su bisiklet isterum fikrasi varya hayatimda duydugum en muthis fikraydi ya.=)=)=)=)=)=)
"ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom"
Bir Tanede Benden Olsun Dedim
Tarihte ilk kez Erzurum'a ayna gitmiş. Adamın biri aynayı görüp eline almış. Daha önce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini. Adam:- 'Ey gidi gardaşımm.. Seni bi daha görmek nasipte varmış'! Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine. Karısı bakmış adam bi şeye sarılıp uyuyor. Aynaya bakmış bir kadın! 'Allah belaağı vireee, bu garı da kim? Bi boka da benzese' diyerek feryat figan evden çıkmış, muhtara gitmiş. Kadın:- Mığdar, benim herif beni bu çirkin garıyla aldatii.' Muhtar aynaya bakmış. Sonra düşünceli düşünceli: - 'Yav bu garıdan çok gavata benziir'! :))
iyiymiş
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Temelle dursun almanyada
itfayecelik yaparken bi çocuk yurdunda yangın çıkar ve 4 ekip yangın yerine gider bu 4 ekibin birinde temelle dursun vardır.olay yerine giderler ve kara kara düşünmeye başlarlar derken dursunun aklına bir fikir gelir ve temele seslenir
- "ula temel ben yukari çikayrum sen aşağıda dur ben çatıdan uşakları sana atacağum" demiş ve yukari çıkmış dursun çocukları teker teker atmaya başlamış bir arap bir beyaz atıyomuş temelde beyazları tutuyor arapları bırakıyomuş ve dursun aşağıya bi bakmış ne görsün arap çocuklar helak olumuş temel de o arada dursuna seslenmiş
- "ula dursun yanmişleri atma vakit kaybedeyruk"
Allah ömrünüze ömür katsın, kırılıyorum gülmekten Bide bisiklet
Bisiklet
Ben de bisiklet isterem !!!! :D:D:D:DDD
Ben de
quote:
Temel Afrikaya safariye gider ve maalesef aslan avındayken bir grup aslanın saldırısına uğraması sonucu kolları, bacakları ve cinsel organi kopar.
O ilkel kosullarda uzun operasyonlar sonucunda Temel'in kopan bacaklarının yerine panter bacakları, kopan kollarının yerine maymun kolları, kopan çükünün yerine de fil hortumu takılır.
Temel memlekete döndügünde halini gören arkadaşı Dursun sorar: - Ula Temel nedur ha bu hal ? Temel : - Sorma Dursun, ama Allaha sukur panter kibi koşayrum, maymun kibi tırmanayrum, ha bi tek şu çükümden şikayetum vardur. Dursun: - Haçan niyedur ? Temel: - Ula nerde bir tutam ot görse alip dötüme sokayi..
iş yerinde bıraktım işi gücü bunları okuyorum yarıldım gülmekten hahahahaha
Adamin biri poposunu hayatinda daha hic görmemiş. Birgün adamın biriyle kavga eder ve dayak yer. Dayak yemekten mahvolan adam, kacmaya karar verir ve kacarken birde poposuna bir tekme yer. Eve gelen adam, poposunun ağrısından duramaz ve ilk kez aynada poposuna bakar ve:
- "Vay puşt vay, nasıl vurduysa ortadan yardırmış !" der
temelle dursun bi kış günü dağa ava çımıkarlar yolda yürürken dursunun ayağı kayar ve başını taşa vurup bayılır temel hemen telefona sayılır 112 acil servisi arar 112 acil servisteki bayana olan biteni anlatır temel- biz arkadaşımızla ava çıktık ayagı kaydı ve düştü öleylecene yatıyor bayan- panik yapmayın beyfendi önce arkadşınız yaşıormu yaşamıyormu ondan emin olalım der temelden hiç bir ses yok bir muhtet sonra bir el silah sesi duyar bayan dursun -tamam şimdi eminim yaşamıyor
quote:
Adamin biri poposunu hayatinda daha hic görmemiş. Birgün adamın biriyle kavga eder ve dayak yer. Dayak yemekten mahvolan adam, kacmaya karar verir ve kacarken birde poposuna bir tekme yer. Eve gelen adam, poposunun ağrısından duramaz ve ilk kez aynada poposuna bakar ve:
bu kadar sacma bi fıkra daha duymamıstım saol
quote:
GÜZELDİ
Şehmus bitirdi beni
quote:
Orijinalden alıntı: chakra Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar,
"Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy.
" Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır.
"Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yinne babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim. Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus.
Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""
itfayecelik yaparken bi çocuk yurdunda yangın çıkar ve 4 ekip yangın yerine gider bu 4 ekibin birinde temelle dursun vardır.olay yerine giderler ve kara kara düşünmeye başlarlar derken dursunun aklına bir fikir gelir ve temele seslenir
- "ula temel ben yukari çikayrum sen aşağıda dur ben çatıdan uşakları sana atacağum" demiş ve yukari çıkmış dursun çocukları teker teker atmaya başlamış bir arap bir beyaz atıyomuş temelde beyazları tutuyor arapları bırakıyomuş ve dursun aşağıya bi bakmış ne görsün arap çocuklar helak olumuş temel de o arada dursuna seslenmiş