beyler elimde 5600fx var kartın arkasında çizikler oluştu fan takarken ve görüntü karışık geliyor ama masaüstüne kadar açılıyor acaba bunun tamiri varmı?ve nerede???
tamiri yok.
Cizikler yollarda kesilmelere neden olmuşsa kesikler ince vernikli bobin tel atilarak giderilebilir.
iyi bi elektronikci bulmaniz gerek...
yenisini al performans alamazsın
ince baglantı yollarında hasar varsa tamir de ettirsen ilerde daha büyük sorunlarla karsılasabilirsin. Diğer parçalarına da yazık etme .Yani riske değmez.
yani atmiri yok çyle mi?
çok kötü ya bizim bi arkadaş aynısı oldu tamiri yokmu gerçekten
tamiri var elbet fakat risk gözönünde bulundurulmalı selamlar
hiç ekran kartına bu sorun gelen olmadımı yardım ederseniz sevinirim....
neyi yarım edelim. ocak mı bu yarım ediyos. iğrençti be...
arkaşım benim düştüğüm duruma bak sen neyebakıyosun lüten gereksiz msglar atmayın yardım ederseniz sevinirim
boby anladığım kadarıyla kanallara zarar vermişsin. ve bence türkiyede o incelikteki kanalları tamir ettirebileceğin bir tamirci yok.
Yaw en az 20 yollu notebook lcd mainboard arasi film kabloyu tamir edebildiysem vede calistiysa bunu yapabilen birileride mutlaka vardir. Yapamiyor olabilirsiniz yada yapan görmemis olabilirsiniz ama yapabilecek yok yok diyemezsiniz. !!! Haksizmiyim :)
hocam 20 kanal nere fx 5600'ün kanalları nere. ben hala olmadığını düşünüyorum.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by devrimow</i> <br />yenisini al performans alamazsın
tamiri olabildiğini zannetmiyorum zira o devreler tek kat değil çok katlı.
bir kere HDDimin bir direnci yanmıştı ona bile tamir edilemez dendi ki burada bahsedilen nispeten veri yollarından çok daha büyük olan bir direnç.
yani gitti kart
kart yeni değilmi .Garantiye sokmaya çalış bence..Olmadı yeni bi tane alacan artıkk.Benim anlamadığım fan niye takıyordun.Zaten standart yokmuy du üzerinde?veya fan takarken o derece cizikleri nasıl yaptın hayret :????<font color='green'><font size='3'> Always B.M.W. .z3.</font id='size3'></font id='green'>
gecmiş olsun. bence tamir olayına girme . çalışıyyomus gibi olurken elemanların soolediği kablolama yaparsan ve elektrik atlaması olursa anakarta ve diğer parçalara bile hasar verebilirsin. bence kumbaranı aç yeni bi ekran kartı al
tekrar ediyorum diğer parçalarına yazık etme. yeni bir kart seni paklar.
[wand] üstüne bir bardak soğuk su iç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme