Şimdi Ara

Bu Virüsü Silemiyorum Kurtarın Beni Bu Beladan Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BoGo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 haftadır bu virüsle uğraşıyorum "Trojan-Downloader.Win32.Agent.aii File: C:\setup.exe" makinamda xp pro sp2 tüm güncellemeleri yapılı ve kav 6.0 bunu buluyor delete diyorum gene çıkıyor belirli bi zaman sonra, makinanın sistem geri yüklemesini kaldırıyorum güvenli kipde açıyorum taratıyorum siliyorum xp yi normal başlatınca belirli bir zaman sonra gene geliyor güvenli kipde xp nin casus yazılım temizleme programını çalıştırıyorum mrt.exe yi oda bi şey bulamıyor şaşdım kaldım arkadaşlar ne yaptıysam gitmiyor makinamdam ne yapmam gerek bunu temizlemem için yardımlarınız için şimdiden sağolun

• Kasper'den c'yi yada bilgisayarım sağ tuş tıklayarak scan virüses yerine saatin ordan sağ tuş ile tıklayıp Scan My Comptur diyip scan etmeyi denedin mi hocam?
  • @fbselim, bişey farketmez aynı şey.

Hocam güvenli kipte açarak tekrar dene bence, silemese bile karantinaya alır kasper ama bu meretleri artık nasıl oluyosa yazmaya kaşı korumalı yapıyorlar, işin zor.
  • spyware doctor dene en etkililerden biri..
  • avira antivirüs te iyidir bu işte bir de onu dene.
  • en güzeli avastı denemen olur
  • Hangisini denim arkadaşlar asıl anlamadığım kav buluyor siliyor yeniden geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni Şu Dertten Kurtarin LüTfeN
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avast ı dene çok atkili bide spyvare doctor u dene işe yarayacaktır
  • spyware doctor indirdim çalışmadı bile arkadaşlar kasdıkça kasıyor makineyi
  • güvenli mod da kumayı dene virüs karşılaya bilir
  • En temizi al yedeklerini çek C ye bi format...
  • Yaw ya yedekleri aldığım sırada diğer sürücülere bulaşırsa ya diğer sürücülerede bulaşmışsa
  • kardes nod32 yi dene....kesin halleder digerleri boss...
    yedek filanda alma yoksa hdd e fdisk cekmek zorunda kalirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit18 -- 3 Şubat 2007; 14:21:35 >
  • Hocam Trojan Bulaşıcı Değildir. Diğer Yerlere Felan Bulaşmaz Korkma Sen Bulaşan Virüs Görsen En Etkili Yol Güvenli Kipte Silmek Kaspersky Silmiyorsa Tabiki Nod32 Kurup Sileceksin Ama Bak Bu Virüs Silme işlemini Güvenli Kipte YapacaksıN

• Birde nod32 yi denim arkadaşlar bakalım işe yarıcakmı
  • Hijackthis

http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/mpage_1/key_//tm.htm#9478084

buraya gır arkadasım buyuk ıhtımal cozulur bendede senın sorununun aynı vardı saolsun cozdu arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeŞiKtAş KaRa KaRtAl -- 3 Şubat 2007; 16:40:33 >
  • Dogru Hijackthis halledebilir. Yalniz bu program zararli dosyalari otomatik olarak listelemiyor, bazi normal dosyalari da listeliyor, hangi dosyayi sileceginizi arayip kendiniz bulacaksiniz, dolayisiyla cok dikkatli olmak gerek , kolay gelsin
  • Hijackthis okudum iyice kafam karıştı aqrkadaşlar o zaman kullandığımız bu virüs programları filan hepsi hikaye
  • HERALDE HEPSİ HİKAYE BU PROGRAMLARIN.BAZEN BU VİRUSLERI BIZZAT KENDILERI CIKARTIYOR.REKLAM OLSUN DİYE. AT FORMATI BOSVER GERISINI...
  • Şimdi durup durup geliyorsa o bir virus değil senin güvenlik açıklarından yaralanarak çalışan ve seni bazı sitelere yönlendiren bir program olsa gerekki senden bişeyler download etmeni istiyordur.. Şayet öyle ise netten aratarak silme programını bilgisayarına kur, adaware programını kur diğerlerini kaldır daha sonrada arkadaşların dediği gibi NOD32 yi kur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.