İki Maaş Temel otel odasında kalırken her nasılsa kendini tutamamış ve altına yapmış. Tam pantolona bir şey olmadı diye sevinirken bir de bakmış ki, çorabı doldurmuş. Ne yapsam ne etsem diye düşünürken aklına çorabı kimseye çaktırmadan camdan aşağı atmak gelmiş. Tam çorabı camdan atacakken çorap elinden kaçmış ve tavana çarpmış. Temel nasıl temizleyeceğini düşünmüş ama bulamamış. Sonra temizlikçiyi çağırmış ve demiş ki: - Kimseye söylemeden bunu temizlersen sana bir maaşını veririm. Adam da demiş ki: - Sen oraya nasıl yaptığını söyle ben sana iki maaşımı vereyim…
İki arkadaş cesaret konusunda iddiaya girmişler. Cesaretlerini ölçmek içinde mezarlıkta bir gece yatmayı seçmişler. Aynı gece mezarlıkta buluşmuşlar. Gece yarısı gürültüler gelmeye başlayınca korkudan ne yapacaklarını şaşırmışlar. Ancak erkekliğe leke sürmemek için olayın üstüne gitmeye karar vermişler... Gürültüye doğru yaklaşınca yaslı bir adamın mezar taşına bir şeyler yazmaya çalıştığını görünce rahatlamışlar. Daha cesurca olanı ihtiyarın yanına gitmiş; "-ya Amca korkuttun bizi... ne yapıyosun gece vakti burda...?" demiş. İhtiyar yavaşca dönüp tıslayan bir sesle cevap vermiş ; -adımı yanlış yazmis ippneler...
Diğer arkadaşlarda katılırsa daha renkli olur burası.
Şehmuss cok iyisinnn xD bendee bisiklet istiremm
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar,
"Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy.
" Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır.
"Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yinne babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim. Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus.
Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""
Altıma kaçırdım
bir Türkopat, bir kurban ve kurbanın hayatı üzerine kurulmuş bi oyun. kurban gözlerini ıssız bi odada açar ve karşısındaki ekranda pskiopatın yöneldirmesiyle ölümüne oyuna başlar . . .
Ama ya hem Türkopat hem de kurban Türk olursa . . .
kurban : - bu ne! Nerdeyim ben ? Türkopat: - seninle bi oyun oynamak istiyorum . . . K : - kimsin sen? Neresi burası ?Ne oyunu? T : - bak tam 30 saniye içinde ---- K: - ühüüü naapcan bana? Sööle ! T : - susarsan söölicem, bak süren başladı bile ! 30 saniye içinde o zincirlerden --- K : - Irzıma geçmicen de mi ? ühüüü . . . T : - Ya hayır ! sus bi be ! Aaaa! Yetti ama canım !bomba patlıcak şimdi, bak şimdi o kilidi açmak için ---- K : - ühüü, beni nereye gömücen ? T :- sana şimdi bi gömücem ! aha 5 saniyen kaldı, yedin lan bütün süreyi, ettin oyunun içine yaa ! sırf şu çenenin yüzünden geberecen !
-------------- T : - seninle bi oyun oynamak istiyorum . . . K : - oynayalım aabi, her şeyde kapışırız sorun değil yani ; Knight online, Counter strike, FIFA 2007, fark etmez yane . . . T : - hayır, öle değil . K : - ya ne ? mynette okey mi oynıcaz ? T : hayıır ! K : - anladım ! mayın tarlası oynayacaz ! T : Lan olum ööle değil ! adamı delirtme ! K : chat mi yapacaz ? T : - Eee yeter ama haa! Kıpırdama lan geliyom oraya! Seni var ya modemin kablosuyla boğacam ! dur şu pantolonu çekeyim ayağıma sonra ordayım . . .
----------- T : - ewet kapkaççı bey, 10 saniye içinde o zincirlerden kurtul da görelim . K : - hemen aabi ( tıkır tıkır ) buyur aabi kurtuldum işte ! T : - anaa! Nasıl yaptın lan ! K : - ehe ehe, sen beni buraya taşırken anahtarı cebinden aldım T : - ulan ilk defa böle bişey yaşıyorum, walla ne diyim ki helal olsu yane !
----------- T : - ewet beyefendi, hesap günü geldi . K : - ne hesabı ! bu koku da ne böle ? T : - oda gazlı, o gaz yüzünden sinirlerin geriliyo ve yalan söyleyemiyosun benim gibi. ( !!!!) şey, ben ağzımdan bişey kaçırmadım de mi ? K : - nihohaha ewet kaçırdın. T : - walla de ! K : walla T : - ee şey soru sorman yasak ! K : - hadi yaa, sen ne keadar akıllı şeysin ööle, kokuyu sen de aldığına göre bu odadasın, sööle bakim hemen anahtar nerde ? T : - ühüü, sırtına bantla yapıştırdım. . . başka soru sorma ok? K : - dur bi son kez sorayım ; sen nerdesin peki ? T : - ühühüüüü, kapının yanındaki dolabın içinde. K : - ok, bekle orda, zaten başka bişey sormıcam.araç gereç zaten varmış burada. T : - ya bide başka bişey sormıcam diyo,ühühüüü, ulan başka bişey kalmadı ki zaten it !
-seninlen bir oyun oynayacağız niyazi -oynayalım -bütün ömrün boyunca insanları izledin niyazi -evet röntgenciyim ben -şimdi şu gördüğün ayak yolu var orada bir anahtar var ama 31 saniye içinde bulman lazım yoksa düzenek kapanacak 2. kere sünnet olacaksın -deme be -ne şehittir ne gazi niyazi anladın sen onu
-seninlen bir oyun oynayacağız mahmut -tamam da abi bişiyi merak ettim sorabilir miyim noluuur -sor -memleket nere abi -malatya -vallaha mı nersinden abi -pütürge -yapma ya neresinden abi -demirci köyü ama eski adı var aysan derler peki sen neresindensin -ben uşaklıyım abi -öl ulan BENDE İLÇESİNDENİM Bİ YANIM İZMİR ...ZUHAFA
quote:
Orijinalden alıntı: hakan szl
Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: -Nasıl oldu? -30.kattan aşağıya düştü... -Vah vah desene çok feci ölmüş... - Yok yok öyle ölmedi... Tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... -Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman? -Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... -Demek çatıya çarpıp öldü. -Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... -Deme ya! Çarpıldı o zaman... -Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. -200 metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık... -Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye.. -Orada mı öldü? -Yooo... Oradanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu; -Nasıl öldü bu adam? -Baktık durmuyor... Vurduk!
cok iyi
aynen
quote:
Orijinalden alıntı: ugur610
quote:
Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: -Nasıl oldu? -30.kattan aşağıya düştü... -Vah vah desene çok feci ölmüş... - Yok yok öyle ölmedi... Tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... -Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman? -Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... -Demek çatıya çarpıp öldü. -Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... -Deme ya! Çarpıldı o zaman... -Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. -200 metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık... -Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye.. -Orada mı öldü? -Yooo... Oradanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu; -Nasıl öldü bu adam? -Baktık durmuyor... Vurduk!
cok iyi
quote:
İki arkadaş cesaret konusunda iddiaya girmişler. Cesaretlerini ölçmek içinde mezarlıkta bir gece yatmayı seçmişler. Aynı gece mezarlıkta buluşmuşlar. Gece yarısı gürültüler gelmeye başlayınca korkudan ne yapacaklarını şaşırmışlar. Ancak erkekliğe leke sürmemek için olayın üstüne gitmeye karar vermişler... Gürültüye doğru yaklaşınca yaslı bir adamın mezar taşına bir şeyler yazmaya çalıştığını görünce rahatlamışlar. Daha cesurca olanı ihtiyarın yanına gitmiş; "-ya Amca korkuttun bizi... ne yapıyosun gece vakti burda...?" demiş. İhtiyar yavaşca dönüp tıslayan bir sesle cevap vermiş ; -adımı yanlış yazmis ippneler...
hepsi çok güzel arkadaşlar teşekkürler herkese
Harika fıkralar süpersiniz
Temelle Fadime yeni evliymiş. Temel her sabah dağın eteğindeki kasabaya inip gaz...ete alıyormuş. 1 ay 2 ay 3 ay sonra bıkmış.. Temel - "Bundan sonra gazetelerimi hergün sen alacaksın Fadime" demiş, ve fadime kabul etmiş.. 1 ay 2 ay 3 ay derken Fadime her sabah o kadar yol yürükmekten bıkmış ve düşünmüş ki bir gitmeye 7 tane gazete alayım ben her sabah birini vereyim demiş ve Temel'e her sabah birini vermiş.. 7 ci gün Temel Fadimiye dönmüş ve - "Fadime dünyada ne kadar çok salak adam var" demiş. "Aynı adam aynı ağaca aynı arabayla 7 gündür çarpıyo"
Öğretmen sınıfa soru sorar;söyleyin bakalım,bir dalda üç kuş var,birini vurdum,kaç tane kalır? Ali kalkar ve 'hiç kalmaz öğretmenim' der.Öğretmen biraz da sinirlenerek:''Olur mu öyle şey,birini vurunca 2 tane kalır'' der.Bunun üstüne Ali:''Öğretmenim diğer kuşlar salak değil ya birini vurunca uçup kaçarlar,böylece hiç kalmaz''der.. Öğretmen:''Cevabın yanlış Ali ama düşünce tarzını beğendim'' der..
