Şimdi Ara

YARDIMM !!!! Öğretmenlik mi yazılımcı mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence öğretmenliği seç yazılımcılıkta amatör olarak sürdür dershanelerde bir sure sonra özel ders vererek aylık gelirini 5000 ytl ye çıkartır rahata erersin matematik öğretmenliği en rağbet goren öğretmenlik oks sbs öss kpss vs. deshaneler bitmez.

yazılımcılıkta ben turkiyenin geleceğinden ümitli değilim tabi ben yurt dışına iş yaparım dersen rahat rahat köşeyi dönersin.
    şirkete girsen vereceği maaş bellidir gene en garanti iş öğretmenlik çünkü turkiyede sınav asla bitmez bu kadar yığışmanın içinden adam seçmenin tek çıkar yolu sınavdır çünki.

edit:gozumle şahit oldum oks matematik hocası özel dersten 40 bin ytl goturuyor ayda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkscan -- 30 Haziran 2008; 12:15:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_sea_28

hocam size kesinlikle programla üzerinde yoğunlaşmanızı öneririm.

dersane öğretmenliği bir yere kadar ve insanı fiziki olarak çok yoran bir meslektir.

tercih yine de s ize ait :)

• Her ikisi de. Öğretmenliği bırakma bu arada paşa paşa kursunu da bitir. Biraz pratik yap. İşe çalıştığın kurumun eğitim yazılımlarına nasıl katkı sağlayabileceğini düşünerek başlayabilirsin. Bundan maddi kazanç da bekleme ki zaten "nasılsa elemanımız" deyip vermezler. Ancak sonuçta sen karlı çıkarsın. O camiada biraz adın duyulur hem eğitimin içinde olmak hem de yazılım olarak katkıda bulunmak yepyeni ufuklar açabilir.
  • öğretmenlikte memnun değilsen ve programcılıktan daha çok zevk alıyosan bi mcpd kursuna git hatta kurs olarak bilişim eğitim'i önerebilirim tabi seçim senin ama benm önerim öğretmenliğide bırakmaman yönünde
  • quote:

Orjinalden alıntı: sata7812

öğretmenlikte memnun değilsen ve programcılıktan daha çok zevk alıyosan bi mcpd kursuna git hatta kurs olarak bilişim eğitim'i önerebilirim tabi seçim senin ama benm önerim öğretmenliğide bırakmaman yönünde

30 haziran 2008' den kalma bir konuyu insan neden hortlatır?!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.