Afrikada hayvanat bahçesinden kaçan 2 maymun 1 goril varmış. Maymunlar ve goril , en üstte goril olmak üzere ormanda 50 metre yüksekliğindeki bir ağacın en üstte bulunan üç ayrı yerine yerleşmişler ve kimse indiremiyormuş bulundukları yerden. Ne kadar uğraşıldıysa da en avcı şahıslar teşebbüs etmişseler de indirememişler. Kim yapar kim yapar kim indirir diye düşünürken bizim Temel akıllarına gelmiş. Temelin de bir avcı köpeği varmış temelin avladığı tüm avları hiç ayırdetmeden havadan düşer düşmez acımadan fena halde müküyormuş. Temel ben bu işi yaparım ama benim köpeğin kötü bir huyu var avı havadan düşer düşmez onu müker kerata buna da evet derseniz kabul demiş. Hayvanat bahçesi yetkilileri düşünmüş taşınmışlar o kadar da vahim değil kabul ediyoruz demişler.
Temel ve köpeği sözkonusu ağacın yanına gelmişler temel ağacın en altındaki maymunla biraz uğraştıktan sonra aşağı düşürmeyi başarmış havada avını kapan köpeği tutar tutmaz atlayıp mükmüş.
Onun üstündeki maymunu da uzun uğraştan sonra Temel düşürmeyi başarmış halyle düşen maymunu Temelin köpeği fena halde öpmüş.
Sıra gorile gelmiş fakat goril pek dişli çıkmış Temel vurmuş düşmüyo , vurmuş düşmüyo, bayağı bi uğraşmış nafile en sonunda gorilin sert tokadını yiyen Temel sendeleyerek ağaçtan düşmeye başlamış.. Aşağıdaki marifetli köpeğini bir anda hatırlayan Temel aşağıdakilere yırtına yırtına seslenmeye başlamış: ULAAAAAAAAAAAA KÖPEĞİ ÇEKİN ULAAAAAAAA....
süperler harbiden yan yattım gülmekten inanın.
quote:
Orijinalden alıntı: hakan szl
Tilki ormanda gezmektedir.Bir ağacın dalında asılı bir Geyik budu görür.Açtır ama şüphelenir,kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak. Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır.Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar biraz sonra kurt gelir, budu ve yatan tilkiyi görür.Tilkiye sorar: - Napiyorsun dostum? ...Tilki cevap verir; - Hiç... Yatıyorum... - Burada bir bud var - Evet var - Neden yemedin? Tilki sakince cevap verir; -Bu gün Orucum Kurt kendinden emin bir şekilde - Ben yiyeyim o zaman Tilki - Buyur afiyet olsun...der.Kurt buda uzanır uzanmaz bir patlama ortalık toz duman ... Kurt yaralı hareketsiz 10 metre uzakta perişan halde yatarken tilki sakince budu yemeye baslar. Bunu gören kurt -"LAN SEREFSIZ HANI ORUÇTUN! TİLKİ PİŞKİN PİŞKİN - Biraz önce top patladı, duymadın mı....?
Güzel fıkralar var mesajım bulunsun gelince bende eklerim
Bir iki tanede benden,
Temel Amerikaya gitmiş. Gün boyu gezmiş eğlenmiş. Akşam olunca karnı acıkmış. Bir bara gitmiş. Yemek yemiş dans etmiş. Sonra tuvaleti gelmiş. Gitmiş barmene sormuş tuvalet nerede acaba. Barmen yolu tarif etmiş temel girmiş tuvalete. Tabi memleketteki gibi alaturka değil tuvaletler. Pisuar yada alafranga var. bakmış etrafına. Altın bir pisuar görmüş tabi oraya büyük mü yapılır küçük mü yapılır bilmediği için mıçmış pisuarın içine. Ertesi gün barda yediği yemekleri beğendiği için aynı yere gitmiş. Yemekten sonra tuvalete girmiş fakat bi bakmış altın pisuar yok neyse demiş yapmış gene tuvaletini. Çıkmış tuvaletten. Barmene gidip sana bir şey sorucam demiş. Sor demiş barmen. Dün ben tuvalete gittiğimde altın bir pisuar vardı onun içine yapmıştım ben ama bugğn girdiğimde o yoktu nereye kaldırdınız acaba demiş. Barmende arka tarafa bakarak patron senin saksafona mıçan adamı buldum demiş. -----------------------------
Birgün Temel ile Dursun banka soymuşlar ve başlamışlar kaçmaya arkada polis önde temel ile dursun kovalamaca devam etmiş. Polis arkadan bağırmış durun ors.çocukları. Dursun yavaşlamış ve durmuş. Temel ne oldu Dursun niye durdun demiş. Dursun'da beni tanıdı sen kaç demiş.