Ali kalkar ve öğretmene ''Öğretmenim,bende size bir soru sorabilir miyim?''der ve sorar; ''Yolda karşıdan üç kız dondurma yalayarak geliyor.Biri dondurmayı yalayarak,biri ısırarak,biri de emerek geliyor.Sizce bu kızlardan hangisi evlidir?'' Öğretmen biraz kızarır ama öğrencilerin karşısında rezil olmak istemediğinden cevap verir:''Emerek yiyen evlidir'' Ali:''Hayır öğretmenim,parmağında yüzük olan evlidir.Cevabınız yanlış ama düşünce tarzınızı beğendim
Fransız erkeğine sormuşar: -Kadının elini neden öpersiniz? -Kadına saygı duyarım erkek ile bir bütünü tamamlar. Alman erkeğine sormuşlar: -Kadının elini neden öpersiniz? -Kadın kutsaldır.Hayatın devamını sağlar,doğurur. Türk erkeğine sormuşlar: -Kadının elini neden öpersiniz? -Bi yerden başlamak lazım ..
SAYGILAR
quote:
İki komsu kadın hafta sonu kocaları olmadan yemeğe cıkmışlar. Yemekten sonra bara falan derken sabaha doğru iyice sarhoş eve yürümeye başlamışlar. İyice sıkıştıklarını farketmisler ama etrafta tuvalet de bulamamışlar. Mezarlığın yanından geçerken biri "hadi burada çisimizi yapalım kimse görmeden" demiş. Başka çare de yok, korka korka girip bir kenarda islerini bitirmişler. Temizlenmek için birsey bulamadıklarından biri külotunu çıkarıp kullanmış, digeri eve böyle dönemem diye oradaki çelenklerden düsmüs bir bandi alip kullanmis. Eve gidip uyumuslar, sabah kocalardan biri uyanip karisini donsuz olarak sizmis görünce telefona sarilip öbürünü aramis: - yahu biz fena boynuzlandik galiba. karim eve sabaha karsi ve donsuz olarak donmus... - Sen gene iyisin, bizimkinin kiçina "seni asla unutmayacagiz" diye bir de kart yapistirmislar..
of bu cok manyaktı yaa
Evli bir kadın varmış ve de 3 sevgilisi varmış.Bir gün kocası işe gitmiş ardından ilk sevgilisi gelmiş kadının,malatyalı elma kralıymış ve 1 çuval elma getirmiş.Tam işi fırına verirlerken kapı çalmış,Kadın kocam geldi diye atılmış hemen adamı yatağın altına saklamış.Ama gelen ikinci sevgilisi muğlalı muz kralıymış,oda 1 çuval muz getirmiş.Bunlar yine işi tam kaynatmışken kapı çalmış kadın yine atılmış kocam geldi diye adamı hemem perdenin arkasına saklamış,ama yine gelen kocası değil,diyarbakırlı karpuyz kralıymış.Koskocaman bir karpuzu getirmiş eve,yine tam zevkin doruklarına varıcaklarken kapı çalmış kadın kocam geldi deyip adamı dolaba saklamış,harbiden de kocası gelmiş.Kocası karısını çıplak görünce şüphelenmiş muzu elmayı ve de karpuzu görünce aldatıldğını anlamış.Acayip sinirlenmiş bu elmayı kim getirdi diye bağırmış,elmacı korkmus çıkmış.Kızgın koca elmaları elmacıya teker teker arkadan sokmuş.Sonra muzları almış bağırmış kim getirdi diye 1-2 bağırmadan sonra çıkmış onada muzları sokmuş.Sonra karpuzu almış,bunu kim getirdi diye bas bas bağırmış ama kimse çıkmamış tekrar tekra bağırmış yine çıkmamış.Sonra dolaptan bir kafa belirmiş''Dilim Dilim sokucaksan çıkarım demiş''
Süperler yaa
Süperler
Tilki ormanda gezmektedir.Bir ağacın dalında asılı bir Geyik budu görür.Açtır ama şüphelenir,kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak. Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır.Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar biraz sonra kurt gelir, budu ve yatan tilkiyi görür.Tilkiye sorar: - Napiyorsun dostum? ...Tilki cevap verir; - Hiç... Yatıyorum... - Burada bir bud var - Evet var - Neden yemedin? Tilki sakince cevap verir; -Bu gün Orucum Kurt kendinden emin bir şekilde - Ben yiyeyim o zaman Tilki - Buyur afiyet olsun...der.Kurt buda uzanır uzanmaz bir patlama ortalık toz duman ... Kurt yaralı hareketsiz 10 metre uzakta perişan halde yatarken tilki sakince budu yemeye baslar. Bunu gören kurt -"LAN SEREFSIZ HANI ORUÇTUN! TİLKİ PİŞKİN PİŞKİN - Biraz önce top patladı, duymadın mı....?
Akıl hastanesini ziyaret eden ziyaretçilerden birisi, başhekime : - Hastanın hastanenize yatırılıp yatırılmamasına nasıl karar veriyorsunuz? diye sorar. - Onun için ufak bir test yapıyoruz der. - Bir banyo küvetini doldurup, hastaya, çay kaşığı, çay bardağı ve kova verip, küveti boşaltmasını istiyoruz. Ziyaretçi : - Normal bir insan, diğerlerinden büyük olduğu için kovayı seçer tabii ki.. diyerek atlar.. - Hayır der başhekim..
- Normal insan küvetin tıpasını çeker. Bu arada, pencere kenarında bir yatak ister misiniz?