Şimdi Ara

yardımm edin soraxi sitesi bela oldu başıma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
6.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    birkaç programla taratmanı öneririm ilkönce superantispyware ardından malwarebytes anti malware ardından advanced systemcare kurup sistemini temizlemeni öneririm.Tüm bunları yaptıktan sonra hızlı ve güvenli ücretsiz bir antivirüs kur önerim baidu antivirüs.Aslında sorunun çözümü için açıklaman yetersiz mesela hangi tarayıcıyı kullanıyorsun bu tarayıcının ana sayfasını elle değiştirmeyi denedinmi artı internettten yüklediğin bazı programlarda programla beraber toolbar ve anasayfa değişimi onayı için tik kutularını varsayılan değerlerde işaretli gelir.Program yüklerken bu atrıntılara hiç dikkat ettinmi ? denetim masasından program ekle kaldır kısmından bir toolbar var ise kaldırmayı denedinmi sisteminde çalışan gereksiz programları tek tek kaldırmalısın mesela.Tüm yazdıklarım işine yaramazsa program sitelerinde anasayfa ile ilgili arama yaptınmı bunu düzeltebilen programlar var örnekhttp://www.tamindir.com/anasayfa-degistirme/
    Biraz daha uğraşmalısın mutlaka yazdıklarımdan birisi işini görücektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: hasancakici

Çözüm:http://www.download61.org/haberler_530.html bu yazıyı okuyunuz, Soraxi Anasayfa Çözümü

burda yazılanları denedim ama internet seçeneklerinden gelişmiş ayarları geri yükle seçeneğine tıklıyorum ama işlem gerçekleştirilmiyor. bu sebeple işlemi tamamlayamıyorum... öneriniz ne olabilir?

• Merhaba arkadaşlar. Bende de aynı sorun oldu.İlk önce V9 diye birşey bulaştı sonra soraxi ye geçti. Çok uğraştım Anti malwarebytes i kurdum o virüsü buldu ancak silemedi. Çözüm basitmiş aslında Denetim masasından Adobe ile ilgili herşeyi kaldırdım.C:\program files, Program dosyaları(x86) dan da Adobe ile ilgili her şeyi sildim. Bilgisayarı yeniden başlatıp Adobe nin kendi sitesinden tekrar yükledim ve özgürlüğüme kavuştum. Darısı herkesin başına gerçekten çok stres edici bir şey.
  • gencler bu sorunu yasayıpta daha sonra cozum bulan arkdaslar varmı bılgısayara format attııgım halde halen devam edıyo
  • yuh be formata rağmen gitmiyor birde şu menete ait resim ss eklede görelim marifetinini görev yöneticisinde çalışan tüm işlemler görünsün msconfig detaylı görünsün program ekle kaldır listesi tam liste görün tüsü tetikleyen bir uygulama yada hardiskin içinde bir yerlere yerleşen trojen yada adware yapıyor. spyhunter yazılımını denemeni şiddetle tavsiye ederim adamların uzmanlkık alanı bu tarz zamazingoları temizlemek sadece virüs işine girişmiyorlar fazla.
  • yaa kafayı yiyicem kim yaptı bu korsan yazılımı yaw bi türlü kurtulamadım ana sayfada olmuş hadi neyse ana sayfayı regeditden düzelttim ama ev tuşuna tıklamasam çıkıyor karşıma
    sapık sapık şeyler çıkyo çözen cevap yazsın yaa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.