Şimdi Ara

Yardıran fıkralar ! (yenileri eklendi) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
411
Cevap
26
Favori
51.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süpersiniz arkadaşlar :) küçük kardeşim kahkahalarımdan korktu inanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadirr34

Kayserilinin İneği Hastalanır inek öldü ölecek Allaha dualar etmeye başlar adaklar adar;
    - Allahım ineğimi iyileştirirsen 10 gün oruç tutacam der,
    Sabah Ahıra girer bakar inek iyileşmiş ayağa kalkmış, 10 gün oruç sözünü tutar
    11. gün ahıra girer bakarki inek ölmüş
    - Kafasını yukarı kaldırır ve
    - Allahım hiç boşuna kandırdım deme der,ben bu 10 günlük orucu Ramazan Ayından düşerim,
    -İneğide Kurbana sayarım :)

Bahadır paylaşım için çok çok teşekkür ederim duyduğum ve güldüğüm en harika fıkraydı, paylaştığın için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Preso

Şehr-i Hüzün
    Hocam avatarı değişmişsin. Valla eskisi daha dikkat çekiciydi bu da ehh fena değil.

Off adam süresiz gitmiş usta ya. Çok kötü oldum. Bu adam için eski avatarımı kullanıcam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 22 Haziran 2011; 22:47:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defnem1007

quote:

Orijinalden alıntı: bahadirr34

Kayserilinin İneği Hastalanır inek öldü ölecek Allaha dualar etmeye başlar adaklar adar;
    - Allahım ineğimi iyileştirirsen 10 gün oruç tutacam der,
    Sabah Ahıra girer bakar inek iyileşmiş ayağa kalkmış, 10 gün oruç sözünü tutar
    11. gün ahıra girer bakarki inek ölmüş
    - Kafasını yukarı kaldırır ve
    - Allahım hiç boşuna kandırdım deme der,ben bu 10 günlük orucu Ramazan Ayından düşerim,
    -İneğide Kurbana sayarım :)

Bahadır paylaşım için çok çok teşekkür ederim duyduğum ve güldüğüm en harika fıkraydı, paylaştığın için sağol

ben teşekkür ederim,açıkçası Kayserili olduğum için paylaşsam mı diye düşünmüştüm biraz...
  • Kahkahalara boğuldum, birkaç saçma fıkra haricinde hepsi komik
  • güzelmis elinize saglik
  • Oflunun biri Kayseriliden 500 liraya topal bir at satın alır. Etrafındakiler: Bu topal at 500 lira etmez Kayserili seni kandırdı derler. Oflu: Siz öyle sanun atun ayağuna çivi batmişdur, haçan çiviyi çıkarunca sapasağlam olacak.
    Kalabalık bu kez Kayserilinin yanına koşar. Ofludan kazık yedin derler. Atın ayağı sakat değilmiş çivi batmış.. Kayserili: At doğuştan topaldı, Ofluyu kandırmak için o çiviyi ben çaktım der. Kalabalık tekrar Oflunun yanına gider. Çiviyi Kayserili çakmış, fena kazık yemişsin deyince, Oflu: Ula verduğum para sahte olmasaydı ben ona gösterirdum.
  • İki arkadaş bir kompartımanda seyahat etmektedirler. Bir istasyonda bunların kompartımana çok hoş bir bayan biner. Tabi sohbet muhabbet derken işi ilerletirler ve birlikte olmak istediklerini söylerler. Kadında razıdır ama prezarvatifsiz olmaz der. Tabi bunlarda da o yok, neyse bir istasyonda tren beş dakikalığına duraklar. Koştura koştura bir eczane bulurlar. İkisi de nefes nefese kalmıştır. Eczaneden içeri dalarlar konuşacak halleri yok, biri hemen fermuarını açıp aleti tezgahın üstüne koyar, cebinden çıkardığı parayla beraber. Ardından diğeri aynı şekilde. Eczacı adamlara şöyle bir bakar, aleti çıkarır tezgahın üstüne koyar ve paraları alır -Ben kazandım.
  • ManYaK bunlar
  • fıkralar 10 nuramaymış
  • takipte olacağım gül gül öldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLimE

Bisiklet isterüm güzeldi :D

• güzelmiş gerçekten
  • Hepsi çok şatafatlı fıkralar bunlar.
  • İlkokula yeni başlayan Mehmet peltekmiş.
    Öğretmeni tahtaya "Kedi şu sütü iç" yazmış, ve Mehmeti kaldırmış
    -Mehmetçiğim bu yazıyı okur musun lütfen?
    Mehmet okumaya başlamış
    -Teti tu tütü tit
    Çoçuğun problemini bilmeyen öğretmeni onun dalga geçtiğini sanmış ve hafif sinirli bir şekilde doğru okumasını istemiş.Mehmet tekrar okumuş
    -Teti tu tütü tit
    Öğretmen bu sefer iyice sinirlenmiş ve bağırarak Mehmet doğru oku şunu demiş
    Mehmet bu sefer kaşlarını çatarak :
    -Anatını tittiğimin tetisi tittene tu tütü!
  • fena fikra degildi, iyi guldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Adamin biri poposunu hayatinda daha hic görmemiş.
    Birgün adamın biriyle kavga eder ve dayak yer.
    Dayak yemekten mahvolan adam, kacmaya karar verir ve
    kacarken birde poposuna bir tekme yer.
    Eve gelen adam, poposunun ağrısından duramaz ve
    ilk kez aynada poposuna bakar ve:

- "Vay puşt vay, nasıl vurduysa ortadan yardırmış !" der

• @chakra

yangın ve kavgada ortadan yardırma güzeldi

güldük, teşekkür ederim güzeldi
  • İtfaiyeci yeni sevgilisini karşısına oturttu ve kuralları koydu: "Her şeyi bizim istasyondaki gibi çıngırakla yapacağız !?.. Çıngırağı bir defa çalarsam, beni kapıda karşılayıp öpeceksin.. İki defa çalarsam, hemen yatak odasına gidip beni orada bekleyeceksin.. Üç defa çalarsam, soyunacaksın.. Dört defa çalarsam, yatağa atlayıp var gücünle beni memnun etmeye çalışacaksın.. Tamam mı?.."
    İşler önce yolunda giderken, kadın uzanıp çıngırağı on kere çaldı!?... Adam hayretle; "O da neyin nesi!?.." dedi. Kadın gayet sakin yanıtladı.. "Hortum kısa geldi de!.. 'Biraz daha uzat' işareti bu!.."
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.