Şimdi Ara

YaRDimmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Es-l2 serverndayim yeni basladim ama bi sorunum war,oyun aninda belli araliklarla masaüstüne dusuyorum,oyundan çıkmıyor,sonra tekrar giriyorum ama bu yuzden cok kez yattim..Yardim plZZZ..ekran karti driverinn son surumunu yükledim,directx9c yi yeniden yükledim ama degismedi..Yardim plZZZZZZZZz

• bence elin istem dışı olarak ctrl ile alt arasında ki windows tuşuna çarpıyodur. bana da bi aralar olmuştu sonra bıraktım o alışkanlığı. dikkat et..
  • Magnes kardeş dikket ettim sen merak etme ama hiç bir ilgisi yok....bu kadar basit bisey olsa topic acmazdim...hala sorunum yardim ediyor yardim lutfennn........
  • ya benimki de arasıra masaüstüne atıyodu firewallden kaynaklanıyodu ama benimki. Update falan yaparken masaüstüne atıyodu oyun açtığımda ise ölmüş oluyodum.
    oyun kurulumundan falan kaynaklanması pek olası diil gibi.
  • bir arkadaşım da aynı sorundan şikayetçiydi..sebebini bulamadık ama full screen yerine önce yarım ekran yapıp sonra da çözünürlüğü editleyerek asla masaütüne dönmeden çözme yoluna gitmiştik..
    yalnız oyunun kendiliğinden masaüstüne alma gibi bir problemi yoktu..kendisi oyunu arka plana attığında oyun otomatik olarak hata veriyordu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman-lı2

Magnes kardeş dikket ettim sen merak etme ama hiç bir ilgisi yok....bu kadar basit bisey olsa topic acmazdim...hala sorunum yardim ediyor yardim lutfennn........

Tamam arkadaşım kızma. Burda alınıcak bir şey yok. Ben sadece yardım etmek istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ustatlardan yardim lutfen
    8 yıl önce açıldı
    Yurtdisindayim, cagri alamiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.