Şimdi Ara

yardımm edin soraxi sitesi bela oldu başıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
6.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar soraxi.com diye bir site otomatik olarak ana sayfa oluyor bilinen tüm yöntemleri denedim sistem geri yükleme, regedit, çeşitli virüs prgramları ama hiçbiri işe yaramıyor hatta combo fixi bile denedim olmuyor format atmak istemiyorum bir bir sürü dosyam var çünkü intenette araştırma yaptım soraxi com la alakalı sadece bir kişinin başına gelmiş oda sistem geri yükleme yapmış düzelmiş ama bende işe yaramıyor uzman arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler.

• Benimde başıma geldi bir türlü kurtulamadım, Çoğu programı ve virüs programlarını denedim ama işe yaramıyor lütfen yardım edin ...
  • fear sorunu çözersen hemen buradan paylaş kafayı sıyıracam lanet şey yüzünden

donanım haber uzmanlarından veya başka bir uzmandan yardım bekliyoruz çok mağduruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerandir79 -- 13 Ekim 2013; 17:32:27 >
  • Bulursam paylaşırım ama çok sıkıntılı durum.. bilgisayarda çok yavaşlıyor
  • Emsisoft emergency kit ile pc nizi taratip sonucu yazarmisiniz ise yaramali ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyi denedim demişsin de acaba masaüstünde ki kısayoldan tarayıcının özelliklerine baktın mı. hedef olarak ne gösteriyor. ilaveten tarayının ayarlar kısmında arama motorlarını yönet seçeneği ne şekilde, eklentiler uzantılar onlarıda yazarsan iyi olur.. bu anasayfa sorunun hangi programla oluştu vmware de test amaçlı deneyebilirim. sanki bu sorun v9.com un değişik bir versiyonuymuş gibi geldi..
  • Google Chrome, IE9 ve Opera da da aynı şekilde .... Arama motorlarında google olarak seçili ... google chromedan baktığım zaman uzantılar boş gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarayıcıyı açınca bu sayfa ile açılıyor
  • illa format attiricaklar. hala durumu cozemedim kisayol uzantilari degismiyor explorer i kaldirdim yeniden kurdum ama yine soraxi belasi devam ediyor. nereden bulastigi belli degil bu lanetin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masaüstü firefox özeliklerinde gördüğün hedef kısmındawww.soraxi.com kısmını sil. http://forum.shiftdelete.net/internet-tarayicilari-web-browser/241873-v9-com-ana-sayfa-degistirme-sorunu.html burdada anasyafa sorunu ve çözümü var ama soraxi değil v9. belki işine yarayabilir.

• Kardeş google chrome da ayarlar sayfasından uzantılar bölümüne git.Orada sanırım adı kurulum yazan bir uzantı var.Onu kaldır hadi geçmiş olsun...(Daha önceden kaldırmıştım eklentinin ismini tam hatırlayamıyorum ama yabancı duran bir eklenti işte...Görürsün...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fufifufi -- 14 Ekim 2013; 19:50:33 >
  • fufifufi F kullanıcısına yanıt
    Maalesef ki hiç bi eklenti yok -_-
  • hasancakici H kullanıcısına yanıt
    Teşşekürler denicem.
  • a.g.r.e.s.i.f A kullanıcısına yanıt
    Denedim ama olmadı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancakici

Çözüm:http://www.download61.org/haberler_530.html bu yazıyı okuyunuz, Soraxi Anasayfa Çözümü

kardeş çok saol aynen yaptım anlatılanları ve sonunda kurtuldum bu beladan

• arkadaşlar kesin çözüm yazıyorum ben denedim oldu eger gorebılıyorsanız gorev yonetıcınızde HMicrosoftUpdater ve hmy_systemBrowser isimleri altında 2 adet exe dosyası çalışır. Ben bu dosyaları C:\Windows\SysWOW64 altında gızlı dosya olarak buldum. bu ıkısını sılın dırek. birde bilgisayarda hmicrosoft diye bi arama yaptırın benim pcde bide regedit dosyası cıkmıstı onu sılmıstım sımdılık bır sorun yok.
  • MadStorms1905 kullanıcısına yanıt
    evet bu yöntem calısmakta ama herkeste aynı sekilde cozumu üretilemez çünkü sen 64 bit kullanıyorsun :) 32 bit kullanan arkadaşlar dosyaları C:\Windows\System32 içinde bulacaklar :) en güzel garanti yöntemi görev yöneticisinden dosyaları bulup sag tıklayıp yolunu almak olabilir iş garanti olur ;)
  • Arkadaşlar sorunu çözmek cidden zor tam 4 gündür uğraşıyorum ama malesef lisanslı antivirüsler ad awareler spy hunter ler gibi gibi bir çok program denedim nafile. tek ip ucu c:windows\syswow64\hmy_systembrowser.exe bu dosyaya Traojen bulaşmış silmeme rağmen hala sorun devam ediyor ve dosyalar birbirine bağlantılı anlamadığım bi şekilde windows update sistemini de engelliyor. update engellenince explorer de hata verip zincirleme bi reaksoya giriyor ve tabiki sonuç restart oluyor biraz daha uğraşacam bakalım saat sabahın 5 olurda çözersem kesinlikle paylaşırım baktınız uzun bi süre cevap vermiyorum Format atmışımdır ;) şans dileyin

• Bana da bulaştı. Nerden geldi bu lanet olası şey ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.