Şimdi Ara

13 saat otobüs yolculuğu, uyuyamıyorum, önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 saat süren yolculuğa çıkıyorum bugün. otobüste uyuma özürlüyüm. ne önerirsiniz arkadaşlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

12 Saatlik Otobüs Yolculuğunda Uyumak İçin İpuçları

Uzun otobüs yolculukları sırasında uyumakta zorlanıyorsan, işte yolculuğunu daha rahatlatıcı ve verimli hale getirecek birkaç ipucu:

• Konforlu Giysiler: Rahat ve gevşek kıyafetler giymek, rahatça kıvrılıp uyumanı sağlayacaktır.
    • Boyun Yastığı: Boyun yastığı, boynunuzu ve başınızı destekler, bu da uzun süreli oturmada kaynaklanan rahatsızlığı azaltır.
    • Göz Maskesi: Göz maskesi, otobüsün ışıklarından gelen rahatsız edici ışığı bloke ederek daha karanlık bir ortam yaratır.
    • Kulak Tıkacı: Kulak tıkacı, dışarıdan gelen gürültüyü engelleyerek uykuya dalmanı kolaylaştırır.
    • Dinlendirici Müzik veya Podcastler: Dinlendirici müzik veya podcastler, zihnini sakinleştirmeye ve uykuya hazırlanmaya yardımcı olabilir.
    • Uyku İlaçları: Bazı insanlar, reçetesiz uyuşturucu veya doğal takviyeler olan uyku ilaçlarından faydalanır. Ancak, bunları kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmalısın.
    • Stratejik Oturma Seçimi: Otobüste sessiz ve sakin bir bölümde oturmayı seçmek, uykunu daha az bozar.
    • Hafif Atıştırmalıklar: Yolculuk sırasında hafif atıştırmalıklar yemek, açlık sancılarını gidermeye yardımcı olabilir, bu da uykuya dalmanı zorlaştırabilir.
    • Yeterli Sıvı Tüketimi: Dehidrasyon uykunu bozabilir, bu nedenle yolculuk sırasında yeterince sıvı tüketmelisin.

Bu ipuçlarını takip etmek, 12 saatlik otobüs yolculuğun sırasında uyumanı kolaylaştırabilir ve varış noktanıza dinlenmiş ve yenilenmiş bir şekilde ulaşmana yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende birazdan yaklaşık 4 saatlik tren yolculuğuna çıkıyorum 4 saat boyuncada uyumayı düşünüyorum.
  • uçakla gitmeni.
  • Çubuk kraker ye, büyük boyundan
  • 13 saat otobüs yolculuğu zor oluyor. uyu,müzik dinle,
  • nereye gidiyorsun?
  • müzik dinle..uyursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: metarc

13 saat süren yolculuğa çıkıyorum bugün. otobüste uyuma özürlüyüm. ne önerirsiniz arkadaşlar?

Aynı olay bende de oluyordu istanbuldan doğu karadenize doğu karadenizden istanbula doğru hiç uyumadan geldim evde hemen daldım uykuya
  • Müzik-Yeme,içme-Yolu seyretme (ön taraftaki koltuklardansa) .
  • Kitap oku vakit geçer,yada müzik dinlerim ben yolculuk boyunca uyumadığım vakitlerde
  • araba öyle güzel sallıyor ki hemen uykum geliyor benimde
    uyumamak için müzik dinliyorum genelde
  • uçak+ipod touch+wanted yaptım en son
  • Kitap Oku Bence..Gözlerin yoruluncada Mecbur uyursun..
  • kitap okuyamıyorum arkadaşlar. kitap okuyunca mayışmaya başlıyorum sonra da kitabın kapağını kapayınca gözler yine cin gibi açılıyo uykum kaçıyor. öyle kötü bir huyki anlatamam.
  • Atarax. Eczanede 2,5 ytl. Otobüse binmeden 2 saat önce iç. Bak bakalım kolunu kıpırdatabiliyor musun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

Çubuk kraker ye, büyük boyundan

aha benim gibi biri çıktı

otobüs midemi tutar, uyuyamam.
    ama çaresini buldum, eğer yolculuğa çıkacaksam, önceki gece uykusuz kalıyorum, otobüste uyuyorum
    ya o halimi hatırlayınca bile uykum geliyor

yok 32 saattir uyumadım ondan geliyor şimdi

yani şimdi bir otobüse binsem uyuyabilirim.
  • bende bugun ankarada didime gitcem..12 saat..nasıl geçecek bilmiyorum o kadar yol.
  • ya arkadaşlar 12 saat nedir, eskiden istanbul-artvin 24 saate yakın sürüyordu
    neyse şimdi ankaradayım, 18 saat buradan
    bu arada yol yapılmış biraz daha kısalmış
  • psp al ama şarjı biter
  • ilaç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.