Şimdi Ara

Yaremka Down (Anatolian Hun Empire)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tier 2 bosslardan Yaremka AHE tarafından kesilmiştir: http://img530.imageshack.us/my.php?image=jedmaupicture019sb7.png

• Tebrikler Hunlar durmak bilmiyor he he bende server marge bekliyorum şayet geçiş olmaz ise belki yeni bir char ile aranızda olmak isterim.
  • Merge olayını takiben 1 ay içerisinde her charın için 1 kereye mahsus istediğin serverdan istediğin servera geçiş yapabilirsin :D Ama daha 2 ay kadar var, sıkılıyorsan şimdiden gel, transfer etmeyeceğin bir charla :D Max iki haftada 80 yaparız seni :)
  • Esasında hemen gelirimde şimdi elimdeki 80 lvl olan charların hepsinin toplama işinden tut meslekleri hepsi tamamlanmış durumda üstü başıda epic dolu bu halde geçmek daha bir iyi olur gibi geliyor zaten 200g yakında param var önemli olan bu parayı o servera geçirmek char bahane.

Ama bakarım bu server marge baya geçikecek artık o zaman yeni bir char açarız bayadır raid özlemi çekiyorum sonunda onuda görürüm sizin yanınızda.

• Tebrikler Hun Empire..
  • valla 2 haftada biraz zor 80 olursun.oyunda varmı grind yapan diye ağlıyacam artık.kimseden çıt yok.belkide denk gelmiyorum grind yapanlara.makroya bırakıp yatmış oluyorlar.ama yok yani
  • Dostum oyundaki nickin nedir? Grind için geç saatlere bırakmaman lazım :) Ya kadro dolar yada yatmış olurlar. Bazende tam tersi oluyor, event olur raid olur grind geç saate kalır. Sen oyun içinde tell at bana, nickim moonwalker :) Yürürlükte varsa grind ayarlarım sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saol hocam biliyorum seni zaten.baya yardımcı oluyorsun millete.Ben şanssızlığımdan yakınıyorum bi yandan.görüyorum haritada purple lotusdan arkadaşlar var ve level atlama yazıları geliyor kenarda ama denk gelmiyoruz bir türlü.
  • Haha, tamam sen var bana nickini sana özel grind programı ayarlayalım bi gece :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.