Şimdi Ara

Yardimm ailem beni evlendirmek istiyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
4
Favori
16.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nye opyle dionuz turkcedne 35 isaretledim dmekki yapabilomusm

• Amcanın kızını bana pasla. Ben evlenirim. Sen de kurtulmus olursun.

• Adam trol oğlu trol hâlâ anlamadiniz mi? .dddd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amcanin kizini da seni de ust uste kanka anladin sen

• Lan amcanın kızına yan gözle bakılır mı bi de ailen diyo bunu vay anam vay bu nasıl bi ensest aga baban yeğenini senle evlendirmeye çalışıyor. Çocuğunuz 4 kollu olursa ağlama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardimm ailem beni evlendirmek istiyor

böyle mi hocam Yardimm ailem beni evlendirmek istiyor 

• Burdan yapılabilecek hiçbirşey yok malesef siz bir tek başınıza bir bireysiniz kimse sizi zorla evlendiremez böyle bir hakkı yok Ailenizi terk ediniz yapıcak birşey yok.

• hmca bzim butun kuzenler bole evlilig tabti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trol oldugun cok belli ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QueenofDisaster19 kullanıcısına yanıt
    sizde cko acimasizsiniz kac gundur bni cidye aln birkac kisi old digerleri hpe gecti salga yter ya duzgun cvap veripm sldigim musmeleye bak umrarim sne bolye biseyle karsilasirsinda sana herkes teol der

• A1 Türkçe

• quote:

Orijinalden alıntı: subzer042

görünce yazasım geldi, lisede çok yakın bir arkadaşım vardı çocuk bildiğin ian somerhalder'ın kopyası gibi bir şeydi. çok yakışıklı bir çocuktu sağlığı da yerindeydi anne baba amca çocuklarıymış dedeler neneler falan da gene kuzenmiş yanlış hatırlamıyorsam söylediğine göre. benim ana-babamın köyleri arasında 800 km falan var ve genetik hastalık tipsizlik ne ararsan ver bende  

Antik mısır firavunları da sadece kardeşleriyle evleniyormuş hatırladığım kadarıyla. Bu yüzden hastalıklı olanları olmuş. Kleopatra gibi birini de çıkarmışlar tabi bu akraba evliliklerinden

• bnbgun kizla blustum isten sonra kzi iyi bri gbi oda istmyiormus ztan bni lahmcaun ismrladim oretasina gul koydum kiz sevdi romantiqiz ula bizde bos degilez ha bklaim kizla knosuamya dveam etcme syolerim szede

• Bu Türkçe ile bu kadar neti iyi yapmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell.

Antik mısır firavunları da sadece kardeşleriyle evleniyormuş hatırladığım kadarıyla. Bu yüzden hastalıklı olanları olmuş. Kleopatra gibi birini de çıkarmışlar tabi bu akraba evliliklerinden

Alıntıları Göster

Safkan olma olasılığıda var az ihtimalle tabi genelde engelli oluyorlar.

Safkan için iyi özellikli üstün Irk kişilerin ensest yapması lazım jenerasyonlar boyunca arada sıkıntılılarda çıkar o kesin ama safkan için değebilir.

Kleopatra kendi kardeşleriyle enses yaptığını biliyorum ama kendiside bir ensestin ürünümü emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Temmuz 2021; 18:10:30 >

• 0 Mesaj

Anladım hocam tamam.

• Otlu peynir demiş kıza kendisi sanki rokfor peyniri

• Sanırım astigmatım bir hafta içinde (geçen pazartesi tanı konuldu) 0.75'ten 5 numaraya çıktı veya senin Türkçe dil bilgin A0.31

• bugun bulustum kizla kotu degildi guzel gecit ona lehmacun sledimn ortasine de gul koydi m ki seqil olsun enladen ha kizda bvneden pek hoslanmiyor bende onadn ama evlenmek zorundayiz gbi yapacak bir sey yok ilerde bosaniriz belki bilmiyom

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.