Şimdi Ara

YARDIMMMMMMMMMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • K750 DE FLASLA BERABER KENDİ LED IŞIGI KULLANAMIYORUM NEDENİ NEDİR ACABA
     YARDIMMMMMMMMMMMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandboss -- 24 Kasım 2006; 20:18:51 >

• orda koskoca harici flaş çalışırken kendi flashı çalışsa ne olur, yani pek fazla bi etkisi olmayacağından çalışmıyordur
  • Flaş takılıyken led ışığı sadece odaklama yapmak için kullanılır; fotoğraf çekerken söner ve flaş patlar...

Gerçek flaş kullanırken led ışığını napcan ki zaten ? Gereksiz; çalışsa dahi etkisiz kalır flaş'ın gücü yanında....
  • +1905 güneşin yanına elektrikli soba koymak gibi bi şey.. örnek pek olmadı ama olsun
  • Beyler, hazır flash konusu açılmışken bir şey sorayım..Bu flashlar belli bir kullanımdan sonra çalışmıyormu??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: @@tarantula@@

Beyler, hazır flash konusu açılmışken bir şey sorayım..Bu flashlar belli bir kullanımdan sonra çalışmıyormu??????

böyle birşey nerden aklına geldiki... ben telefonu 4-5 aydır kullanıyorum ve de flashla kullanıyorum ama hiç bi sorunum olmadı... zaten olsada flashlar o kadar da pahalı bişey değil... gider yenisini alırım... ama için rahat olsun ömürleri uzundur flashların...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.