resmen koptum süperdi
gözelmiş
Kadının biri bir petshop a gider ve "bir papağan almak istiyorum" der.Mehmet ismindeki petshop sahibi -"Hanımefendi elimde bir tane papağan kaldı fakat bu papağan çok küfürbaz almak istemezsiniz sanırım" fakat bir papağan sahibi olmak isteyen kadın -" Hayır almak istiyorum" der ve papağını alır. Evine geldiğinde bir bakar ki gerçekten papağan kadını her eve geldiğinde'hoşgeldin *rospu' diyerek karşılar. Buna dayanamayan kadın papağanı alır ve petshopa geri götürür. Mehmet bey bu papağan gerçekten çok terbiyesiz. Her eve geldiğimde beni hoşgeldin *rospu diyerek selamlıyor ve ben buna dayanamıyorum. Papağını geri getirdim ve paramı geri istiyorum. Fakat o anda paraya ihtiyacı olan Mehmet bey hanımefendi merak etmeyin birkaç gün bana bırakın ben terbiye edeyim daha sonra gelin alın... Kadın inanmayarak da olsa tamam der ve gider. Mehmet papağanı alır ve bir çaydanlık su kaynatır. Ne diyeceksin lan kadın eve geldiğinde diye sorar papağana -"Hoşgeldin *rospu diycem." der. Bunun üstüne papağanın kafasını kaynar suyun içine sokar ve tekrar sorar.Papağan yine aynı yanıtı verir. Bir olur , iki olur ve papağan işkenceye dayanamaz -"Hoşgeldiniz hanımefendi diycem" der. Ertesi gün kadın gelir ve Mehmet bey kadına papağanı terbiye ettiğini söyler. Kadın bunu kontrol etmek istediğini söyler ve papağana sorular sormaya başlar. Ben eve geldiğimde bana ne diyeceksin? -"Hoşgeldiniz hanımefendi" diyeceğim der papağan. Kadın çok şaşırır ama emin olmak için devam eder. Peki yanımda bir kız arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin? -" Hoşgeldiniz hanımefendiler" diyeceğim peki yanımda bir erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin? -"Hoşgeldiniz beyfendi" diycem. peki yanımda 2 -3 erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin? Papağan biraz duraksar ve cevap verir : -"Oğlum Mehmet suyu kaynat bu karı harbi *rospu!!!"
Temel ile Dursun her gün mendirekte balık tutarlarmış. Bir gün Dursun, "Ula Temel", demiş, "Haçan sen böyle paluk tutarken, pen senun eve sızsam, senin Fadimeyla aşna -fişna edup, hamile piraksam, penden çocuğu olsa, senle pen ne olurduk?" Temel sakin, yanıtlamış: -"Ödeşmiş olurduk..."
Babası çocuğuna güzel bir iş kurmak için paçaları sıvamış. Ancak oğlan salak olduğu için hiç bir işi beceremiyormuş.Babası ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulaştırmış berbat etmiş. En sonunda babası tam otomatik bir sosis fabrikası kurdurmuş. Çocuğunu elinden tutup, bari işi öğrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinesinin başına götürmüş. - "Bak oğlum" demiş. "Buradan böyle öküzü yolluyorsun... aha diğer taraftan sosis olarak çıkıyor, bu kadar basit anladın mı?". Çocuk dinlemeden başını sallamış, sallamış ta... sonra babasının yüzüne salak salak bakmış ve; - "peki buba, buradan sosisi goysak, öteki taraftan öküz olarak çukar mu ?" diye merakla sormuş. Babası hemen cevaplamış: - "Maalesef evladım, o teknoloji bir tek senin ananda var..."
Temel ve dedesi otele gitmişler. Otelde tekbir yatak boşmuş, dede torun birlikte yatmışlar. Gece yarısı dede Temel'i dürtmüş "Temel bana karı bul". Temel "dede sakin ol yat. Biraz sonra dede ikinci defa "Temel bana karı bul". Temel "Dede sakin ol yat". Dede biraz sonra üçüncü defa "Temel bana karı bul" deyince en sonunda Temel isyan etmiş. "Dede tuttuğuna güveniyorsan o benimkidir
Fadime, kocası Temel olmadan ilk defa tatile çıkar. İlk mola yerinden cep telefonuyla Temel'i arar: -"Kocacım yolculuğum çok iyi gidiyor, bir doktor beyle tanıştık, çok hoşsohbet birisi" der. İkinci molada tekrar arar: " -Yolculuk çok iyi gidiyor, şu an doktorla yemekteyiz" ...Sabah tatil yöresine varınca tekrar arar: " -Kocacım otelime geldim, tesadüf doktorla aynı oteldeyiz" ...Temel olaydan kıllanır ama ne yapsın?..Öğle vakti Temel Fadime'yi arar: -Tatil nasıl gidiyor Karıcım? " -Çok iyi gidiyor, bizde doktorla yemek yiyorduk, çok eğleniyoruz..." Temel olaydan iyice kıllanmıştır. Öğleden sonra tekrar arar Fadime'yi; -Tatil nasıl gidiyor..." -İyi, bizde doktorla havuz başındayız, bana güneş yağı sürüyordu, birazdan havuza gireceğiz..." -Üzerinde şu an ne var? der Temel. - Bikinim. -İyi üstünü çıkart. " -niye?" - Çıkartt!.. - Şimdide altını çıkart. " -niye?" -Çıkart!.. -Şimdide bacaklarını aç ve güneşe doğru döndür. -"Tamam ama niye yaptım?" - Güneş giren yere doktor girmezde ondan.
Adamın biri motosiklet almış. Satıcı adama bir kutu vazelin hediye ederek "yağmurlu havalarda bunu metallere sür, pas yapmaz" demiş. Adam motorunu göstermek üzere kız arkadaşına gitmiş. Akşama doğru kız "gel seni bize götürüp ailem ile tanıştırayım, hem de akşam yemeği yeriz." demiş. Hemen arkasındanda bir hatırlatmada bulunmuş. "Yalnız dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konuşmaz. Konuşan olursa o bütün bulaşıkları yıkar..." Adam 4 kişinin bulaşığından ne olacak diye düşünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dağ taş her yer bulaşık... Uulan bir konuşursak yandık demiş... Yemek yerken aklına "Ben şimdi bu kızın elini tutsam kimse bir şey diyemez." fikri gelmiş. Kızın elini tutmuş, kimseden çıt yok. Bir de öpeyim demiş, Öpmüş gene çıt yok.. Ulan ben bununla bu işi burada pişireyim demiş. Herkesin gözü önünde kızla yatmış ama gene çıt yok.. Adam iyice pişkinliğe vurup yahu bunun anası da güzelmiş deyip onunla da yatmış. Gene çıt yok. Tam bu sırada dışarıda gök gürleyip yağmur yağmaya başlamış. Bizimki motoru paslanmasın diye aldığı vazelini cebinden çıkardığı anda kızın babası bağırarak ayağa fırlamış. - "Tamam tamam koy onu yerine bulaşıkları ben yıkarım"
Johny annesiyle birlikte banyo yaparken,göğüslerini göstererek sorar; "Anne,bunlar nedir?" Nasıl cevaplayacağını bilemeyen annesi, "yarın kahvaltıda babana sorarsın" der ve unutmasını ümit eder. Ama johny unutmaz ve ertesi gün kahvaltıda babasına sorar, Babası şöyle yanıtlar,"Onlar balon çocuğum, annen öldüğü zaman o balonları şişireceğiz ve annede cennete uçacak". Birkaç hafta sonra johny'nin babası eve birkaç saat erken gelir.Johhny ağlayarak babasının yanına koşar."Baba koş annem ölüyor." Babası çocuğu sakinleştirmeye çalışırken sorar,"neden annenin öldüğünü düşünüyorsun?" Çocuk ağlamaya devam ederken anlatır, "Harry amca annemin balonlarını şişiriyordu,ve annem de söyle bağırıyordu " Tanrım,geliyorum
12 yaşında çocuk bir kadına tecavüz etmekten yargılanıyor. Tesadüf buya çocuğun avukatı da bir kadın. Kadın avukat mahkemede olayın imkansızlığını kanıtlamak için çocuğun pipisini çıkartıp mahkeme heyetine doğru sallıyor "sayın hakim bu kadarcık pipiyle tecavüz edilir mi hiç akıl var nizam var." O sırada çocuk avukatın kulağına eğilir. "Avukat hanım biraz daha sallarsanız davayı kaybedeceğiz !!"
gerçekten çok güzell fıkraLAR yaa gülmekten öldüm valla xD xD hepsi birbirinden güzel çokk saolun..
quote:
İki komsu kadın hafta sonu kocaları olmadan yemeğe cıkmışlar. Yemekten sonra bara falan derken sabaha doğru iyice sarhoş eve yürümeye başlamışlar. İyice sıkıştıklarını farketmisler ama etrafta tuvalet de bulamamışlar. Mezarlığın yanından geçerken biri "hadi burada çisimizi yapalım kimse görmeden" demiş. Başka çare de yok, korka korka girip bir kenarda islerini bitirmişler. Temizlenmek için birsey bulamadıklarından biri külotunu çıkarıp kullanmış, digeri eve böyle dönemem diye oradaki çelenklerden düsmüs bir bandi alip kullanmis. Eve gidip uyumuslar, sabah kocalardan biri uyanip karisini donsuz olarak sizmis görünce telefona sarilip öbürünü aramis: - yahu biz fena boynuzlandik galiba. karim eve sabaha karsi ve donsuz olarak donmus... - Sen gene iyisin, bizimkinin kiçina "seni asla unutmayacagiz" diye bir de kart yapistirmislar..