Bildirim
Yargıtay: 'Banka konut kredisinden dosya masrafı alınamaz.' (38. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba,
Akbanktan daha önce dosya masrafını iade alan oldu mu ?
Oldu ise izlediği yolu anlatabilir mi ?
Ben akbankın bizeulasin@akbank.com mail adresine dosya masrafını iadesi ile ilgili format yazıyı mail ile gönderdim fakat 7 gün oldu henüz cevap vermediler.
Ne yapmamız gerekiyor ? Yolladığım mail doğru mudur ? Teşekkür ederim. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ogormek
Merhaba,
Ben akbankın bizeulasin@akbank.com mail adresine dosya masrafını iadesi ile ilgili format yazıyı mail ile gönderdim fakat 7 gün oldu henüz cevap vermediler.
Ne yapmamız gerekiyor ? Yolladığım mail doğru mudur ? Teşekkür ederim.
merhaba Akbank tan çok sayıda müvekkilimiz adına dosya masraf iadesi aldık, mail yoluyla boşuna uğraşıyorsunuz, dekontla birlikte ikametgahınızın bağlı olduğu yer hakem heyetine dilekçe ile başvurup geri alabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: av.yasin toprak
quote:
Orijinalden alıntı: ogormek
Merhaba,
Ne yapmamız gerekiyor ? Yolladığım mail doğru mudur ? Teşekkür ederim.
merhaba Akbank tan çok sayıda müvekkilimiz adına dosya masraf iadesi aldık, mail yoluyla boşuna uğraşıyorsunuz, dekontla birlikte ikametgahınızın bağlı olduğu yer hakem heyetine dilekçe ile başvurup geri alabilirsiniz.
Ustad karar ciktiktan sonra bankanin odemek icin be kadar suresi vardir yillardir bosa beklemisim bu konuda basvurdugum thh 3 ay surer dedi karsi tarafa yazilmis daha basvurularim sonrasinda odeme sureci karardan sonra ne kadar acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Avukat Bey, ING Banktan çektiğim kredinin dekontu istemiştim, gönderdiler. "Kredi Tahsis Ücreti" ve "Düş.Kom. Tutarı" olarak toplam 210 TL kesmişler. Bu kesintiler de geri alınabilir mi? Yardımlarınız için teşekkürler... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: musti-duru61
Avukat Bey, ING Banktan çektiğim kredinin dekontu istemiştim, gönderdiler. "Kredi Tahsis Ücreti" ve "Düş.Kom. Tutarı" olarak toplam 210 TL kesmişler. Bu kesintiler de geri alınabilir mi? Yardımlarınız için teşekkürler...
geri alabilirsiniz -
Arkadaşlar dosya masraflarini kesinlikle alirsiniz.Hic dusunmeden bas vurun.Yapilandirma icin ayni seyi soyleyemeyecegim.Mahkeme red etti.Gerekcesi enteresan ,ahde feva ilkesinden, imza atmisim taahhut ettim demisin de ondanmis.el yazimizla dunyalari imzalatiyorlar.aman dikkat edin benim gibi 750tl avukat masrafi 260 tl bilirkisi raporu, 130 tl avans vs...odemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetrüzgar4516 -- 27 Mart 2014; 20:29:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Av.yasin bey size bir sorum olacak.Davam bitti ve gerekceli karari bugun aldim.Karari şöyle Özetleyeyim,
1.Bankayi 2000 tl kredi kullanim ucretini yasal faiziyle birlikte tarafima iade etti.
2.Yapilandirma ucreti olan 2400 tl yi red etti.Gerekcesini 4 sayfa raporda var , paylaşirim.
3.750 tl a.a.u.t (asgari ucret tarifesi )odememi emrediyor.
Kisacasi yapilandirmayi alamadim.Sorum şu,
1.Temyize gitmemi tavsiye edermisiniz.
2.Temyize gidersem avukat ucreti olan 750 tl yatirmam gerekir mi?Yatirmassam 750 tl icra takibi yapildiginda 950 tl olur diyorlar.
3.Ben 2000 tl yi kazandigim icin bankaya icra takibinde bulunabilirmiyim.Onlarda yargitaya giderlerse icra takibi yapabilirmiyim.
Cevaplarsaniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetrüzgar4516
Arkadaşlar dosya masraflarini kesinlikle alirsiniz.Hic dusunmeden bas vurun.Yapilandirma icin ayni seyi soyleyemeyecegim.Mahkeme red etti.Gerekcesi enteresan ,ahde feva ilkesinden, imza atmisim taahhut ettim demisin de ondanmis.el yazimizla dunyalari imzalatiyorlar.aman dikkat edin benim gibi 750tl avukat masrafi 260 tl bilirkisi raporu, 130 tl avans vs...odemeyin.
merhaba,
sanırım mahkeme sürecinde avukat desteği almadınız?
bu durumu tam olarak anlayamadım.
şimdi siz tam olarak mahkemeyi kaybetmiş mi sayılıyorsunuz ki masraflar tarafınıza yükleniyor?
kısmi olarak haklı olup iadenizi almış durumdasınız.
birde mahkemeye başvurduğunuz tarih nedir? yani sürecin ne kadar sürdüğünü öğrenebilir miyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakanmbe
dosya masrafını geri aldım. yeniden yapılandırma için 26 martta ilk duruşmaya çıkacağım gelişmeleri forumdan merak eden arkadaşlar için paylaşacağım.
merhaba,
hayırlı bir haber var mıdır? -
hakim bilirkişiye gönderdi hiç konuşmadım bile eğer olumlu rapor gelirse bizde olumlu bakıyoruz dedi. 250 tl bilirkişi ücreti yatırdım. haziran 14 üne 2.duruşma günü verdi. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: hakanmbe
hakim bilirkişiye gönderdi hiç konuşmadım bile eğer olumlu rapor gelirse bizde olumlu bakıyoruz dedi. 250 tl bilirkişi ücreti yatırdım. haziran 14 üne 2.duruşma günü verdi. :)
hayırlısı olur inşallah -
Avukat desdeği almadim.Durusma suresi 13 ay surdu.Kismi kabul gordu.Dosya masrafinin iadesine ,yapilandirmayi ise red etti.Red ettiği icin 750 tl avukatlik ucreti yatirmam gerekli.
quote:
Avukat desdeği almadim.Durusma suresi 13 ay surdu.Kismi kabul gordu.Dosya masrafinin iadesine ,yapilandirmayi ise red etti.Red ettiği icin 750 tl avukatlik ucreti yatirmam gerekli.
yapılandırmanın reddine ne gerekçe verilmiş acaba?el yazısı ile masrafları kabul ediyorum gibi bir yazı mı yazmıştınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytin45 -- 28 Mart 2014; 14:55:10 > -
Evet imzaladim.el yazisiyla .Yalniz sebeblerden biri sadece.Yapilandirmada tuketicinin lehine olan bir kalem miş.% 2 para alinir diyor.Banka erken kapatma mantiğina uydurmak icin sacma sapan delil ve gerekce sunuyor.Avukata gittim bugun o da ilk kez red goruyorum dedi.Hakimin red verme gerekcesi mantiksiz, yargitaya gidelim dedi.neyse dikkat edin garanti kazanacağiz derseniz gidin .benim gibi avukat masrafi odemeyin.
quote:
Evet imzaladim.el yazisiyla .Yalniz sebeblerden biri sadece.Yapilandirmada tuketicinin lehine olan bir kalem miş.% 2 para alinir diyor.Banka erken kapatma mantiğina uydurmak icin sacma sapan delil ve gerekce sunuyor.Avukata gittim bugun o da ilk kez red goruyorum dedi.Hakimin red verme gerekcesi mantiksiz, yargitaya gidelim dedi.neyse dikkat edin garanti kazanacağiz derseniz gidin .benim gibi avukat masrafi odemeyin.
GEREKÇELİ KARAR GELDİ Mİ ACABA, GEREKÇELİ KARARDA HANGİ SEBEPLE REDDEDİLDİĞİ YAZAR, YİNE DE TEMYİZE GİTMENİZDE FAYDA VAR -
geri alırken faiziylemi geri alıyoruz ? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X