O zaman bildiğin bir program ile karantinaya aldırcaksın
trojanlı bir program kullanıyorsun sanırım spybot search&destroy kur arkasından nod32 kurup güncelle, sonra güvenli kipten ikisine sırayla tam tarama yaptır.
webroot spy sweeper dene.. memory deki leri pc kapatarak açılmadan önce siliyor
Hijackthis programı bir antivirüs programı değildir. Bu program bir casus avlama programıdır ve dalındaki en başarılı programlardan birisidir. Ben de kullanıyorum. Sisteminde de büyük ihtimalle casus veya trojan bir zararlı var. Bu programı kullanmanı tavsiye ederim...
Virus taraması ile bir sonuc alamadıysan kasperskyde dosyanın yerini gostermi ole bişey var orayı sec bide gelen yerden ismini bul ordan silmeyi dene ama bi yedegini alıp daha i olur sonra sistem acılmassa bana kızma kolay gelsin
Virüs mü trojanmı her ne ise c:\ sürüsücüsünde setup.exe ve autoron.ifn adında bi dosya oluşturuyor ve hdd nin simgesinide değiştiriyor siliyorum belirli bir zaman sonra kav gene buluyor nod32 den denedim oda bi şey bulamadı
nod32 + avg free webroot
kesin çözüm
virüs programı yükle tarat olamzsa windows kur
Kardeş epey uğraştırmış seni bu zıkkım sen @serji arkadaşın başlığına tıkla bir log dosyası gönder bir de onu dene son çaren format olsun.
Bizde de bi dert var winfile diye birşey hafıza kartından bulaştı ne yazık ki siliyoruz geri geliyor.pc de anti virüs yok.bu akşam deneme yaptırcam arkadaşa +net te yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme