Şimdi Ara

Yarın 10 saat tren yolculuğu var. tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çantama 3 tane bira atmayı düşünüyorum. mp4 player var. ona da 2 tane film yükleyeceğim.
    başka tavsiyeleri olan?

• geçen gün balıkesir ankara trenle geldm ,trende sıkıntı oldu11 saatte geldim, havalandırma çalışmadı neredeyse vagondakilerle can veriyorduk....

devlet diye her işi savsaklıyorlar, bi özelleştir şunlara böyle mi hizmet veriyorlar sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

geçen gün balıkesir ankara trenle geldm ,trende sıkıntı oldu11 saatte geldim, havalandırma çalışmadı neredeyse vagondakilerle can veriyorduk....

devlet diye her işi savsaklıyorlar, bi özelleştir şunlara böyle mi hizmet veriyorlar sonra
    Ickiye izin vermeyebilirler, onu bi sormak lazim. Sonra zor durumda kalma orda..

Film izleyeceksin, uyuyacaksin, film izleyeceksin, uyuyacaksin..
    Genelde tren yolculuklari oyle gecer. Bide vagonlari dolasirsin, oda vakit gecirmeni saglar. Hem hareket etmek iyidir :)

• quote:

geçen gün balıkesir ankara trenle geldm ,trende sıkıntı oldu11 saatte geldim, havalandırma çalışmadı neredeyse vagondakilerle can veriyorduk....

Sevdiğin türden 1-2 kitap alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Sevdiğin türden 1-2 kitap alabilirsin.

Alıntıları Göster
    müzikte doldur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Ickiye izin vermeyebilirler, onu bi sormak lazim. Sonra zor durumda kalma orda..

Film izleyeceksin, uyuyacaksin, film izleyeceksin, uyuyacaksin..
    Genelde tren yolculuklari oyle gecer. Bide vagonlari dolasirsin, oda vakit gecirmeni saglar. Hem hareket etmek iyidir :)

ya istersen esrar al kimse görmez başta kondüktör bilete bakıyor sabaha kadar ne gleen var ne giden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

müzikte doldur

Alıntıları Göster
    baycan@ ben Zong- Ankaraya gideceğim. biraz fantazi hesabı. aslında otobsle 4 saat ama trenle nostalji 10 saat. hayatımda 2. binişim olacak.

Toffeiboi@ içkiyi zaten ortada içmem. çantadan çıkarıp çıkarıp zıkımlanırım. hem biraz kafa yapınca yol da çabuk geçer.. zaten çok yolcu olacağını sanmıyorumda.

Takao@ o kadar çok müzik varki toplamda 12 gb hafızası var. artık o müziklerden bile bıktım ama dinerim tabi..

Anahkrapt@ kitap sarmaz ama gazete alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeuSsss

baycan@ ben Zong- Ankaraya gideceğim. biraz fantazi hesabı. aslında otobsle 4 saat ama trenle nostalji 10 saat. hayatımda 2. binişim olacak.

Toffeiboi@ içkiyi zaten ortada içmem. çantadan çıkarıp çıkarıp zıkımlanırım. hem biraz kafa yapınca yol da çabuk geçer.. zaten çok yolcu olacağını sanmıyorumda.

Takao@ o kadar çok müzik varki toplamda 12 gb hafızası var. artık o müziklerden bile bıktım ama dinerim tabi..

Anahkrapt@ kitap sarmaz ama gazete alabilirim.

Alıntıları Göster
    Trende de uyuyamıyorum malesef.. uykusuz, penguen al.. amuda kalkıp onları oku.

• quote:

Orijinalden alıntı: amator_asci

Trende de uyuyamıyorum malesef.. uykusuz, penguen al.. amuda kalkıp onları oku.

Alıntıları Göster
    hmm kitap al oku zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OğuzhanAhan -- 19 Ağustos 2009; 20:54:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OğuzhanAhan

hmm kitap al oku zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın

Alıntıları Göster
    Yanına bir arkadaşını al bunlardan hiçbirine ihtiyacınız olmaz.(biralar hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxlbrkt

Yanına bir arkadaşını al bunlardan hiçbirine ihtiyacınız olmaz.(biralar hariç)

Alıntıları Göster
    pek arkadaşlar trende soyulmayayım bir de uyurken uykum o kadar ağır değildir ama hırsızlık vs oluyor mu?
  • quote:

pek arkadaşlar trende soyulmayayım bir de uyurken uykum o kadar ağır değildir ama hırsızlık vs oluyor mu?

Alıntıları Göster
    yanına terminallerde satılan küçük yastıklardan al. bide yicek bişiler. gerisi teferruat:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

yanına terminallerde satılan küçük yastıklardan al. bide yicek bişiler. gerisi teferruat:))

Alıntıları Göster
    psp varsa o olabilir yada birinden ödünc alabilirsin.

sevdğin kitabı alabilirsin

laptop dicemde trenlerde wriless yok sanırım :D olsa dh ye baglanırdın

avea hattın varsa 5000 sms yapar yol boyunca mesaj kasabilirsin :P

bence bira yerine vodka at çantaya birde kola at...votka kola yap iç o daha bi güzel olur

bira şişiriyo cok wc'E yolluyo falan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tengrielders

psp varsa o olabilir yada birinden ödünc alabilirsin.

sevdğin kitabı alabilirsin

laptop dicemde trenlerde wriless yok sanırım :D olsa dh ye baglanırdın

avea hattın varsa 5000 sms yapar yol boyunca mesaj kasabilirsin :P

bence bira yerine vodka at çantaya birde kola at...votka kola yap iç o daha bi güzel olur

bira şişiriyo cok wc'E yolluyo falan...

Alıntıları Göster
    6 kişi kompartımanda 16 saat gitmiştik çok güzel geçmişti hiç uyumadık tabi sürekli müzik muhabbet içki ama tek başına koltukta hiç zevkli geçceğini sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminGreen

6 kişi kompartımanda 16 saat gitmiştik çok güzel geçmişti hiç uyumadık tabi sürekli müzik muhabbet içki ama tek başına koltukta hiç zevkli geçceğini sanmam

Alıntıları Göster
    off ben de erzincana gidiyorum 31 inde.25 saatlik yol.babam yanımda olmasa yol biter de babamla zor.
  • konuyla alakalı değil ama merak işte mp4ün markası ve modeli ne?2 film atcam demişsin o yüzden soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: plazma_08

konuyla alakalı değil ama merak işte mp4ün markası ve modeli ne?2 film atcam demişsin o yüzden soruyorum

cowon d2
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plazma_08

konuyla alakalı değil ama merak işte mp4ün markası ve modeli ne?2 film atcam demişsin o yüzden soruyorum

cowon d2

Alıntıları Göster
    Bende otobüs yolculuğu yaparken laptop kullanmak istiyorum ama en fazla 3 saat gider..
    Film izlicem o zamanda film bitmeden pili biterse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLan0 -- 19 Ağustos 2009; 22:13:42 >

• quote:

17si gecesi de ben yaptım balıkesir-ankara
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mustafa

quote:

17si gecesi de ben yaptım balıkesir-ankara

Alıntıları Göster
    sabah 9'a çeyrek kala eskişehir ekspresi ile istanbul'a gidiyorum ben de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.