Şimdi Ara

Yardıran fıkralar ! (yenileri eklendi) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
411
Cevap
26
Favori
51.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chakra

Bayan Jones "Akıntım var" şikayetiyle doktora gitmiş.. Doktor tamamen soyunup muayene masasına yatmasını söylemiş, Bayan Jones denileni yapmış, Doktor lastik eldivenlerini ellerine geçirmiş, kadının "Özel bölge'sine elleriyle masaj yapmaya başlamış.. Birkaç dakika sonra "Nasıl hissediyorsunuz?" diye sormuş.. "Harika..!" demiş kadın, "Acayip zevk alıyorum.. Ama gitmeden kulağımdaki akıntıya da bakarsınız değil mi?

Alıntıları Göster
  • quote:

Bayan Jones "Akıntım var" şikayetiyle doktora gitmiş.. Doktor tamamen soyunup muayene masasına yatmasını söylemiş, Bayan Jones denileni yapmış, Doktor lastik eldivenlerini ellerine geçirmiş, kadının "Özel bölge'sine elleriyle masaj yapmaya başlamış.. Birkaç dakika sonra "Nasıl hissediyorsunuz?" diye sormuş.. "Harika..!" demiş kadın, "Acayip zevk alıyorum.. Ama gitmeden kulağımdaki akıntıya da bakarsınız değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Alıntıları Göster
    Kayserilinin İneği Hastalanır inek öldü ölecek Allaha dualar etmeye başlar adaklar adar;
    - Allahım ineğimi iyileştirirsen 10 gün oruç tutacam der,
    Sabah Ahıra girer bakar inek iyileşmiş ayağa kalkmış, 10 gün oruç sözünü tutar
    11. gün ahıra girer bakarki inek ölmüş
    - Kafasını yukarı kaldırır ve
    - Allahım hiç boşuna kandırdım deme der,ben bu 10 günlük orucu Ramazan Ayından düşerim,
    -İneğide Kurbana sayarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7AE548211

quote:

Adamin biri poposunu hayatinda daha hic görmemiş.
    Birgün adamın biriyle kavga eder ve dayak yer.
    Dayak yemekten mahvolan adam, kacmaya karar verir ve
    kacarken birde poposuna bir tekme yer.
    Eve gelen adam, poposunun ağrısından duramaz ve
    ilk kez aynada poposuna bakar ve:

- "Vay puşt vay, nasıl vurduysa ortadan yardırmış !" der

Alıntıları Göster
    Çok güzel fıkralar elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: H3lLGaT3

Çok güzel fıkralar elinize sağlık

Alıntıları Göster
    Temel başlarında 12 kişi Alman kızı dağa kaldırmış..Tecavüz edeceklerken kız "Nein.. Nein" diye bağırmış... "Tamam..Olur" demiş Temel "Uşaklar.. Üçünüz ayrılın!"
  • quote:

Temel başlarında 12 kişi Alman kızı dağa kaldırmış..Tecavüz edeceklerken kız "Nein.. Nein" diye bağırmış... "Tamam..Olur" demiş Temel "Uşaklar.. Üçünüz ayrılın!"

Anlayamadım.
  • quote:

quote:

Anlayamadım.

Dostum süper fıkra Burda temel tecavüz edecekken kızlar almanca olarak Nein Nein diyor yani "Hayır, hayır" diyor. Temel de bunu ingilizce anlayıp "Nine Nine" dediğini sanıp yani "Dokuz Dokuz" dediğini zannedip 12 kızdan 3 kişiyi ayırıyor

Çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnkDmrbs

tüm fıkralar süprmş ya baya güldüm saolun

Alıntıları Göster
    ibretlik konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: JojoMix

ibretlik konu

Alıntıları Göster
    Karadenizliler, bir konferans düzenlerler.

Bu konferansa konusmacı olarak ünlü bi...r Amerikalı bilim adamı da davet edilir.

Amerikalı konuk, bir hafta erken gelir, hem tatil yapar hem de Türkleri yakından tanıma firsatı bulur, halkla kaynaşır, kendini sevdirir.
    ...
    Karadenizliler ile Amerikalı bilim adamı hemen her konuda anlaşırlar, uyum içinde konferans biter. Ayrılık günü gelir, Karadenizlileri alır bir düşünce. Biz bu değerli bilim adamına nasıl teşekkür edelim?

