konuyla alakalı değil ama merak işte mp4ün markası ve modeli ne?2 film atcam demişsin o yüzden soruyorum
cowon d2
Onun da formatını çevirmesi filmden uzun sürüyor yav bende de var.
quote:
Orijinalden alıntı: baycan87
geçen gün balıkesir ankara trenle geldm ,trende sıkıntı oldu11 saatte geldim, havalandırma çalışmadı neredeyse vagondakilerle can veriyorduk....
devlet diye her işi savsaklıyorlar, bi özelleştir şunlara böyle mi hizmet veriyorlar sonra
özelleştire özelleştire ne kaldı ki bunu da mı verelim
Trende Uyumak O kadar Kolay Deil. 1 Saat Sonra Bi Taraflarınız Ağrımaya Başlıyo. O Ağrı Yüzünden Ne Oturabilirsiniz Ne Uyuyabilirsiniz. Benim 5 Saatlik Yolculuk Zor Bitti 11 Saatte Neler Olur Düşünemiyorum
Bu gece uyuma :...
quote:
Orijinalden alıntı: cistacs
quote:
geçen gün balıkesir ankara trenle geldm ,trende sıkıntı oldu11 saatte geldim, havalandırma çalışmadı neredeyse vagondakilerle can veriyorduk....
devlet diye her işi savsaklıyorlar, bi özelleştir şunlara böyle mi hizmet veriyorlar sonra
17si gecesi de ben yaptım balıkesir-ankara
mavi miydi trenin adı...23 50 de kalkan
quote:
Orijinalden alıntı: hakan64
quote:
özelleştire özelleştire ne kaldı ki bunu da mı verelim
benim karşı olduğum nokta herkes daymaış sırtını devlete, yatsamda çalışsamda aynı parayı alcam diyor ondan çalışmıyor
yeni bir sistem getirilebilir memurlara, özel gibi yapılabilir yad açalışana bonus verilebilir ama ondada her işimizdeki gibi torpil hortlar
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
sabah 9'a çeyrek kala eskişehir ekspresi ile istanbul'a gidiyorum ben de
sordukmu
Telefonun 3g'ye uyumluysa hemen bağlat. Dh'ye girersin
bende balıkesirde oturuyorum.expresin 4 lü koltuğunda fiş girişi vardı.2 kişiydik ama vagon boş olduğundan 4 lüye geçtik.laptopun varsa bağla oyun oyna.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cistacs
quote:
17si gecesi de ben yaptım balıkesir-ankara
mavi miydi trenin adı...23 50 de kalkan
karesiyle geldim. mavide yer yoktu.
en güzeli ya ramazanda içki içmek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme