Şimdi Ara

YARDIMMM ??????????????????????????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba b528 yükledimi hafızakatınadki ıcs dosyasından kameranın apk sını Root Explorer ile kopyalayıp 528 deki kamera va galeriyi siliyorum oraya yapıştırıyorum telefonu yeniden başlatınca kamera kurulmuyor ama google playdan indirince ıcs kamera kuruluyor anlamadım gitti 528 kullanmak istiyorum ama ıcs ninde kamerası güzel nasıl yapacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halooo4141 -- 5 Haziran 2012; 16:37:58 >

• fab ayarlarına dön
  • quote:

Orijinalden alıntı: halooo4141

merhaba b528 yükledimi hafızakatınadki ıcs dosyasından kameranın apk sını Root Explorer ile kopyalayıp 528 deki kamera va galeriyi siliyorum oraya yapıştırıyorum telefonu yeniden başlatınca kamera kurulmuyor ama google playdan indirince ıcs kamera kuruluyor anlamadım gitti 528 kullanmak istiyorum ama ıcs ninde kamerası güzel nasıl yapacaz

hocam bilginiz olsun

1. ics deki kameranın apksı ics ye gore yani gingerbread da calısmaz calısması icin uyarlarması lazım.
    2. ics deki kamera guzel cekiyor diye o apk ile guzel cekim yapılabilir diye birsey yok cunku is apk da bitmiyor kernelle, framework le alakalı dosyalar var ve onlar olmadan zaten o kaliteyi.yakalayamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mormic

quote:

Orijinalden alıntı: halooo4141

merhaba b528 yükledimi hafızakatınadki ıcs dosyasından kameranın apk sını Root Explorer ile kopyalayıp 528 deki kamera va galeriyi siliyorum oraya yapıştırıyorum telefonu yeniden başlatınca kamera kurulmuyor ama google playdan indirince ıcs kamera kuruluyor anlamadım gitti 528 kullanmak istiyorum ama ıcs ninde kamerası güzel nasıl yapacaz

hocam bilginiz olsun

1. ics deki kameranın apksı ics ye gore yani gingerbread da calısmaz calısması icin uyarlarması lazım.
    2. ics deki kamera guzel cekiyor diye o apk ile guzel cekim yapılabilir diye birsey yok cunku is apk da bitmiyor kernelle, framework le alakalı dosyalar var ve onlar olmadan zaten o kaliteyi.yakalayamazsınız.

adam bize diyecek bise bırakmamıs :D aynen oyle kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mormic

hocam bilginiz olsun

+1

Driver farkları var, ve ics şuanda gayet kararlı upgrade yapmalısın .)
    Her ics geçen konuda artık belirteceğim ki, toucwiz temasını mutlaka kurmalısınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 8 Haziran 2012; 9:40:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIMMM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.