Şimdi Ara

yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 800 dolar limit. yeni bi bilgisayar topluyacağım genellikle oyun için kullanılacak.ben kafamda bi sistem kurdum .sizde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirsiniz

pentium d 805.............110
    asus p5ld2..................132
    kindston ddr2 512.........47
    sappire x1600pro........113
    17'lg t730 ..................110
    nec 3550....................35
    coollermaster.............78

arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla bu anakart conreoyu destekliyo. bu konuda bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim. fikirlerinizi bekliyorum

• PSU ve HDD ne kullanacaksın? Onlar da önemli sayılır .
    Diğer herşey güzel gibi gözüküyor.

İşlemci desteğini de anakartın sitesine gir, orda ayrıntılı açıklamalar bulabilirsin sanırım.
  • rami 1 gb yaparsan oyunlarda zorlanmazsın
  • hocam psu kasanın kendi psu su sanırım 35ow (gerçek). hdd olarakta samsung düşünüyorum 120 gb. ekran kartı olarak bu fiyat aralığında (120 civarı) tavsiye edebileceğiniz daha kaliteli bi ekran kartı varmı. ram olarakta bi kaç ay sonra bi 512 daha almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irikartal -- 22 Ağustos 2006; 10:28:05 >
  • Hocam işlemciden sorun yok derim bende aynı işlemciyi şu anda 3,5 GHz de kullanıyorum günlük işlemci ii fakat bence ekran kartını 1600 değilde 7600 veya x850xt türü bişi almanı öneririm.
    Birde kasanın psu suna güvenme derim. Ram de arkadaşındediği gibi dual alman senin açından ii bir karar olur 2*512 veya tek slot halinde 1024mb ii olur
  • ram için hesabın güzel.daha sonra 512 alabilirsin sonuçta.anakartta güzel.işlemci idare eder.oyunlarda detayı çok önemsemiyorsan ekran kartıda yeterli bence.sanırım bütçene göre yaptın ve bence mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.