ya arkadaşlar belki yeri burası değil biliyoum ama son şans olarak burası aklıma geldi ya ben comfrog wevb camlı chata nasıl üye olabilirim googleden o kadar aradım ama bulamadım yardımcı olan arkadaşlar çok teşşekür ederim.
arkadaşım, donanım / teknik yardım bölümünde olduğunun farkındasın. senin hem yazılım hem de donanım sorunun var chate nasıl üye olabilirim sorusuna, son şans olarak da olsa Teknik Yardım bölümü aklına geldiyse, aklına format at ve en son güncellemeleri yüklemeyi ihmal etme. donanımsal olarak da birkaç tahta eksik, anakartının modelini yazarsan, uyumlu aygıtları tavsiye ederim.
Benzetmelerin çok güzel. Ama bu şekilde söylemen biraz yanlış gibi düşünüyorum. Sonuçta arkdaşımızın dediği gibi son çare olarak görmüş bizi. Camfrong indirdiğin zaman programın kendi içinde üye olma yer var...
Swat.tr arkadaşıma çok teşekkür eder ve mücahit ekreme gelince çok ukla bir insan olduğunu söyleyen olmuşmu caba çok merak ediyorum ben senin cevabını çok güzel bi şekilde verirdim ama heveslenme senin seviyene inmicem zaten ne içim bir insan olduğun hotmail adresinden belli kendine iyi bak üstünüğ başını yırtma.
quote:
Orjinalden alıntı: system_expert ben senin cevabını çok güzel bi şekilde verirdim ama heveslenme senin seviyene inmicem
yazılım-donanım sorunun olduğunda, chat odasını ve rumuzunu ver, ben senin seviyene çıkarım diğer sorunların için burayı daha fazla istismar etmeyelim, bana beğenmediğin hotmail adresimden ulaşabilirsin.
arkadaşlar fazla uzatmayın kalp kırmaya değmez
system_expert sen konuyu yazılım genele aç
camflog u program sitelerinden indir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme