Şimdi Ara

YARDIMM! ACİLL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim sizlere oyun konsollarıyla ilgili birkaç soru(n)m olacaktı. Şimdi ben yeni bi konsol alacagım cünkü ps2 artık sıkmaya başladı. Alacagım konsol yeni nesil olsun istiyorum... Ps3 dedim ilk önce kendisinin fiyatı uygun ama oyunları blu-rayden dolayı pahalı :S... Xbox360 ve Nintendo Wii arasinda gidip geliyorum benim oturdugum şehirde xbox360 satılmıyo.. onu alırsam başka yerden isteticegim ama kırmızı ışık probleminden korkuyorum zaten kendi şehrimden satın alamayacagım her seferinde git-gel olacak ama tüm bu olumsuzluklara ragmen tam istediğim oyunları oynayabilme şansım war... Wiininde kontrolüne bayıldım ama oyunları hiç alışıldık değil o yüzden tereddüt içindeyim bir de wii 2 xbox720 ve ps4 ten bahsediyolar 2010 için şimdi almasam mı ama almasam öss yaklaşıyo :S kafam karıştı yani bi rehberlik etseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

• ben herikisinide kullanmış biri olarak sana wii tavsiye ederim çook daha uzun ömürlü bir cihaz o kontrollerle fps oynamak inanılmaz bi eğlence üstelikte makinada zelda denen bir şaheser var bunları göz önünde bulundurmalısın.başka bir taraftan xbox360da kötü bir cihaz değil ondada geow gibi süper bir oyun var ama seninde dediğin gibi 3k sorunu var ben bunları kafama takmam dersen x360ı düşünebilirsin ama 3kdan korkuyorsan x360deneme.. tamiri olsa bile 3k korkusuyla oyun oynanmıyor(kendimden biliyorum)
    ayrıca wii2 xbox720 ps4 bu cihazları 2013-2014den önce piyasaya sürmezler kafanı yorma.
    ama bence wiiyi braz düşün derim gerçektende sağlam cihazdır
  • ps2deki oynanış stilini seviyorsan ve sıkılmadıysan xbox360 yada ps3... yeni bir şeyler arıyorsan wii... ayrıca wii gerçekten sağlam alet...

yeni serileri beklemek ise bence saçma olur... E3 yeni geldi geçti ve halen bu konsollara yenilikler açıklanıyor... daha çok var yeni nesillere...
  • evet ben de bunlari düşündüm işte oyun tek sorun god of war gears of war gta ve en önemlisi prince of persia ile assasin's creed gibi oyunlar olmasa bi dk düşünmeden gidip wii alırım ama oyunları bi garip geldi ki şu da war değişikliklere her zaman açığımdır ama dediğim gibi kafam karışıyo peki bu saydığım oyunlardan hiç son çıkanları wii de war mi?
  • Bencede wii yi düşünebilirsin heleki yeni çıkacak oyunları göz önüne alırsak oldukça hardcore tarzı oyun çıkacak ve kafanda wii ile rahat olur. Motion Plus ilede gerçek bir oyun keyfi yaşarsın eminim ama xboxta çok iyi bir cihaz ben alırken ikisininde fiyatı aynıydı ama ben wii yi tercih ettim. Ve şuanda çok memnunum :)
  • peki wii nin kendisi ve oyunlarının fiyatları hakkında bilgi werebilir misiniz ben teknosadan alacagim gibi düşünüyorum açıkcasi wii hakkinda pek bi şey de bilmiyorum bunun şifresi falan wardı da kırıldı mı? sıfır alacagım da aldıgım makine sahte oyun çalıştırabilecek mi? bi de konsolun hiçbi zaman kapatılamamasinin (sadece uyku moduna geçmesinin) sebebi nedir bilen war mı?
  • arkadaşlar bi de başka bi konu daha gördüm xbox 360 a hareketli kol geleceği konusunda durum bu olunca wii nin en büyük + sı eşitlenmiş oluyo o haberin asıllı olması konusundaki görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim (çok şey istiorum galiba ama öğrenmem gerek )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    LÜTFENN YARDIM!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün bi yere gittim xbox360 satabileceğini isteteceğini söyledi ama şimdi de onun hakkında bilgim yok xbox360ın sürümleri (elit...) hakkında bilgi werir misiniz
  • project natal isminde xboxın kameralı kontrolü gelecek ama henüz ortalıkta değil, E3 tanıtımı yapıldı... ayrıca ps'de aynı şekilde hareket kontrolü yapmayı planlıyor... ama nasıl olur, ne olur bir fikrimiz yok :)

