Şimdi Ara

Yarın 10 saat tren yolculuğu var. tavsiyeleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ZeuSsss

quote:

Orijinalden alıntı: plazma_08

konuyla alakalı değil ama merak işte mp4ün markası ve modeli ne?2 film atcam demişsin o yüzden soruyorum

cowon d2

Onun da formatını çevirmesi filmden uzun sürüyor yav bende de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

geçen gün balıkesir ankara trenle geldm ,trende sıkıntı oldu11 saatte geldim, havalandırma çalışmadı neredeyse vagondakilerle can veriyorduk....

devlet diye her işi savsaklıyorlar, bi özelleştir şunlara böyle mi hizmet veriyorlar sonra

özelleştire özelleştire ne kaldı ki bunu da mı verelim
  • Trende Uyumak O kadar Kolay Deil. 1 Saat Sonra Bi Taraflarınız Ağrımaya Başlıyo. O Ağrı Yüzünden Ne Oturabilirsiniz Ne Uyuyabilirsiniz. Benim 5 Saatlik Yolculuk Zor Bitti 11 Saatte Neler Olur Düşünemiyorum
  • Bu gece uyuma :...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cistacs

quote:

geçen gün balıkesir ankara trenle geldm ,trende sıkıntı oldu11 saatte geldim, havalandırma çalışmadı neredeyse vagondakilerle can veriyorduk....

devlet diye her işi savsaklıyorlar, bi özelleştir şunlara böyle mi hizmet veriyorlar sonra

17si gecesi de ben yaptım balıkesir-ankara

mavi miydi trenin adı...23 50 de kalkan

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan64

quote:

özelleştire özelleştire ne kaldı ki bunu da mı verelim

benim karşı olduğum nokta herkes daymaış sırtını devlete, yatsamda çalışsamda aynı parayı alcam diyor ondan çalışmıyor

yeni bir sistem getirilebilir memurlara, özel gibi yapılabilir yad açalışana bonus verilebilir ama ondada her işimizdeki gibi torpil hortlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sabah 9'a çeyrek kala eskişehir ekspresi ile istanbul'a gidiyorum ben de

sordukmu
  • Telefonun 3g'ye uyumluysa hemen bağlat. Dh'ye girersin
  • bende balıkesirde oturuyorum.expresin 4 lü koltuğunda fiş girişi vardı.2 kişiydik ama vagon boş olduğundan 4 lüye geçtik.laptopun varsa bağla oyun oyna.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cistacs

quote:

17si gecesi de ben yaptım balıkesir-ankara

mavi miydi trenin adı...23 50 de kalkan

karesiyle geldim. mavide yer yoktu.

• en güzeli ya ramazanda içki içmek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.