Şimdi Ara

YARI YOLDA KALDIK! YARDIM FALAN ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cese

valla buradan kasa toplama konusunda yardımcı olmak zor olsa da,

parçaların çok iyi bir sistem olacağına işaret ediyor.

ha gayret..

ne kadara maloldu ?

Valla çok araştırdım çok yoruldum bana sonuç olarak 1.450ytl'ye maloldu.
    Ekran kartını değiştirmek zorunda kaldım. MSI 8600GT'yi diğer parçaları topladığım yerlerde bulamadım. Bende gigatech'den PALİT 8600GT SONİC sipariş verdim.

• Vay bee, konuyu 30,06,2007 de açmıştım 5 gün olmuş hala forumdaki dğerli arkadaşlardan bi yardım bi öneri alamamışım be.
    Valla yazık bana ve benim gibilere...

Pc system 1 kardeşimiz bile olsaydı biras kırıcı da olsa bişeyler söylerdi yine de yardımcı olurdu gerçekten.
  • sen bence yanlıs yapıyorsun!!!once bı bılenın yanında bı kere gormen lazım oyle anlatmayla o işi yapmak zor.bı kere bılen toplarken gormelı daha sonra yaparak ogrenmelısın.hıc gormeden yapmak cok yanlıstır bence.bazı seyler gorerek ogrenılır.dırek toplaman yanlıs sıstemede zarar da verebılırsın
  • Hayır o değil bizden birşey istemiyorsunki,? "yorum yapın" "yardım yapın" ama ne????
    Yani neyi, öğrenmek istiyorsun sor söyleyelim? ramin ve ekran kartının gelmeden bize ne sorabilirsin? biz sana ne diyebiliriz?
    Sen kurmuşsun sistemi kaba taslak? Ne sitiyorsun yani bizden net birşey sorucaksın.!

Alıcaksın eline ekran kartını;
    Buraya diceksinki elimde ekran kartı önüme kasa şimdi ben bunula napıcam? Bizde sna yazıcaz tek tek sırasıyla sende yapıcaksın, belirsiz ve gereksiz bir şeyler istiyorsun...

Kafanda net sorular olmadan, yapmak istediğin kesin bir amacın olmadan lütfen topic kirliliği yaratma.!
  • Orjinalden alıntı: lahmACUN3263

Alıcaksın eline ekran kartını;
    Buraya diceksinki elimde ekran kartı önüme kasa şimdi ben bunula napıcam? Bizde sna yazıcaz tek tek sırasıyla sende yapıcaksın, belirsiz ve gereksiz bir şeyler istiyorsun...

Lahmacun kardeş ekran kartı ram bugün geldi, şimdi herşey tamam yani
    Bu kartı ve ramleri taktıktan sonraki aşamada biostan sata falan ayarlarımı yapmalıyım yoksa direk işletim sistemi mi yüklemeliyim.
    Nolcak şimdi
  • Hep yardım edemem sana ama -şu sıralar çok geziyorum , foruma çok girdiğim söylenemez- ama yapamadığın birşey olursa elimden geldiğince dilim döndüğünce yardım ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ask all your friends

sen mi toplayacaksın? ehh hadi görelim seni kim tutar beee.. önce mevcut sisteminde anakart üzerinden işlemciyi sök ve yeniden yerine takarak antrenman yap. işin en önemli kısmı burası. diğeri de kabloları board üzerine montaj yaparken board kullanım kılavuzunu çok iyi okuman. eh geri kalanı kurtarır seni..

+1 eğe ilk sistem toplaman ise önce varolan pc'yi tamamen sök tekrar bağla. sorunsuz çalışırsa diğer sistemi kur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

quote:

Orjinalden alıntı: ask all your friends

sen mi toplayacaksın? ehh hadi görelim seni kim tutar beee.. önce mevcut sisteminde anakart üzerinden işlemciyi sök ve yeniden yerine takarak antrenman yap. işin en önemli kısmı burası. diğeri de kabloları board üzerine montaj yaparken board kullanım kılavuzunu çok iyi okuman. eh geri kalanı kurtarır seni..

+1 eğe ilk sistem toplaman ise önce varolan pc'yi tamamen sök tekrar bağla. sorunsuz çalışırsa diğer sistemi kur

Şu anda kullandığın emektar bilgisayarın üzerinde çok denemeler yaptım merak etmeyin en ince kablosuna varıncaya dek hepsini söktüm taktıp kurcaladım
    Bu topladımı ilk ben monte edicem ve sistem kurulumunu yapıcam için biraz tereddütlüyüm. Yaparız heralde, galiba, sanırsam ben bi sorun olursa buraya yazarım size, ama inşallah yaparız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.