Şimdi Ara

yardımmm arkadaslar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar w tusu ile ilerlerken a ve d tuslarına bastıgımda saga veya sola gidemıyorum....

gitmem için w tusundan elımı cekmem gerekıyo bunu nasıl duseltebılırm...

simdiden tesekkur ederım

• Ya onun AyarLardan Yapabilirsin koLay bişi
  • sanırım şifresi şunlardı cl_side tab 400 cl_back tab 400 cl_forwar tab 400 bunları yaz olur sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

sanırım şifresi şunlardı cl_side tab 400 cl_back tab 400 cl_forwar tab 400 bunları yaz olur sanırım

bunlar bunny in hiç bir alakası yok bu sadece yön tuşlarını aktifleştirmek için kullanılan komuttur
  • yok ya şifrelerle olcak iş deqil o ayarlardan
  • cl_forwardspeed 400
    cl_backspeed 400
    cl_sidespeed 400

Bu olayı genelde internet kafe çocukları yapıyor.Konsola cl_forwardspeed 9999 yazıyolar.Ve sağa sola kayma olmuyor.Sen bunları yaz emin ol sorunun hallolacaktır.

"Şifrelerle olcak iş değil o ayarlardan" ve "Yön tuşlarını aktifleştirmek için kullanılan komut" diyen arkadaşlar acaba kaç senelik cs oyuncusu çok merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

cl_forwardspeed 400
    cl_backspeed 400
    cl_sidespeed 400

Bu olayı genelde internet kafe çocukları yapıyor.Konsola cl_forwardspeed 9999 yazıyolar.Ve sağa sola kayma olmuyor.Sen bunları yaz emin ol sorunun hallolacaktır.

"Şifrelerle olcak iş değil o ayarlardan" ve "Yön tuşlarını aktifleştirmek için kullanılan komut" diyen arkadaşlar acaba kaç senelik cs oyuncusu çok merak ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.