wii fiyat konusunda electroworld ve darty şuanda kapışıyor... 650-700TL... teknosa genelde daha pahalı... oyun konusunda da türkiyede çok pahalı(100-150TL) ingilterede uygun(40-80TL)
  • evet onun videosunu izledim ancak onun gelmesine daha cok var gibi geliyor bana üstelik gelse de fiyatının fazla olacagını düşünüyorum... bir de mesela o geldi şifresi kırılmış bi şekilde mi olacak yani biz yine oynadığımız oyunları sadece kontrolü farklı şekilde mi oynamış olacağız?? bir de bana bu xbox 360ın son sürümü hakkında bilgi verir misiniz elite diye biliyordum ama onun üretimi durmuş peki bu durumda...?
  • Wii hakkında ancak bilgi verebilirim kopya oyun çalıştırabilirsin ama bazı uygulamalar yapman gerekiyor bunları burda anlatamam Wii de uyku moduna geçme sebebi Kanallarını güncellemesi ama istersen direk olarak ta kapatabilirsin ama ozamanda kanallarda sorun çıkabiliyor hava durumu gibi kanallar sorun dediğim de de birdaha guncelleştirme gibi bişey istiyor en azından bende öle olmuş xbox ım olmadıgı için bişey diyemiorum project natalda en erken 2011 de gelir bence. Xbox ta 3k sorunu en az görülen bildiğiim kadarıylada falcon işlemcili olanlar ama emin deilim.
  • Üst konularda detaylı bilgiler var ordan öğrenebilirsin.Bilgi öğrenmek isteğin konsolun bölümünde üst konuları mevcut.
  • baktım ama pek bi şey anlamadim biri bana özet geçemez mi sadece şu bahsedilen pal ntfsc mi ney onlar neler benimle bi ilgisi war mi bi de şu anda piyasada en sağlam ve son sürüm ( en geliştirilmiş olan) xbox360 nedir bi isim falan veremez misiniz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: furjean

baktım ama pek bi şey anlamadim biri bana özet geçemez mi sadece şu bahsedilen pal ntfsc mi ney onlar neler benimle bi ilgisi war mi bi de şu anda piyasada en sağlam ve son sürüm ( en geliştirilmiş olan) xbox360 nedir bi isim falan veremez misiniz :)

Pal:Avrupa Bölgesi
    Ntsc-u:Amerika Bölgesi
    ntsc-j:Japonya Bölgesi

Pal ve ntsc lerdeki farklardan biri priz girişlerinin farklı olması.Ntsc konsolda yeni bir adaptör yada voltaj dönüştürücü alman lazım.Ayrıca bölge farklılıkları oyunlardada var yani pal oyunu ntsc makinada oynayamazsın ama genelde oyunlar region free olarak çıkar yani bölge ayrımı yapmaz.Şuan en son çıkan board Jasperdir.Jasper yada 1 yıl garantili falcon almanı tavsiye ederim.Başka sorunuz var mı?

• peki board ne işe yarayacak bir de dedim ya şu anda en kullanışlı olan xbox360 sürümü nedir arcade elite... elite daha üretilmiyomuş ama diğerlerinden en kullanışlı özellikleri açısından en gelişmiş olan ve 3k sorunundan uzak bi xbox360 war mı warsa bunun adı ney bir de ben alırsam pal mı alacagm?
  • furjean yapılan yorumları tam okumuosun galiba zaten belirttim yukarıda ama biraz araştırsan bulursun zaten forumda bu konuları birde burası wii bölümü hatırlatayım dedim

Xbox ta 3k sorunu en az görülen bildiğiim kadarıylada falcon işlemcili olanlar ama emin deilim.
  • hayır beni yanlış anladin ben kaç gündür araştırıyorum ama hiçbi bilgiye güvenemiyorum ki vikipediye kadar baktım :D ama dediğim gibi şu arcade elit falan onlar hakkında hiçbi yerde kesin bilgi yok vikipedide gördüm orda da elitin en son sürüm oldugu yazıyo ama üretimi kalkmış anlamadim gitti ben sadece sizden senin alacagin mal xbox360 ( ...... ) demenizi istiyorum ordaki boşlukta en geliştirilmiş ve üretimi devam eden konsolu temsil etsin mümkünse ama pal olayını anladım onun için de teşekkürler...
  • Xbox 360 da önemli olan makinanın içerdiği boarddur.Elite,arcade yada premium bunlardaki farklılıklar ufak farklılıklardır 3k görüp görmemesini etkilemez makinanın.En son çıkan board Jasperdir.
  • kararımı werdim bu gece wii elimde olacak inş. çünkü ben ne malatya gibi bi şehre ne babama ne de xbox360 a güveniyorum her ne kadar gta 4 prince of persia (hayatımın oyunu:D) 4 gears of war gibi oyunlar gözümde kalacak olsa da wii alacagim sonra 3kyla siyah beyaz tv le fwyle jasperla mespırla uğraşamayacagim :D sizlere de çok çok teşekkürler gerçekten beni bu konuda fazlasıyla bilgilendirdiniz hadi hayırlısı
  • son olarak su anda ankara benden cevap bekliyo media marktte 640 + 140 (artı bi kol) sizce fiyatı çok mu pahalı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.