorun değil. olsa bana da lazım zaten o program. yakında çıkmasını bekliyoruz. bu defa beta sürümünü çıkardılar. gerisi gelecek umarım.
  • gerek kalmadı artık o yakın zaman heralde 2-3 gün deildir :) kumanda aldıktan sonra sorun yoktur
  • byburti sayende cok güldüm tesekkurler arkadasim
    saygilar
  • rica ederim :):):):)
  • ya ben şeyide merak ediyom şimdi bu programda tw nin dibine girincemi kanal değiştirio yoksa uzaktanda alıomu veya belli bi mesafesi varmı çünkü sonuçta kızılötesi o kadar etkili bişey deil
  • sen iyisimi telefonu degiştir sat elindekini 6600 al ona kumanda programi var bak .

tabiki belirli bir mesafesi var ayrica her marka televizyon icin degil bu bazi modellerde calşimiyor diye biliyorum..2-3 mt gibi bir menzili vardi sanirim
  • hee babama bi desem gene tel değiştiriom ben die adam kalpten bu sefer kesin gider :) daha 2 hafta oldu teli alalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.