Şimdi Ara

Yardimmmmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ilk oyuna girdigim zaman--->CPU kullanimi %30-40 FPS-->25 ustu. Gpu kullanimi-->%99

Yarim saat oyun oynadiktan sonra---->CPu kullanimi %50-60. Fps-->25 ALTI. Gpu Kullanimi--->%30-40

Dikkatli okuyup sorunun neyden kaynaklandigini belirtirseniz cok sevinirim (her oyunda boyle oluyor). (Burda kural disi bisi varsa kapatin yoksa bidaha KAPATMAYIN Konuyu da sorunu cozebileyim)

Sistem---->
    FX 6300
    GT 740 GDDR5 128 bit
    8 GB Ram 1333 mhz CL9
    Gigabyte 970-ud3p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PC güç seçeneklerinden yüksek performans modunda mı ona dikkat edin bir de oynadığınız oyunda optimizasyon sorunu olabilir hangi oyun onu da yazarsanız bilenler yardımcı olacaktır, son olarak parçalar ısındığı için performans düşürüyor olabilir ama sanmıyorum.
  • ısındığı için olabilir zaten sistem amd ne beklersinki onun doğasında var
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

PC güç seçeneklerinden yüksek performans modunda mı ona dikkat edin bir de oynadığınız oyunda optimizasyon sorunu olabilir hangi oyun onu da yazarsanız bilenler yardımcı olacaktır, son olarak parçalar ısındığı için performans düşürüyor olabilir ama sanmıyorum.

Hocam Skill Special force 2 oyunu arkadasimda da ayni sistem var sikinti yok

Bana cpu sogutucu onerirmisiniz fiyat 0-200 arasi :)

Aslinda stock fan varken boyle bir sorun yoktu stok fani sesten oturu cikartip apachi 3 sogutucuyu taktim ilk baslarda soruun yoktu macunu yenilesem iyi olur herhalde veya dedigim gibi MACUN+islemci sogutucu tavsiye ederseniz sevinirim tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

PC güç seçeneklerinden yüksek performans modunda mı ona dikkat edin bir de oynadığınız oyunda optimizasyon sorunu olabilir hangi oyun onu da yazarsanız bilenler yardımcı olacaktır, son olarak parçalar ısındığı için performans düşürüyor olabilir ama sanmıyorum.

Ha bu arada evet hocam pc guc seceneklerini yuksek performandaydı halada oyle bı sıkıntı yaparmı ?

• Amdnin klasik hataları.

• İşlemci soğutucusuyla çözülür mü bilmiyorum ancak o bütçeye Cooler Master Hyper T4 alabilirsiniz

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardim Pls
    3 gün önce açıldı
    Yardim edin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.