Aralarında toplanırlar, başkan konunun önemini vurgulamak için der ki:

“Biz bu Türk dostu, değerli bilim adamına nasıl bir hediye alalım ki bizi unutmasın? Hem kullanışlı birsey olsun, hem her eline aldığında bizi hatırlasın?”

Salonda kısa bir sessizlik olur, arka sıralardan Temel elini kaldırır:

“Sünnet ettirelim…

• quote:

Orijinalden alıntı: Preso

Karadenizliler, bir konferans düzenlerler.

Bu konferansa konusmacı olarak ünlü bi...r Amerikalı bilim adamı da davet edilir.

Amerikalı konuk, bir hafta erken gelir, hem tatil yapar hem de Türkleri yakından tanıma firsatı bulur, halkla kaynaşır, kendini sevdirir.
    ...
    Karadenizliler ile Amerikalı bilim adamı hemen her konuda anlaşırlar, uyum içinde konferans biter. Ayrılık günü gelir, Karadenizlileri alır bir düşünce. Biz bu değerli bilim adamına nasıl teşekkür edelim?

Aralarında toplanırlar, başkan konunun önemini vurgulamak için der ki:

“Biz bu Türk dostu, değerli bilim adamına nasıl bir hediye alalım ki bizi unutmasın? Hem kullanışlı birsey olsun, hem her eline aldığında bizi hatırlasın?”

Salonda kısa bir sessizlik olur, arka sıralardan Temel elini kaldırır:

“Sünnet ettirelim…

Alıntıları Göster
    FINDIK

Temel nişanlisi Fadime ile fındık tarlalarını geziyormuş. 'Bak Fadime'
    demiş, 'butun bu tarlalar benim. ama bir tanecik findik koparırsan, seni
    oraya yatırırım ona gore.'

Bunu duyan Fadime' nin gözleri parlamış, hemen
    koşup bir tane findik kopartmış.

Temel sözünün eri ya, fadimeyi fındık ağacının altına yatırmış.

Bu cezadan memnun kalan Fadime, üstünü başını
    toparlayıp, ayağa kalkar kalkmaz bir fındık daha kopartmış.

Bir findik daha ve Temel bir kez daha ........

Temel 3. findiktan sonra perişan ayağa kalkmış, bitkin bir halde Fadimeye dönüp; 'bak Fadime ' demiş eliyle tarlaları gostererek,

'burdan sonrasi Fiskobirliğin'
  • quote:

FINDIK

Temel nişanlisi Fadime ile fındık tarlalarını geziyormuş. 'Bak Fadime'
    demiş, 'butun bu tarlalar benim. ama bir tanecik findik koparırsan, seni
    oraya yatırırım ona gore.'

Bunu duyan Fadime' nin gözleri parlamış, hemen
    koşup bir tane findik kopartmış.

Temel sözünün eri ya, fadimeyi fındık ağacının altına yatırmış.

Bu cezadan memnun kalan Fadime, üstünü başını
    toparlayıp, ayağa kalkar kalkmaz bir fındık daha kopartmış.

Bir findik daha ve Temel bir kez daha ........

Temel 3. findiktan sonra perişan ayağa kalkmış, bitkin bir halde Fadimeye dönüp; 'bak Fadime ' demiş eliyle tarlaları gostererek,

'burdan sonrasi Fiskobirliğin'

Alıntıları Göster
    ABD'de 22 no'lu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu izlerken bir araba görmüş. Bu aracı radarla incelemiş ve en az 50 km hızla gidilmesi gereken bu yolda aracın tam 22 km hızla gittiğini farketmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. Aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş. Aracın peşinden gidip aracı durdurmuş. Bir de ne görsün? Aracı kullanan çok yaşlı bir teyze. Aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var. Polisi görünce yaşlı sürücü endişeyle:
    -Polis bey,çok mu hızlı gidiyordum?
    Polis:
    -Hanımefendi,hızlı değil, tersine çok yavaş gidiyorsunuz ve bu tüm otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğüm kadarı ile 22 km hızla gidiyorsunuz. Yaşlı teyze:
    -Ama otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve ben de bu kurala uymak istedim!
    Polis:
    -Teyzeciğim; o 22 otoyolun numarası. Bu yolda en az 50 km hızla gitmelisiniz.
    Yaşlı teyze:
    -Tamam,bundan sonra hızlanacağım.
    Polis tam kendi arabasına gidreken,gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış ve sürücüye sormaya karar vermiş:
    -Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arkada oturanların nesi var? Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi!
    Yaşlı teyze:
    -Valla ben de anlamadım, 250 no'lu karayolundan çıktıktan beri böyleler...
  • quote:

ABD'de 22 no'lu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu izlerken bir araba görmüş. Bu aracı radarla incelemiş ve en az 50 km hızla gidilmesi gereken bu yolda aracın tam 22 km hızla gittiğini farketmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. Aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş. Aracın peşinden gidip aracı durdurmuş. Bir de ne görsün? Aracı kullanan çok yaşlı bir teyze. Aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var. Polisi görünce yaşlı sürücü endişeyle:
    -Polis bey,çok mu hızlı gidiyordum?
    Polis:
    -Hanımefendi,hızlı değil, tersine çok yavaş gidiyorsunuz ve bu tüm otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğüm kadarı ile 22 km hızla gidiyorsunuz. Yaşlı teyze:
    -Ama otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve ben de bu kurala uymak istedim!
    Polis:
    -Teyzeciğim; o 22 otoyolun numarası. Bu yolda en az 50 km hızla gitmelisiniz.
    Yaşlı teyze:
    -Tamam,bundan sonra hızlanacağım.
    Polis tam kendi arabasına gidreken,gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış ve sürücüye sormaya karar vermiş:
    -Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arkada oturanların nesi var? Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi!
    Yaşlı teyze:
    -Valla ben de anlamadım, 250 no'lu karayolundan çıktıktan beri böyleler...

Alıntıları Göster
    Ortamı biraz şenlendirelim daha doğrusu devam edelim.

Yapilan bir arastirmada;
    Kadinlarin Arkadaslari:

Bir kadin butun gece eve gelmemis.
    Ertesi sabah kocasina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Kocasi, karisinin en yakin 10 arkadasini aramis ve hicbiri karisinin kendisinde kaldigini onaylamamis.

Erkeklerin Arkadaslari:

Bir adam butun gece eve gelmemis. Ertesi sabah karisina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Karisi, kocasinin en yakin 10 arkadasini aramis ve 5 tanesi kocasinin, kendisinde kaldigini onaylamis ve diger 5 tanesi ise kocasinin hala kendisiyle birlikte oldugunu iddia etmis.
  • quote:

Ortamı biraz şenlendirelim daha doğrusu devam edelim.

Yapilan bir arastirmada;
    Kadinlarin Arkadaslari:

Bir kadin butun gece eve gelmemis.
    Ertesi sabah kocasina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Kocasi, karisinin en yakin 10 arkadasini aramis ve hicbiri karisinin kendisinde kaldigini onaylamamis.

Erkeklerin Arkadaslari:

Bir adam butun gece eve gelmemis. Ertesi sabah karisina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Karisi, kocasinin en yakin 10 arkadasini aramis ve 5 tanesi kocasinin, kendisinde kaldigini onaylamis ve diger 5 tanesi ise kocasinin hala kendisiyle birlikte oldugunu iddia etmis.

Alıntıları Göster
    Ünlü diş hekimi Sam ve eşi 50. evlilik yıldönümlerini kutluyorlardı. Sam birden güzel eşine bir
    soru sordu
    -"Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?"
    -"O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi,
    cevabı öğrenmek istemezsin herhalde" dedi.
    -"İsterim" dedi Sam."Lütfen anlat."
    -"Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç
    kez aldattım diye cevap verdi eşi.
    -"Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam.
    -"İlki" diye anlatmaya başladı eşi>"hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmıyordu. Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan tüm
    kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin..."
    -"Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benim sevgili karıcığım" dedi Sam. "Peki ikincisi?"
    -"Hani 50 yaşında kalp krizi geçirmiştin ya, kritik bir by-pass ameliyatı olman gerekiyordu, hiçbirdoktor o cesareti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalktı geldi, ameliyatını yaptı. Sen hayata döndün" dedi eşi.
    -"Ah benim sevgili karım. Hayatımı kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatışın?"
    -"Hatırlıyormusun, yıllar önce diş hekimleri odası başkanı olmak istemiştin de 247 oy eksikti...'
    - OHAAAAA....!!!!!!!

Biraz acı fıkra.
  • quote:

Ünlü diş hekimi Sam ve eşi 50. evlilik yıldönümlerini kutluyorlardı. Sam birden güzel eşine bir
    soru sordu
    -"Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?"
    -"O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi,
    cevabı öğrenmek istemezsin herhalde" dedi.
    -"İsterim" dedi Sam."Lütfen anlat."
    -"Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç
    kez aldattım diye cevap verdi eşi.
    -"Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam.
    -"İlki" diye anlatmaya başladı eşi>"hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmıyordu. Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan tüm
    kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin..."
    -"Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benim sevgili karıcığım" dedi Sam. "Peki ikincisi?"
    -"Hani 50 yaşında kalp krizi geçirmiştin ya, kritik bir by-pass ameliyatı olman gerekiyordu, hiçbirdoktor o cesareti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalktı geldi, ameliyatını yaptı. Sen hayata döndün" dedi eşi.
    -"Ah benim sevgili karım. Hayatımı kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatışın?"
    -"Hatırlıyormusun, yıllar önce diş hekimleri odası başkanı olmak istemiştin de 247 oy eksikti...'
    - OHAAAAA....!!!!!!!

Biraz acı fıkra.

Alıntıları Göster
    Bir Japon, İstanbul'da geçirdigi bir haftanın sonunda fikri sorulduğunda şunları söylüyor:

Türkler'in evine gittiğinizde, tanımasalar da buyur ediyorlar. Siz oturmadan kimse oturmuyor. Siz sofraya geçmeden kimse geçmiyor. En iyi yere sizi oturtuyorlar. Siz yemeğe başlamadan kimse başlamıyor. Zorla her yemekten tattırıyorlar. Siz kalkmadan kimse, evin çocuğu bile sofradan kalkmıyor. Çay, kahve, meyve, ikram bitmiyor. Herkes sizi rahat ettirmek için uğraşıyor. Kumandayı elinize veriyorlar. Sırtınıza, altınıza yastık konuyor. Yorgunluktan ölseler bile siz kalkmadan kimse gidip yatmıyor. Gitmeye yeltendiğinizde bu kez bırakmıyorlar. Yataklarını veriyorlar, kendileri kanepede, koltukta yatıyor. Sonra evden çıkıyorsunuz aynı adamlar 180 derece değişiveriyor. Herkes arabasını üstünüze sürüyor. Arabanın burnunu çıkarmazsanız kimse yol vermiyor. Kornalar, küfürler. Şerit değistirmek bile mümkün değil. Yayaysanız ışık olmayan bir geçitten mümkünü yok geçemezsiniz.

Evde öyle, arabada böyle, nasıl oluyor! Bu işi çözemedim.
  • quote:

Bir Japon, İstanbul'da geçirdigi bir haftanın sonunda fikri sorulduğunda şunları söylüyor:

Türkler'in evine gittiğinizde, tanımasalar da buyur ediyorlar. Siz oturmadan kimse oturmuyor. Siz sofraya geçmeden kimse geçmiyor. En iyi yere sizi oturtuyorlar. Siz yemeğe başlamadan kimse başlamıyor. Zorla her yemekten tattırıyorlar. Siz kalkmadan kimse, evin çocuğu bile sofradan kalkmıyor. Çay, kahve, meyve, ikram bitmiyor. Herkes sizi rahat ettirmek için uğraşıyor. Kumandayı elinize veriyorlar. Sırtınıza, altınıza yastık konuyor. Yorgunluktan ölseler bile siz kalkmadan kimse gidip yatmıyor. Gitmeye yeltendiğinizde bu kez bırakmıyorlar. Yataklarını veriyorlar, kendileri kanepede, koltukta yatıyor. Sonra evden çıkıyorsunuz aynı adamlar 180 derece değişiveriyor. Herkes arabasını üstünüze sürüyor. Arabanın burnunu çıkarmazsanız kimse yol vermiyor. Kornalar, küfürler. Şerit değistirmek bile mümkün değil. Yayaysanız ışık olmayan bir geçitten mümkünü yok geçemezsiniz.

Evde öyle, arabada böyle, nasıl oluyor! Bu işi çözemedim.

Alıntıları Göster
    Manyak Kadın

İmamın biri bir gün bir mezarlığa gider...
    mezarlıkta dolaşırken dua okuyan bir kadın görür...
    bir bakar ki: kadın duasını bitirdikten sonra, mezara poposunu açar ve gösterir...
    imam hemen yanına gider ve sorar kadına: bu mezarda kim var ?
    kadın: kocam yatıyor bu mezarda der...
    imam hemen sorar;
    dua okuduktan sonra neden mezara poponuzu gösterdiniz ?
    kadın da, rahmetli hayattayken "sendeki bu g... ölüyü bile diriltir" derdi...
    bendeki de bir umut, deniyom işte...
  • müthişmiş hepsi hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutnaderi

quote:

quote:

Anlayamadım.

Dostum süper fıkra Burda temel tecavüz edecekken kızlar almanca olarak Nein Nein diyor yani "Hayır, hayır" diyor. Temel de bunu ingilizce anlayıp "Nine Nine" dediğini sanıp yani "Dokuz Dokuz" dediğini zannedip 12 kızdan 3 kişiyi ayırıyor

Çok beğendim

Süpermiş. Almanca kelimenin anlamını bilmediğimden çözemediydim. Yalnız 12 kız yok ki. 12 herif var, üçünü ayırıyor.
    Yuh lan 12'ye bir çok fazla. Hatta 9'a 1 de çok fazla lan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 20 Haziran 2011; 21:34:45 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anlayamadım.

Çok beğendim

Süpermiş. Almanca kelimenin anlamını bilmediğimden çözemediydim. Yalnız 12 kız yok ki. 12 herif var, üçünü ayırıyor.

kardeş sende fıkra gibisin valla :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadirr34

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlayamadım.

Çok beğendim

kardeş sende fıkra gibisin valla :) :)

Alıntıları Göster
    Şehr-i Hüzün
    Hocam avatarı değişmişsin. Valla eskisi daha dikkat çekiciydi bu da ehh fena değil.
  • quote:

Şehr-i Hüzün
    Hocam avatarı değişmişsin. Valla eskisi daha dikkat çekiciydi bu da ehh fena değil.

Alıntıları Göster
    Afyonda yaşayın ve terzilik yapan bir sadık usta varmış.

Sadık usta hep bir erkek çocuğu olsun istermiş fakat bir türlü olmazmış. Birgün oturduğu yerden şöyle bir söz vermiş.

- Ulan 1 tane oğlum olsun bu dötü 1 kere verecem!!

Neyse günler günleri kovalamış ve karısı yine hamile kalmış kız çocuğu beklerlerken 9 ay sonunda sadık ustaya müjdeli haber gitmiş. Ustanın artık bir oğlu olmuş. Aradan zaman geçtikten sonra Sadık Ustanın aklına verdiği söz gelmiş.

-Hassss... Ulan söz verdik bu sözü tutmamız lazım yoksa başımıza başka şeyler gelir. demiş ve yollara düşmüş.

Civarda ne kadar köy kasaba dağ taş varsa dötü verecek birini aramaya başlamış. En sonunda civar köylerde kör bir çobana rastlamış. İşte buldum demiş sevinçle adam hem kör hemde beni sesimden tanımaz demiş ve adamın yanıan gitmiş.

-selamın Aleyküm
    -Aleyküm Selam
    -Çoban kardeş ben bundan 1 sene önce bir söz verdim; eğer oğlum olursa bu dötü birine verecem diye ve benim geçen ay bir oğlum oldu heryeri gezdim dolaştım bu işe en uygun seni buldum eğer sende kabul edersen bu verdiğim sözü yerine getireyim demiş.
    Çobanda canıma minnet sen istedikten sonra demiş.

Çoban hemen icraata geçmiş ve Sadık Ustanın pantalonunu indirip görevini yerine getirmiş.

Sadık Usta verdiği sözü yerine getirmiş olmanın mutluluğu ile çobana dönmüş.

Usta: Sağolasın Çoban kardeş
    Çoban: Sende sağol Afyonlu Terzi Sadık Usta
    Usta: (Hayretler içinde kalarak) Sen beni tanıyomusun
    Çoban: Yooo tanımıyorum
    Usta : Eeee adımı mesleğimi falan nerden bildin
    Çoban: Bak usta bizim sezilerimiz güçlüdür. Pantalonunu çıkarırken kumaşından ve kesiminin düzgünlüğünden terzi olduğunu anladım demiş.
    Usta: eee adımı nerden bildin
    Çoban: Verdiğin sözü yerine getirmek için bu kadar dolaştığına göre adında Sadık olmalı
    UstaŞaşırarak) E hadi o da tamam peki memleketimi nerden bildin
    Çoban: Eeee usta dötünde kaymak gibi !!!
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.