Şimdi Ara

yardımm....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sorunum söyle....bilgisayarımı actım ve sağ altta simge durumda ağda sınırlı bağlantı var dedi....daha öncede böyle yapıyodu ve modeme res atıyodum arkasından (arkasından atıyorum çünkü internet explorer dan giremiyorum.ıp yi girip denediğimde sayfa görüntülenemiyor diyor. yani modemin içine giremiyorum..) ve modeme girebiliyordum...modemin üzerinde sadece ready ve 1 nolu girişin işığı yanıyor...normalde net olduğunda adsl ışığıda yanıyor...şimdi diyorum ki adsl yoksa internete giremem ama neden modeme girmiyor...vista kullanıyorum...modeme giremediğim zamanlar ethernet kablosunu cıkarıp takardım..yine olurdu... vistadan ayarları normal...modemim geekadsl...
    tek kafamı kurcalayan NEDEN MODEME GİREMİYORUM?????????

• yaw arkadaslar yardım edecek yokmu??? internetsiz hayat cok kötü....
  • 1- Start-Control Panel mönüsünden Network and Dial-up Connections simgesini çift
    tıklayın. Network ayar mönüsü açılacaktır.
    2- Network adaptor installed in your PC'yi seçtikten sonra sağ mouse tuşuna basarak
    Properties'e girin.
    3- Internet Protocol (TCP/IP) işaretleyerek Properties'i tılayın.
    4- “Obtain an IP Address automatically” seçeneğini işaretleyin ve OK e basın.
    5- Start - All Programs - Accessories bölümünden Command Prompt u seçin.
    6- ipconfig yazarak enter a basın. IP adresleri, Subnet Mask ve normal Gateway
    hakkında bililere ulaşacaksınız. Bilgilere ulaşamazsanız 3. adıma tekrar geri dönerek
    normal gateway ayarlarını 10.0.0.2 olarak değiştirin ve 4 ten 6 ya kadar adımları tekrar
    uygulayın.

ADSL Router'ı Açarak Ayarlarını Yapın
    1- Internet sayfasında adres bölümüne 10.0.0.2 IP numarasını girerek web ayarlarını açın
    2- Netwrok Şifre mönüsü açılacaktır. admin olarak kullanıcı isminizi giriniz., ve
    epiccrouter olarak şifrenizi giriniz, şifrenizi ve kullanıcı adınızı küçük karakter
    kullanarak giriniz. OK yi tıklayın. Administrator ve kullanıcı için asıl isim ve şifre aynıdır.
    Bunları sisteme girdikten sonra Şifre Değiştirme ekranından düzeltebilirsiniz

http://www.geek.com.tr/tr/support/index.php?dload=%C4%B0ndir&_m=downloads&_a=downloadfile&downloaditemid=5
    Olmazsa siz bunu indirin burda resimli olarak anlatımı var.

• mag ilgin alakan için cok teşekkür ederim. tam anlamıyla cevap vermişin. herkez senin gibi olsa keşke...
  • Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.