Şimdi Ara

yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    adamlar nasıl deligibi hızlı wuruyo bug filanmı war deli olacam bnde okadar hızlı wurmak istiyorum eer yasak diilse biri bna öretebilirmi ???

• Hizli vuruyordan kastin:
    savasci ise:

1-dye olarak +DEX -CON y da +DEX -STR dye kullanmalisin secim senin
    2-sinifina gore kullanacagin silahlar(dagger,sword,dual) in bazilarinda ozellik olarak soyle birseyler yazar:
    + bilmem kactan sonra p att. speed in %4 %8 artar.buna yonelik bir silahin olmali

3-kullanacagin armor setin de p.att speedini artiran birsey olmasi gerek(ornegin tallum plate armor %8 artirir)

4-full buffli olmalisin:BD,SS,PP,WC..

npc bufferi da olan bi c6 serveri sadece nasil oldugunu gormen acisindan diye veriyorum

www.central-servers.org

tum bu vasiflara nail oldugun vakit, 1100-1300 arasi bi p.att speedin olacagi kanisindayim ki,iyi bir hizdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: GrandMaster

Hizli vuruyordan kastin:
    savasci ise:

1-dye olarak +DEX -CON y da +DEX -STR dye kullanmalisin secim senin
    2-sinifina gore kullanacagin silahlar(dagger,sword,dual) in bazilarinda ozellik olarak soyle birseyler yazar:
    + bilmem kactan sonra p att. speed in %4 %8 artar.buna yonelik bir silahin olmali

3-kullanacagin armor setin de p.att speedini artiran birsey olmasi gerek(ornegin tallum plate armor %8 artirir)

4-full buffli olmalisin:BD,SS,PP,WC..

npc bufferi da olan bi c6 serveri sadece nasil oldugunu gormen acisindan diye veriyorum

www.central-servers.org

tum bu vasiflara nail oldugun vakit, 1100-1300 arasi bi p.att speedin olacagi kanisindayim ki,iyi bir hizdir.

Bunlara ilave olarak DYE haricinde Tattoo lar vardır,extradan speed veya Atak&Cast speed arttıranlar cok kullanılır.
    Full buff üzerine mesela bir speed veren Tattoo taktığında ortalıkta GM gibi fıtır fıtır dolaşabiliyosun
    Class a göre yaklaşık 200+ speede ulaşabilirsin

• class da önemli tabi
  • tyrantla ben 2600 atk spd gordum herhangi java da diil
    kendi serwerim hic diil

tamam tamam acikliom l2forewerde tabiki full buff b grade armor rsk haste dagger +5dex fist fury puma cow we zealot we de tattoo karisimindan ortaya cikan urun
  • volkanakar senin l2foreverda nikin ney?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazuya55

volkanakar senin l2foreverda nikin ney?

çok vardı onun benim turkmasterdı onunkiler overwish - darklord - emmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    Anfi ayarı(Yardımmm)
    15 yıl önce açıldı
    LÜTFENN YARDIM!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz oynamişliğim var o serverda ama bu nicklerin hicbirini görmedim^^
  • zaten birakali nerdeyse 1 yil oldu o serweri eskiden cok guseldi sonra heryer gokkusagi gibi oldu herkeste 17ler 19lar 21 ler.....
    aslnda mos da takilrdm genellkle bide toi de bayaa takildm bizim bi arkadas wardi salak bi donateyi kazikladi
    hatta soydu diyelm salak donator pk olmus bizim arkadasda uyanik ya pt atti buna
    adam basladi elndekileri wermeye +21 shining bow focus +10platinium heavy set +10 platinium robe set +10 platinium light set +6 baium +6 antharas...
    adam okladi bizm arkadasda okladi bi baktk bzm cocuk donate char oldu

titana da cok ii gidio bea 21ler cok cix oluo bide pi de tek basina kasion nerdeyse :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 25 Ocak 2008; 20:51:21 >
  • yardımlarınız için teşekkürler ama bnm dediğim devasa bi hız adam archer cat cat cat deli gibi gömüyo bn yayı çekip 2 saat bekliyorum wede ıtemlerimiz adamla aynı tek fark o hawkeye bn silverranger
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

yardımlarınız için teşekkürler ama bnm dediğim devasa bi hız adam archer cat cat cat deli gibi gömüyo bn yayı çekip 2 saat bekliyorum wede ıtemlerimiz adamla aynı tek fark o hawkeye bn silverranger

DYE ve TATTOO nu dogru aldiğini varsayarsak.
    Bu durumda aklıma gelen sen BUFF ları yanlış alıyorsundur.
    Mesela COV ve Zerk gibi buflları en son almalısın.gibigibi
  • :S bak onu bilmiyodum sağ ol denicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.